13tilføjet af

So, which plan do you prefer, theirs or ours?

The choice: illuminati population reduction or exponential expansion into the future

Now that their plan to kill 4 billion people has been exposed, the billionaires and trillionaires of the illuminati are trying the unfamiliar game of being “nice.” Their plan is now to offer “gentle” population reduction and moderate increases in the living standards of slave populations. Oh yes, and for the American slave population, debt slavery would be slightly more “regulated,” sometime in the future.
What a joke. These people who have systematically murdered and enslaved hundreds of millions and even billions of humans for centuries are now going to try to be “nice.” They have lost all trust and power and are lucky to even be alive.
Let us look at the alternative plan. First we take back the money they stole from the world and ensure every human being has at least a middle-class standard of living. The Americans alone would each receive at least $1 million if the money stolen from them was given back. We also, of course will cancel all debts and free all people in jail for non-violent crimes (except white-collar mega-criminals like bankers).
After that we would unleash the century of technological advance that these freaks have suppressed in order to keep control over the slave populace. That would allow us to turn the deserts green, stop environmental destruction, end poverty, end disease and allow us to build giant space colonies. Before long we could have trillions of humans living richly on uncounted worlds.
So, which plan do you prefer, theirs or ours?
http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/
tilføjet af

Pas nu på

Jeg sender et rumskib med de samme.
tilføjet af

OMG!!! :O

"Now that their plan to kill 4 billion people has been exposed, the billionaires and trillionaires of the illuminati are trying the unfamiliar game of being “nice.”"
Jeg anede ikke der var nogen der ville slå 4 milliarder mennesker ihjel!!!😮
Men det var så også før jeg tænkte hvor ubegribeligt dumt det ville være. Hvor skulle Illuminatis surt optjente penge så komme fra? Hvor ville de sælge deres produkter? Hvor ville deres marked være? Det ville være dødt. Det ville kunne aldrig betale sig at slå så mange mennesker ihjel.
Mit andet problem med den sætning er hvordan det skulle kunne lade sig gøre rent praktisk. Vi snakker 4 milliarder mennesker. Hvis det var 40000 eller bare 4000 ville jeg da kunne se en løsning. Men seriøst, 4 milliarder mennesker er 2/3 dele af jordens befolkning der skal lige pludselig skal dø til ingen nytte.
Man skal da være ualmindeligt naiv og borderline retarderet for at tro på den slags bullshit. Specielt når man først lige skal bevise at Illuminati overhovedet eksisterer.
tilføjet af

Og...

Man skal være ufattelig hjernevasket, og blind, for ikke at kunne få øje på det indlysende, som ligger lige foran snuden på danskerne.
Nej du anede ikke, der kan du jo se hvor effektivt de kan operer, lige foran snuden på jer mind controlled slaver!
Beviser på Illuminati, er der tonsvis af, hvis ellers man er istand til at læse og forstå!
tilføjet af

Du skal være velkommen

... til at fremlægge disse beviser.
Og kritisk tænkning er ikke det samme som hjernevask. Hvis jeg så nogen som helst beviser for at Illuminati eksisterede ville jeg med glæde tro på det.
Jeg, i modsætning til dig, sluger ikke alt råt. Jeg kræver sgu beviser.
tilføjet af

Nej...

Jeg skal ikke fremlægge nogen som helst beviser.
Du er en voksen person, så burde du også være istand til at læse, og forstå.
Vil du påstår du aldrig har set, eller hørt noget som helst om den nye verdensorden?
Og hvis du har (hvilket jeg antager, jvf, dit indlæg), så er det da underligt at du ikke kender til Illuminati, da nettet flyder med info om dem, og deres planer.
Skal du have støttepædagog på?
Angående kritisk tænkning, det er jo pudsigt du nævner dette, da du stoler blindt på systemet!
Og nej, jeg sluger ikke alt råt, hvad er det for noget barnligt pis at lukke ud, hvad med at TÆNKE selv!
Hvis jeg slugte alt råt, ja så havde jeg jo nok sovet vidre, og stolet blindt på myndighederne.
tilføjet af

Jeg har søgt

... og det eneste jeg fandt var indicier. Ikke beviser.
Og jeg har aldrig stolet på systemet. Det er kun din antagelse at jeg gør det.
Husk sølvpapirshatten inden du går ud.
tilføjet af

Det....

