30tilføjet af

Stopper det aldrig? :-)

Så vil man lige en tur på TV og har man ikke mere en DR og TV2, er det en trist ting her henover sommeren, altså hvis ikke man lige er til sport![:*(]
Først var det EM som hele sendefladen var fyldt ud med. Det ene hold efter det andet trillede henover grønsværren med deres lille bold og optog stort set hele programfladen. Hvor ubehageligt, at man ligefrem bliver nødt til at beskæftige sig med noget andet end TV 😉. Ih guder det er sandelig noget af en udfordring at få.
Selv i radioen var P3 fyldt med flydende nyheder i een lind strøm om de seneste scoringer, ja altså indenfor fodbold.😉
Jeg synes generelt, at mange ting i livet er ret så interessante, men der er dog en ting, som jeg ikke finder interessant, og det er sport. Ih bevares visse ting som holdgymnastik og dans finder jeg smukt og fascinerende 🙂, men alt andet - fodbold, fodbold, cykling, boksning, basketball, volleyball und so weiter, det er bare ikke mig.
Lettet var jeg, da EM sluttede, for så kunne jeg få mine gode TVstunder igen...blot for at finde ud af, at nu er der Tour de France og mindsanten...derefter kommer OL i 16 dage!
Sikke en sommer. Hold da helt ferie... fra mit TV.
Er det bare mig, eller er der andre, som har det på samme vis, at alt det sommersport bare er for meget eller simpelthen ikke interesserer en?
Nuvel, jeg kan sagtens leve uden at se TV, men jeg tror, at det som kan bringe mig lidt ud af fatning er, hvorfor skal der sendes så meget sport, det er en smule ude af proportioner i forhold til, hvor meget kultur, oplysning og andet der sendes...synes jeg!
Synes du også det?
Eller er det bare mig, som er alt for anti-sports-agtig?
Jeg glæder mig derfor til, at det bliver sensommer og alt det sports-halløj er slut, så vi kan få normale TV-tilstande i det ganske land 😉
Hurra hurra [l]
tilføjet af

Brug tiden til noget andet!

Eller køb den store pakke hos din kabel-tv udbyder.
Køb en DVD eller to, eller tag en tur i bio. Du kan sikkert også finde en masse gamle programmer, som du ikke lige fik set på enten dr.dk eller tv2 sputnik.
Der er nok at se til - helst ser jeg dog selv sport, og masser af det! 😉
tilføjet af

Din opfordring i din overskrift

- er fuldstændig unødvendig, for det kommer i sagens natur af sig selv. 😃
tilføjet af

Fuldstændigt korrekt!

Problemet er bare, at når nogle klager så man jo finde en løsning. Og det problem skal man så også finde en løsning på.
Løsningen kan være, at opfordre til at løse problemet selv, eller foreslå evt. løsninger til det fremlagte problem. 😮
tilføjet af

Pas på dit TV

Mit TV kan slet ikke tåle at modtage sportsprogrammer, så jeg tænder det slet ikke.
tilføjet af

Jeg har et forslag.

Læg din ferie i september.......der skulle det være tomt for sport. 😉
Nu er jo også Tour de France (Vive la Tour!) mest for hjemmegående eller dem der har ferie i omtalte periode. 😉 Det sendes jo om dagen..... 😉 Min mand, der gerne ser Touren, kan desværre ikke følge med i år, da hans ferie ikke rammer det rigtige tidpunkt. [:*(]
Jeg har det forøvrigt fint med al sport på fjernsynet. 🙂 Noget af det bedste jeg ved, at at se andre mennesker udfolde sig mens jeg sidder i sofaen. 😉 Min sportsinteresse stammer dog fra dengang jeg selv var i stand til at slå mere end buler i en blød hat. 😉
Så mit forslag......vent med at slå på fjernsynet til efter kl. 18.00. Der kommer nemlig kun små sammendrag af hele dagens slåskamp på cykel. 😉
God sommer, og held og lykke. 😉

Kajsa
tilføjet af

HELDIGVIS stopper det aldrig...

det er bare en bedste tid på året, med alle disse sportsudsendelser.
Cykelløb, fodbold atletik og OL - kan det blive bedre :-)

Nu har jeg resten af året kun fået tilbudt, gammel kone serier, kedelige tyske/svenske krimier og dokumentar og have udsendelser.
Nej nu er tiden kommet hvor JEG får noget ud af min licens.
Hurra for sommersporten
en glad atlet
tilføjet af

Det kan heller ikke skille os ad

- men problemet er bare, som jeg ser det, at jeg ikke skal betale for biografbilletter, når jeg ikke sidder i biografen, men jeg kan ikke blive fri for at betale til dit sport, som samtidig - fuldstændig massivt - forhindre mig i at benytte apparatet til det det er indkøbt til. Bevares jeg kan se film, men det er ikke et spørgsmål om tidsfordriv.
tilføjet af

Giver dig ret

Jeg har boykotet mit tv pga genudsendelser og sport konstant! troede de lavede tv2 sport for at sporten skulle vises der så vi andre slipper!
tilføjet af

Også for meget sport i nyhederne

Jeg er også død træt af det. Træt af det i hele taget at sporten fylder så meget i sendefladen og især i nyhederne hvor sporten virkelig oplsuger den halve time.
tilføjet af

Sport...

