14tilføjet af

den bedste pizza

hilken pizza er verdens bedste.
personligt vil jeg sige tomat, ost, skinke, pepperoni og bacon. mest fordi jeg ikke er til salat. ellers skulle det være med kebab og en masse vidløgsdressing
tilføjet af

Smag og behag

foretrækker oksemørbrad med gorgonzola
tilføjet af

Familiepizza

er den bedste
tilføjet af

Hjemmelavet Pizza er no. 1

Hvis du hentyder til de ulækre perker-pizza, man kan ringe efter kan det være fuldstændig ligemeget hvad der er på.
Jeg kender en pige særdeles godt, som har arbejdet hos 3 forsk. pizzariaer, og alle steder var det så uhumsk, at hun fraråder alle at handle der.
Kan I f.eks. huske her i sommer hvor toldvæsenet stoppede en lastbil med halvråddent kød, der skulle have været på køl, men blev transportet som almindelig last i 30 graders varme. Man kunne samtidig læse på leveringsadr. i DK at 90% , skyulle leveres til pizzeriaer i DK. VELBEKOMME
Nej lav den selv med gode økogiske varer. Du kan leve en hele bradepande til 4 personer for det samme som 2 stk. bragt ud koster.
PS.: Hvidløg staves med H.
tilføjet af

Dem fra det allernordligste Italien smager langt bedre

end dem fra Napoli-området.
tilføjet af

Verdens bedste pizza

To pæne stykker pizza til 2 personer:
1,5 dl vand
1 spsk majsolie eller rapsolie
1 knivspids salt
1 g gær
1 lille håndfuld durum hvedemel
ca. 350 g. øko. hvedemel
Vand, olie og salt røres sammen, gæren
tilsættes. Durum hvedemel og hvedemel
tilsættes, og dejlen æltes sammen med
mere hvedemel, indtil dejen slipper fra
bordet. Dejen sættes i køleskabet og
koldhæver til næste dag.
Dejen tages ud af køleskabet en time før
brug, og æltes med mere mel, så den igen
slipper fra bordet.
Du kan også lave dejen om morgenen, før
du skal på arbejde. Så den hæver i ca. 9
timer ved stuetemperatur. Smagen bliver
ikke bedre efter 8 timers hævning.
Tomatfyld på dejen:
En dåse flået tomater.
1. spsk majsolie eller rapsolie
1 knsp salt
et lidt hakket løg
1/4 tsk tørret oregano
Fjern de grønne stilke fra tomaterne.
Det hele kommes i en gryde, hvor tomaterne
hakkes med grydeskeen, og koger i ca. 20
minutter, indtil væden er dampet ind.
Resten af fyldet kan du selv vælge efter
behag, eller bruge oplysningerne fra en
pizza reklame.
Når tomatsovsen og fyldet er klar.
Smører du pladen og hænderne med lidt
olie, så dejen ikke hænger fast, når den
skal formes på pladen.
Derefter smøres tomatsovsen på dejen, og
fyldet kommes på.
Der skal bruges 100 g mozzarella ost
til min opskrift.
Hvis du vil have hvid smeltet ost på pizzaen, så
skal den først på de sidste 8 minutter af
bagetiden.
Pizzaen bages ca. 18-20 minutter ved 250 grader
celcius, indtil siderne på dejen er lettere
lysebrune.
tilføjet af

LOL - med stort L

Rimelig voldsomt at verdens bedste pizza skal tage dig over en dag at kokkerere. Griner stadig. Det er bare en pizza. En god og virkelig velsmagende dej kan laves, bogstaveligt talt, 15 gange hurtigere end dit 6-dages cykelløb.
Helt enig i at hjemmelavet pizza er det bedste, men det skal jo ikke være en maraton at lave pizza når man er sulten, vel ?
Rigtig god pizza: Lav den selv med tomatketchup eller tomatpúre, flåede tomater eller ÆGTE tomater. Almindelig mozzarella-ost købt hvor som helst. Skinke i strimler og pepperoni. Hvis man er til det, kan du overdænge den med jalapeños.(En forholdsvis stærk sag for begyndere) Det smager noget så fantastisk.
<--- Efter min mening, verdens bedste.
Og det bedste af det hele; skorperne er virkelig værd at sætte tænderne i.
Sprinteren - LOL
tilføjet af

Min favorit!!!

Min favoritpizza består af følgende :
Tomatsovs, frisk mozzarella, parmaskinke, ruccola og friskrevet parmesanost!
Laves på følgende måde :
Bund bredes ud, tomatsovs udjævnes og små klumper af frisk mozzarella puttes på! Derefter bages pizza'en til bunden er færdig.
Når den er kommet ud af ovnen, lægges gode store strimler af tørret parmaskinke ud over, derefter rucola'en og til sidst en god håndfuld friskrevet parmesanost...
Prøv det! Det er vanedannene...
;o)
A - blev sulten pludselig
tilføjet af

hvor får jeg dem henne ?

hvor får jeg dem henne ?
tilføjet af

wef

prøv en pizza med oksekød og chili!
tilføjet af

Hjemmelavet vs. købe

den bedste er hjemmelavet ,man kan komme alt muligt stads på , og stadig billigere end babbelap pizza , -- købe p. foretrækker jeg en med gorgonzola det er mums :D
tilføjet af

den bedste pizza

Perker-pizzaer.. Lol.. Vildt læse noget sådan. Og det helt utroligt de ka få det til at køre, men danskere spiser som svin. Det man spiser det man er.. Jeg ville aldrig spise nogle sådan steder.. Kender ik gode steder. Det var godt da det kom.. Det vel ligesom med en ny ludere...
Den pizzadej opskrift lige efter er ganske proffesionelt. Det utroligt med alle de hemmeligheder....Når der så meget viden om køkkenet..
tilføjet af

Det bedste pizzasted

jeg kan komme i tanker om, er det der ligger lige ved Flintholm station. Rigtigt gode pizza og (især) kebab 😃
MalteFnalte
tilføjet af

den bedste pizza

En Pizza kan åbenbart laves i reklamepauserne mens man ser TV 😃
http://tabernesopskrifter.blogspot.com/2010/11/opskrift-pizza-deluxe-pizza-med-hakket.html
Når du laver en pizza selv, så bliver den kun god på en bagesten ved 300 C varme.
tilføjet af

den bedste pizza

Kan i hvert fald love jer at der ikke skal muslinger på, sidst blev jeg fandeme syg i 2 dage af det skidt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.