5tilføjet af

Angstanfald?

For ikke ret lang tid siden stod jeg i en kø med mange mennesker. Pludselig følte jeg mig helt spærret inde. Jeg blev svimmel, følte jeg skulle kaste op, følte jeg blev nødt til at skrige, var bange for at blive mast, mine ben rystede lang tid efter jeg var kommet væk fra køen.
Kan det have været angst? Jeg har aldrig oplevet det før. Kan man godt få et angst anfald sådan lige pludselig?
tilføjet af

Ja....

Ja, man kan godt få angst anfald lige pludselig. Fik det selv i 2010, hvor jeg stop og skulle til at handle i fakta, da jeg så kom til kassen, blev jeg svimmel, smidte alt hvad jeg havede og gik udenfor. Til sidst gik jeg i kramper og lavede hurtig bevægelser og mit åndedrægt gik i vers. Men det skete kun 1 dag, dagen efter var jeg "normal" igen.
hilsner herfra...
tilføjet af

jaa

det kan man gdt få lige pludseligt... har du lagt mærke til om du måske har været meget streeset for tiden.
Hvis det sker en anden gang få fokuser på din vejrtrækning. Hvis du kan styre den, kan du ofte styre din angst. Stille og rolige dybe vejrtrækninger.
tilføjet af

Det er ved at være...

ganske alm. at opleve angstanfald i vort så velfungerende samfund...pudsigt når nu det er så stabilt et land vi lever i
- angsten kan udløses af mange forskellige faktorer og har oftest rod i stress, bekymringer, lavt selvværd, undertrykt sorg, store
forandringer osv....
- det er heldigvis ikke fysisk farligt, selvom de fleste vil beskrive oplevelsen med ord som "havde det som om jeg skulle dø"...
men en god ide lige at sætte tempoet ned, kigge på sit liv og se om der kunne være noget man skulle tage sig af...
- hvis angstoplevelserne tager til i hyppighed er det en god ide lige at vende det m. praktiserende læge....
Gusto på dig - fedt du tør tale om det,,,mindsker også muligheden for yderligere angst når du taler åbent om det😉
A
tilføjet af

Hmm

http://klaustrofobi.dk/

Jeg kan ikke holde ud at stå i store folkemængder, det kan min søster heller ikke. Ellers fejler vi skam ikke noget.😉
tilføjet af

Du er ikke alene

Jeg ved hvordan du har det. Nu har jeg i forvejen lavt selvværd, og er begyndt næsten dagligt at få det underligt iblandt andre mennesker.
Når jeg sidder i bussen, føler jeg ofte en urolig fornemmelse i min mave, som om jeg ikke har kontrol over min krop, og min vejrtrækning bliver ofte tung. Det bliver værre hvis der er en der sættet sig ved siden af mig. Får nærmest en indelukket fornemmelse, og jeg må bare ud med det samme. Det er ved at være en byrde at skulle gå rundt med, og jeg er næsten bange for at gå ud. Det sker godt nok aldrig når jeg er hjemme. Det skete også i skolen, men det har fortaget sig nu. Det er værst i bussen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.