Hvis man ikke er bare en smule interesseret i sport, så er man sgu blevet opdraget forkert :-)
tilføjet af

Nemlig!

Det er første gang, jeg svarer på noget i dette forum.
Jeg er fuldstændig enig med dig.
Det er ikke fordi jeg meget gerne vil se TV, men en gang imellem har jeg lyst til det.
Og en sjælden gang er der bid. En rigtig god udsendelse - som hurtigt viser sig at være en, man har set før!

Bornholmerpigen
tilføjet af

Så velkommen da

Hej bornholmerpigen
Fedt at se nye debattører her på sol. 🙂
Måske er vi ikke enige om dette emne, men det er jo også det vi kan bruge dette forum til, nemlig at få en god snak om dit og dat, holdninger imellem.
tilføjet af

dejlig med forskellighed :-)

Ja der kan man bare se, den enes ulykke er den anden lykke 🙂
Jeg synes, det er skønt, at vi er forskellige. Jeg vil den kommende tid glæde mig over,´at du har den bedste TV-tid på året. Jeg håber, du vil stornyde det hele. Så finder jeg på noget andet imens...😉
tilføjet af

bavl..

det er da den værste gang bavl jeg længe har hørt.. folk må da interessere sig for lige hvad de vil - du er da vist den der er forkert opdraget!!
tilføjet af

dyrker det i stedet for

Først og fremmest ser jeg ikke tv så meget i sommertiden.

Og rent faktisk så vil jeg hellere dyrke det, end at se det på tv.
Og det er også det jeg gør, jeg dyrker det i steden for:)
tilføjet af

Det drejer sig kun om...

PENGE!!!
Der er andre ting i livet der er vigtigere end at sidde på sin flade time efter time og se på sport. Der er så store uafklarede eksistentielle spørgsmål der skriger på at få opmærksomhed, f.eks. hvorfor vi er her. Vi bliver født og går gennem livet uden at fatte noget som helst af hvad der foregår og dør..! Ups, hvad skete der lige der?
Jeg ved mit indlæg her er en radikal drejning over på noget andet!
Al den underholdning vi kan få gennem fjernsynet er effektivt med til at passificere folk og få dem til ikke at tænke. Min personlige holdning til fjernsynet generelt er, at det er spild af tid. Det kan være meget godt at opdatere sin virkelighed med nyhedsudsendelser, men her bliver man f.eks. manipuleret ret dybdegående uden man opdager det, med mindre man er den snu type, der godt kan fornemme den er gal i nogle tilfælde! Jeg mener det skulle alles fritidsbeskæftigelse at søge sandheden om den verden vi lever i, og finde ud af hvad vores politikere render rundt og laver af ballade og narrestreger...
Se f.eks. EU, som nu blot er et tag selv bord for korrupte politikere, et tag selv bord med vores penge! http://uk.youtube.com/watch?v=9tgoKUcuIp0&feature=PlayList&p=0D2E1E4804F9F8B3&index=0
Sluk fjerneren og søg i stedet bag scenen!!!
tilføjet af

Ak jah...hvem gider se EM i doping... :-D

Det bedste jeg fanme har oplevet af sportsnyheder på TV - i år - var da jeg sad (med nerverne udenpå tøjet) og så finalen mellem Spanien-Tyskland. Ok - Tyskland HAR spillet bedre! Men man er jo desværre "forvændt" med, at de kan vinde hvad som helst...
Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Spanien vandt 1-0 OG - tyskerne var grædefærdige... For det jeg synes er så skide irriterende ved EM/VM er, at tyskerne SKULLE ha vundet samtlige finaler - hvis man spørger dem!
men det lissom om, at min lyst til at se kval. kampe dalede lidt, efter ham spasseren overfaldt dommeren... Til gengæld er Spanien tilgivet for deres sejre over os. Danskernes storhedstid er alligevel forbi - foreløbigt.
Og bagefter viser de så cykelløb, hvor det viser sig at den der er den heldige vinder, faktisk i princippet ikke har vundet noget som helst - da han er dopet *lol*

