16tilføjet af

Erfaringer med Skovbo huse ?

Vi overvejer p.t. at få bygget et nyt hus, og har i den anledning kik på b.la. Skovbo. Er der nogen der har erfaringer med det firma.. gode som dårlige, så vil jeg gerne høre om det❓:o)
tilføjet af

Dårligt

Hold jer LANGT væk fra dem !!!!!!
De overholder ikke deres aftaler. De bruger folk der ikke har forstand på håndværk. Håndværkerne kikker ikke ordentligt på tegningerne, laver tingene forkert, sætter vinduerne op til 50 cm. forkert i forhold til tegningerne (Så den skillevæg der skulle have stået inde i huset mellem 2 værelser kommer til at stå midt i et vindu ???
De støber fundament til teressen af byggeaffald og støber det iøvrigt så skævt at den ene side et 12 cm vredet i forhold til den anden.
Når man så klager over deres byggesjusk, så er de ABSOLUT IKKE samarbejdsvillige.
Hvis I vælger dem aligevel, så vil jeg kraftigt råde jer til at sætte et stort beløb af til en rigtig god advokat (Ham får i brug for)
tilføjet af

godt måske !

jeg kender ikke meget til husene, bortset fra nogle demohuse og et enkelt par jeg kender som har fået et bygget/delvist (medbyg). Det jeg har hørt er positivt, til gengæld er jeg ikke upartisk da jeg kender indehaverne af firmaet personligt som nogle ekstremt rare mennesker.
tilføjet af

Meget dårlige anbefalinger

Hej!
Jeg kan kun give M65 helt ret.
Du kan læse om vores skovbo husprojekt på http://www.i-shopper.dk/skovbo/.
Vi har i øvrigt modtaget rigtig mange emails fra andre skovbo kunder via vores hjemmeside, der alle fortæller hvor dårlige oplevelser de har med skovbo huse.
tilføjet af

Skovbo

Skovbo huse er et fuskehusfirma---har aldrig opført et hus uden problemer, så hold dig/jer langt væk fra dem. Jeg må desvære give M65 ret. Hyr en god tømmermester og få en klar aftale med ham og husk referancer til hans virke.
Murphy
tilføjet af

Skovbo OK!

Vi fik bygget et Skovbohus sidste år og er ganske godt tilfredse med huset. Vi har altid følt os godt behandlet af firmaet, hvis der var problemer. Vi fulgte byggeprocessen tæt, og kunne derfor løbende gøre opmærksom på fejl og mangler mens byggeriet pågik. Disse er blevet udbedret uden bøvl eller ekstraregninger - også i de få tilfælde hvor der skulle udbedres fejl og mangler efter indflytningen. Vi valgte Skovbo blandt flere andre træhusfirmaer, fordi de var meget fleksible mht. individuelle specialløsninger. Vi har således fået et meget personligt hus.
De brugte tyske håndværkere. De var effektive, men det er en fordel at kunne noget tysk.
Vi havde den del problemer med en af deres underleverandører (kloakmanden, som havde ualmindeligt svært ved at overholde sine aftaler og derved forsinkede resten af processen), men den slags brådne kar kan man ikke rigtigt klandre Skovbo Huse for. Eneste irritationsmoment vi havde med Skovbo, var at tidsplanen skred med 1½ måned.
Tre gode råd til nybyggere:
Husk at aftale en præcis tidsplan i kontrakten. Vær i det hele taget så præcise på jeres krav til udseende og funktionalitet som muligt. Efterrationaliseringer koster tit kassen.
Husk at holde penge tilbage til alle konstaterede fejl og mangler er blevet ordnet.
Husk at følge byggeriet tæt.
tilføjet af

Dårligt håndværk

Find en anden entreprenør, der er nok at vælge imellem. De håndværkere Skovbo bruger har alle forsømt de timer på den tekniske skole, hvor man lærer at anvende et watterpas og hvor man lærer om faglig stolthed.
I øvrigt anbefaler jeg, at I følger byggeriet meget tæt under hele forløbet. Assistance fra en byggesagkyndig kan nemt runde 100.000 kr. men pengene er godt givet ud, hvis man i sidste ende står med et fejlfrit hus.
tilføjet af

Selvbyg OK, MEN.....

