5tilføjet af

ligtorne

Nu er det sådan at jeg lige pludselig er blevet indehaver af to stks ligtorne! Ligtorne og tør hud plus som om alt fedtet på fødderne mine er pist forsvundet.Hvordan kan det være.Jeg lider! Ondt på mange tæer.Intet,så vidt jeg ved,er forandret hvad mine fødder angår.Tak for svar. P.S Jeg indsmører fødderne begge med olie og tonsvis af fod og håndcremer,men ingen virkning.Hjælp pretty please og tak for råd...
tilføjet af

Ligtorne fremkommer ved tryk

Dine vinterstøvler er måske slidte og burde udskiftes. . Ellers lyder det som om du er dehydreret i bedste fald. I værste er det dit blodomløb til fødderne, der har fået problemer. Det kan være lidt svært, når du ikke skriver noget om din alder.
tilføjet af

Sukkersyge?

Du skal nok have en lægordineret forterapeut til at se nærmere på det. Problemer md fødder kan være første diabets-symptom. Få målt dit blodsukker.
Det var sådan det startede for mit vedkommende indtil jeg meget hurtigt fik fodsår som følge af diabetes-relateret koldbrand. Jeg har fået amputeret benet højt oppe på låret, og ikke nok med at jeg mistede mit (lidt specielle) arbejde, skulle jeg igennem den offentlige mølle med arbejdsprøvning og er nu pensioneret med modregnet førtidspension sammen med en anden pension.
Hvis du har eller er ved at få sukkersyge, så kan du ikke tåle de forskellige cremer, salver og ligtorneplastre. Se efter om du er hudløs mellem tæerne.
tilføjet af

Tusinde tak for alles

svar.Jeg mener ikke at jeg er dehydreret da jeg drikker tonsvis af vand hver dag.Mine støvler fejler ikke noget og mit blodomløb blir tjekket to gange om året ( hjertepatient ).Jeg syntes ikke rigtig noget passer af evnt. mangler,men jeg kan huske at jeg skulle igennem det samme ligtorne-halløj/tør hud,hæle der sprækker sidste år.Jeg har købt noget bio olie og håber det vil virke.Endnu en gang mange tak.
tilføjet af

Så er derchance for, ..

at det alligevel ikke er sukkersyge, men hold ekstra øje med fødderne, men blot et råd fra mig. Prøv at få målt dit blodsukker. Har du ikke tid til at rende til lægen i tide og utide kan du købe en blodsukkermåler på apoteket. Den kræver ikke lægehenvisning. Nu gik det galt for mig. Jeg vidste ikke at jeg havde sukkersyge før jeg kom på hospitalet og skulle opereres.
tilføjet af

Det var dog

en være redelighed du har været igennem og håber selvfølgelig at du har det godt nu.Jeg er overbevist om,at jeg ikke har noget med blodomløbet,da jeg bliver tjekket med blodprøver,men man kan jo aldrig vide.Jeg skal have ny blodprøve i næste uge og der blir tjekket for alt,så jeg venter og ser.Tak igen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.