PS: Mon ikke de simpelthen er nødt til at vise alt den sport for at få økonomien til at løbe rundt..?
tilføjet af

Jeg undrer mig

over hvor i Danmark man kun har adgang til dr1 og tv2
tilføjet af

Dopet

jeg har ikke hørt om nogele doping sager i noget EM.....Hvad tænker du på her??
tilføjet af

Ferie

nutager du vel ikke ferie for at se TV hva????Hold da op for en ferie, virkelig indholdsrig
tilføjet af

Jylland

Ja, det skulle da ikke undre mig, hvis Internettet ikke har fundet vej over til det golde vest. 😉
Hvis du har det - skal hovedsageligt benyttes via computeren - så kan du gå ind på dr.dk og tv2 sputnik og se en masse gode gamle programmer.
Ellers må du jo bare se tv, når der ikke er sport, og det er der faktisk slet ikke så ofte.
tilføjet af

Vil hellere følge et landbrug

Det er mere spændende.
tilføjet af

selv bavl :-)

Det er kun pacifister, hængerøve og andre anti-konkurrencemennesker, der ikke interesserer sig for sport...kæmpe fejl i deres opdragelse 🙂
De ville ikke klare sig 5 minutter i ødemarken
tilføjet af

Doping i fodbold? Tjaaah...!!

For 10 år siden var der heller ikke nogen i den brede befolkning, der havde hørt om doping i cykelverdenen. Os sportsidioter, der følger bare lidt med i sport - på daglig basis - kan da komme med en del eksempler på doping i fodbold.
Fodboldsporten er bare meget mere indspist og flere dækker over hinanden - måske fordi der er 100 gange så mange penge i sporten? Fodboldsporten er ikke bare 10 år efter mht. indførsel af et gennemsigtigt antidopingprogram, nej jeg tvivler på om der overhovedet er nogen, der vil tage initiativ på den front.
Hvornår har du f.eks. sidst hørt Sepp Blatter (FIFA) eller Michel Platini (UEFA) snakke om antidopingprogrammer? Det sker ikke foreløbigt...!
tilføjet af

Nej!

Sport på TV appelerer til den dovne mand, så derfor bliver det bare ved og ved.
Er også dødtræt af det. Der da vigtigere ting i livet end sport.
Meeen... På mit arbejde spiller vi faktisk på touren. Hvem bliver først taget for doping, og hvor mange bliver taget for doping i alt! Ganske underholdende - meget sjovere end at se på lortet i TV.
tilføjet af

Atleter DYRKER sport

De ser det ikke på TV!
Så hvad er du? Passiv TV-tosse, eller atlet?
tilføjet af

Had har dans med sport at gøre ???

Danse det er noget man gør på et discotek for at score - eller når man har drukket så mange shots at man skal finde et bord at danse på.
Fri os fra de bøsse-røve danse "konkurencer" hvor vinderen er aftalt på forhånd.
eller synkronsvømning eller det der hvor en hest danser 15 skridt til højre og 10 ti venstre - 200 ell 300 seere til den slags ????????
tilføjet af

Sportsdans er nu sport

Det kan godt være, du ikke kan se det, men jeg vil katagorisere sportsdans i samme liga som kunstskøjteløb og skihop, for mig er det absolut en seværdig sport og jeg nyder det i fulde drag på samme måde som med cykelløb og motorsport, som jeg også holder meget af.
Ellers et surt opstød: Det er kun hængerøve, som betragter sportsseere som dovne mennesker, faktisk er langt de fleste sportsseere langt mere konkurrencemindede end dem, der ikke gider at se sport (= hængerøvene). F.eks. dyrker jeg selv triathlon i fritiden, ja gæt lige, hvor mange timer jeg bruger på det? OG ja jeg ELSKER at se sport i TV. At andre så hellere vil se "De Unge Mødre" eller "Beverly Hills 90210" for 117. gang, ja det må de om - for mig er de større hængerøve end os sportsinteresserede.
tilføjet af

Se mit svar ovenfor

Og spar mig for dine fordomme.
Hængerøv 😃
tilføjet af

fnis

Hej Antisport!
Skønt at læse dit indlæg, jeg troede jeg var alene!!!
1. Er dit hjem lige så sterilt som mit? (noget skal jeg jo få tiden til at gå med)
2. Er dine venner og kammerater også trætte af at du kommer rendende 3 gange om dagen?
Min sportsfetich indskrænker sig til Le Mans 24 timer 1 gang om året, og ca 90 minutter formel 1 hver 14 dag.[l] wroom
Usportslige hilsner:😃
Kristian
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.