Hej
Er igang på 3. måned med at opføre et Skovbo hus som selvbyg.
Materialerne er af bedste kvalitet og er i store træk kommet til tiden - så den del er OK.
MEN......
Tegningerne var fyldt med fejl, huset var placeret på grunden, så der kom en hældning på ca. 45 grader på opkørslen til garagen, gipsskruerne der var leveret var så lange, at de gik op og lavede huller i dampspærren, der var store mangler i tagleverancen osv.
Talte med det firma, som skulle montere Genvex og det første jeg blev spurgt om var om det var selvbyg eller med-/totalbyg. De var nemlig ikke meget for at komme ved andre en selvbyggere, da de alle andre steder uden undtagelse mødte meget sure og utilfredse kunder.
Kort sagt materialerne er OK - resten er totalt blottet for faglig stolthed og firmaånd. Jeg ville finde et andet firma, da Skovbo ikke kan overleve i længden - uanset om indehaverne er nok så flinke.
tilføjet af

mere brok

Vi fik bygget et Totalbyg Skovbo Hus som stod færdigt i November sidste år (det skulle have været færdigt i september!!). Under vores forløb havde vi i alt 3 forskellige byggeledere (fordi de stoppede hos Skovbo). Da vi fik bygget, i en for byggebranchen, meget travl tid var det ikke Skovbo's egne håndværkere der byggede vores hus. Som der står i et af de tidlere indlæg så er materialerne gode, men vi har masser af fejl og mangler samt håndværkere der ikke kunne overholde tidsplanen... Fx blev Tyskerne der lagde tag sendt hjem til Tyskland 2 gange af Arbejdstilsynet pga de ikke brugte stilladser!!! Maleren fandt nogle tilfældige Polakker til at spartle og male indendørs da han skulle holde ferie, så det er blevet dårligt.
Vi skal nu til at have vores 1 års eftersyn med Skovbo, men er lige blevet ringet op af en anden kunde der har fået af vide at Skovbo nok er ved at dreje nøglen om... Er der nogen der har hørt noget om dette?
tilføjet af

Skovbo konkurs

Jeg har lige snakket med en hos Skovbo Huse... De indgiver konkursbegæring i eftermiddag (d. 26. november 2007).
MVH,
Jakob
tilføjet af

Bekræftelse

Jeg kan hermed bekræfte at Skovbo A/S i går (mandag den 26. nov) opsagde og fritstillede de fleste af de ansatte. Der er enkelte tilbage som muligvis skal fortsætte. Dette afhænger af nogle investorer som vil give svar i løbet af dec. Der vil i så fald blive tale om et nyt firma ved navn Skovbo.
tilføjet af

Skovbo kunder i klemme

Vi vil gerne i kontakt med Skovbo kunder der kommer i klemme ved konkursen.
Skriv til uldbaek75@hotmail.com
tilføjet af

Mulighed

Vi har også "noget kørende" med Skovbo, men har fundet en leverandør og rådgiver som har hjulpet os rigtigt, rigtigt godt og i det hele taget har "samlet os op". Du er velkommen til at kontakte mig, hvis jeg skal formidle kontakten til vedkommende - sandsynligheden er at de også kan hjælpe i dit projekt, hvor henne du end står i processen. / helge@tengstedt.dk
tilføjet af

Tilfredshed

Jeg har handlet med Skovbo huse i år 2005. Der var tale om selvbyg og jeg kan kun sige at alle leverede materialer har været helt i top - der er blevet afleveret til tiden og kvantum har så godt som passet. Det eneste der var for lidt af var tegl, men der var ingen problemer med at få de resterende. Herudover har jeg fået en god behandling af firmaet ligesom man til enhver tid kunne hente hjælp og vejledning hvis der var nogen problemer undervejs.
tilføjet af

nylig erfaringer med Skovbo huse

Vi overvejer at få bygget et hus ved Skovbo huse. Er der nogen der har erfaringer med deres byggeri efter 2007 ( altså efter at de gik konkurs )
tilføjet af

Nylige erfaringer?

Det samme her. Er deres totalbyg blevet acceptabel efter genopstarten, eller er de fortsat i samme rille?
tilføjet af

Erfaringer med Skovbo huse ?

Vi er midt i vores erfaring med Skovbo og jeg må sige at vi generelt er tilfredse. Vi oplever ihvertfald at de knokler for at komme af med deres dårlige ry. De håndværkere vi har haft indtil videre er rigtig dygtige og Skovbo har store krav til dem. Så alt i alt godt. I kan kigge ind på vores blog for at se hvordan processen forløber: www.detsortehus.blogspot.com
Dog er vi en lille smule forsinkede, men det kan nok ikke helt undgås.
Held og lykke
Signutchi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.