Er jo typisk dansk, barnlig kommentarer.
Du har ikke læst en skid, for så ville du ikke være i tvivl!
"Husk sølvpapir hatten", åh hvor er du dog morsom (bortset fra at vi har hørt denne platte "joke" en million gange), kunne I i det mindste ikke finde på noget nyt, vi ikke har hørt før, istedet for blot at kopiere, hinanden, som de klonede robotter I er (og dermed understreger overfor os, at vi har ret i, at I er mind controlled)?
Og jeg gider ikke svarer på dine barnlige påstande, når du jo helt tydeligt er for doven, eller for paranoid, til at søge sandheden, som frit tilgængelig ligger foran snuden på alle danskere, det kræver blot at man tager et ansvar.
Lad være med at komme med barnlige kommentare, og dermed udstille din lille viden om verden, når du ikke gider ulejlige dig med at læse det tonsvis af materiale der er!
tilføjet af

indicier, indicer

... og ingen beviser.
Præcis det svar jeg forventede.
Hvis du havde bare det mindste bevis for nogen som helst af dine påstande ville du for længst have tværet dem ud i ansigtet på mig.
Du har intet, udover en sej sølvpapirshat.
tilføjet af

Og....

Du er ikke andet, end en barnlig drengerøv, der skal spille klog om emner du ikke aner en disse om.
Dine kommentarer, understreger jo blot det jeg hele tiden har prøvet at pointere, at du ikke er istand til at læse og forstå, for så ville du ikke være i tvivl.
Der er massere af beviser, hvis du gad ulejlig dig med at læse, se, og høre, bare se og kom igang, eller hold kæft, og lad være med at blande dig i debatter, der ligger langt over dit ånelige niveau, og intelligens.
Jeg ved, at du ikke har brugt fem minutter af dit liv på at sætte dig ind i tingende, angående den nye verdensorden, men du vil snart få alle de beviser du kan magte, og lidt til, for du er en af de hjernevaskede slaver der snart skal microchippes.

Det svarer til at anmelde en bog man ikke har læst, virkeligt begavet.
tilføjet af

Piv piv piv

Du har intet!
Sagde det jo. Havde du noget ville du have frembragt noget.
Du har intet andet end fornærmelser og mundlort.
tilføjet af

Jamen...

Så siger vi det.
Sov du bare vidre, og glæd dig til at blive chippet, når den globale økonomi kollapser, hvad en mind controlled dreng som dig, selvfølgelig heller ikke har hørt om, og som derfor ikke eksister, til trods for at de snakker om det på CNN, hver dag, men som en typisk lille paranoid dansk sjæl, prøver man desperat at lukke munden på budbringerne, fordi det virker for stort, og uhyggeligt, at man bliver kontrolleret, og manipuleret fra vugge til grav, af kræfter man er for dum, eller paranoid til at erkende eksistere.
Nu er du blevet oplyst, så klynk ikke, når du, sammen med alle andre hjernvaskede robotter, kommer til at opleve helvede på jorden.

"Sagde det jo. Havde du noget ville du have frembragt noget."
Ovenstående sætning, understreger lige nøjagtig min pointe, at du ikke er istand til at indtage vide, hvis ikke du har støttepædagog på.
Du har garanteret ingen problemer med at google porno, og fladskærme!
tilføjet af

hehe

Hvor er det dog paradoksalt du kalder MIG for paranoid med dine chipper og konspirationer.
Kan du ikke se ironien i det?
Og jeg har da intet imod at du åbner munden og fortæller sandheden som du ser den. Men så længe du ikke har noget at bakke den op med er det ikke andet end røverhistorier. Det kaldes kritisk tænkning. Du skulle prøve det engang i mellem.
Hvis du kunne overbevise mig om hvad du sagde var rigtigt ville jeg aldrig tøve med at hjælpe dig i at sprede budskabet og fjerne magten NWO.
Men du har åbenlyst ingen andre intentioner end at svine folk til.
tilføjet af

Læs...

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.