6tilføjet af

okay....

jeg er blevet lidt smålun på denne her kvinde der sidder ved kassen nede i det lokale supermarked. vi snakker rigtig godt sammen når jeg er nede og købe ind og så var det jeg tænkte på at invitere hende ud. jeg er selv 25 og jeg vil skyde på hun er de der 23-24 år gammel. jeg tænker bare hvis hun nu siger nej ikke? det er jo ikke sidste gang jeg handler dernede. jeg kan ikke se hvorfor hun skulle sige nej. hun har jo osse set mig til hverdag og hver gang vi ses snakker vi så godt sammen. det er heller ikke det store. bare sidde på en eller anden cafe og hygge os og snakke. SKAL JEG GØRE DET ELLER HVAD???
tilføjet af

Spørg hende, om ikke du må give hende en kop kaffe en dag

for hendes gode service og snak.
tilføjet af

Nej nej nej nej

Ja tak - jeg har selv prøvet at blive inviteret ud af en kunde, og det er altså ikke rart. Hvornår går det op for jer - at de bare er serviceminded?? Og ikke interesseret i at date jer!?!?
Det er altså et supermarked - og ikke noget dating-bureau. Lad den stakkels pige være i fred - og find din kæreste et andet sted. Vågn dog op for faen da. Ja - jeg opmuntrer dig ikke - for jeg har selv prøvet det en del gange, og det er altså ikke særlig sjovt. Der var sågar en der ventede på mig udenfor selvom jeg havde sagt nej. Fat dog brikker - det kan godt være I snakker godt sammen - men hun gør det altså kun for at være service-minded.
tilføjet af

Slap dog af for helvede

det var ikke en kærlighedserklæring jeg kom med bare noget jeg tænkte på og desuden ved jeg hun osse er lun på mig. du er lidt for hurtig på aftrækkeren moster!
tilføjet af

hvor ved du fra at hun også er lun på dig??

Og nej - jeg slapper ikke af.... for det som sagt har jeg selv oplevet en del tilfælde... og du ender sikkert bare med at få et nej. Men hvis du ved hun er lun på dig - hvorfor skriver du så om det herinde??
tilføjet af

signaler...

griner af alt hvad jeg siger. lange blikke efter mig lukker øjnene og smiler altså hallo er der ikke nogle klokker der ringer? Desuden tror jeg garanteret heller ikke du har en kæreste siden du gør sådan et stort nummer ud af det. jeg kender godt din type. meget tyder på at du ikke har dit bagland i orden sådan som du ter dig men det skal nok gå moster. jeg skrev iøvrigt for at få lidt hjælp fra folk med en positiv indstilling.
tilføjet af

Spørg

Spørg sguda asap så finder du ud af om din teori er rigtig....
Siger hun nej er det jo bare øv bøv og du kan vel stadig snakke med hende når du handler. Måske hun endda ombestemer sig en dag og spørg dig om du ikke ga den kop kaffe......
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.