2tilføjet af

er jeg unormal

Hej derude
Jeg har en kæreste som jeg elsker men vors forhåld går ikke så godt og han interisere sig ikke så meget for mig længere som i starten vi har været sammen i over et år. i starten kunne han ikke undvære mig men nu skriver/ringer han ikke en gang en gang i ugen vi kan kun se hinanden ca. hver anden til tredje uge da han arbejder og går i skole så han mener ikke at han kan finde tid til mig.. Mit problem er at jeg for første gang i over et år at jeg begynder at få følelser for to andre fyre som jeg kender godt jeg har en bruger på en side som hedder love.dk bare får at snakke med nogen af det andet køn som jeg føler der har tid til at snakke med mig.. Jeg ved det er forkert men jeg mangler nogen som har brug for mig og som sætter pris på mig jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre jeg savner evig og altid min kæreste men han er bare ikke den samme person nu som for bare et halvt år siden vi har begge ændret os i hver vores retning. jeg har brug for et råd PLEACE hjælp mig jeg tænker nogle gange om han er det værd men jeg elsker ham jo .. det er så svært og jeg føler at jeg snydder os begge to ... Vær sød at hjælpe
tilføjet af

føl efter i dig selv

Det er aldrig let at beslutte sig for at gøre et forhold forbi, men det er faktisk sådan, at vi vælger selv vores vej i livet, forstået på den måde at der ikke er noget som hedder skæbnen,- det er udelukkende dig der bestemmer hvordan dit liv skal forme dig.
Mit råd til dig er, at du skal spørge dig selv, om du synes det er rimeligt, at din kæreste kun vil være sammen med dig hver 3 uge, - og dernæst skal du spørge dig selv om du så kan leve med kun at være sammen med ham på de betingelser, Mærk efter i dig selv, og hvis du beslutter at du godt kan leve med det, så skal du ikke beklage dig over det mere, men prøve at skabe dig et liv med venner og begynde at nyde din frihed.
Hvis du derimod mærker på dig selv, at du egentlig ikke synes det er rimeligt, at kæresten kun kan finde tid/interesse i dig hver tredje måned, så drop ham og forelsk dig i en anden. Husk at du kun har det ene liv og at der ikke er nogen fortrydelsesret til livet. Du bestemmer selv hvor meget du vil have ud af dette ene liv.
Pas på dig selv, for der er ingen andre der gør det.
Held og lykke med din beslutning
tilføjet af

nu gør du det igen sus...

Dårlige råd ...fyfy..skamme dumm blonde
Kære annonyme
Du skal give kærligheden en change, for hvis det er kærlighed så er dit liv for evigt forandret.
Catwoman ved ikke hvad kærlighed er, for hun råder alt og alle til leve alene, og det er også meget fint hvis man ikke elsker nogen eller noget.
Men det bliver et liv i ensomhed og det kan mange mennesker ikke tåle, så begår de selvmord eller bliver sindsyge (som catwoman).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.