14tilføjet af

Texas henretter morder.

I staten Texas er der som bekendt dødsstraf.Inat blev en henrettet med dødssprøjte.Jeg syntes det er iorden med dødsstraf,da jeg går ind for*øje for øje*
*tand for tand*.USA er meget kontant over for mordere og andet hård kriminale elementer.Det er helt fint,det kunne de danske domstole lære noget af,for herhjemmer er dommerne alt for blødsødne.At indføre dødsstraf over for mordere her i landet,er en mangelvare som godt kunne bruges.Hvad skal de mordere sidde i spjældet for,det er billigere at henrette dem,end staten betaler dyre domme for disse udyr.De kunne passende starte med*Herstedvester*for der er morderne siddende.De nyder nok at være der,for et spjæld er som hotel.Nej,lad os få ryddet op i alt det lort.
tilføjet af

ja..

"Det er helt fint,det kunne de danske domstole lære noget af"
Men hvordan vil du have det hvis det er een af dine pårørende skulle henrettes på den måde? Det sker jo nogle gange at man tiltaler den forkerte, og kan man overhovedet sige at dødsstraf er et bedre straf end livstid? Det tror jeg ikke..
tilføjet af

Det er loven.

Det er ikke dommerne der er for blødsødne det er loven der er for blød. Dommerne dømmer jo efter loven og ikke efter hvad de synes, så det er loven som der skal strammes op på.
Vh.
HEN
tilføjet af

Hold da kæft!!

hold da kæft jeg sys det er tyndt det der.
først og fremmest, dødstraf i U.S.A. er bandlyst af ufattelig mange mennesker/indbyggere derovre. den eneste som står frem i offentligheden og roser bødlernes arbejde, er Bush, da det også er ham der har strammet op på det, i løbet af de her 4 år han har siddet med krone på.
For det andet; dødstraf her i danmark ville vække så megen opsigt og "uro" at vi ikke ville kunne se gader uden en eller anden form for demonstration. Dét at indføre et andet straffesystem her i danmark, ved at henrette mordere, ville medvirke til at sige, at U.S.A har magten, og styre alt globalt. Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan gå uden for en dør, uden at man skal bombarderes med amerikanske, enten produkter, traditioner eller love! vi behøver sku da ikk tage noget til os, som ikke er vores egne.
For det tredje; ideen om at lege Gud og bestemme hvornår andre skal dø, er jo skrækkelig. Så kan vi sku ligeså godt gå tilbage til KZ lejrerne, i anden verdenskrig. SS'erne er ligeså gode som bødlerne i U.S.A, de skyder jo bare fangerne en kugle for panden, og så er det det. At slå ihjel ER at slå ihjel. Men når vi høre om anden verdenskrig bliver vi jo forfærdede, selvom det faktisk foregår lige under næsen på os. Lige til sidst, giver jeg dig ret i at der skal strammes op, men bare ikke med dødstraf!
tilføjet af

Så tag til Texas, eller hvor

Så tag til Texas, eller andre steder hvor de finder det iorden at dræbe andre. Der masser af lande du vælge imellem, i muslimske samfund, kristne, Hinduistiske,og i Kina som er en Ateistisk land.
Vi har i Danmark en lav kriminallitet i forhold til mange andre lande, selvom at det går i den forkerte retning, da unge ser for mange amerikanske film, og forældre der for travlt med at tjene penge, til de har tid til at være sammen med deres børn.
Mvh
tilføjet af

Øje for øje,tand for tand.

Tydeligere kan det vel ikke siges.
Mordere skal ikke skånes,det er bare at gøre dem en bjørnetjeneste.At lave en demo mod dødsstraf,er det samme som at dække over morderen og skåne ham.Hvorfor skal han skånes,han har ikke skånet sine ofre/offer/.Nej,lige for lige,basta.
tilføjet af

Øje for Øje

"An eye for an eye would make the world go blind" - Ghandi..
Det er desværre nok det der er sket for længst..
Bødlen med sprøjten eller ved kontakten slår ihjel hver gang en henrettelse finder sted.. hvem skal så gøre det af med bødlen? og hvem sørger for at den sidste bøddel begår selvmord, så alt går retfærdigt til?
Vi må for fanden kunne tænke lidt mindre primitivt..
tilføjet af

HØRT !

Du har absolut ret - !!!
tilføjet af

dødstraf el. ej

Det kan ikke være svært. Har någen slået et andet menneske ihjæl og det er 110 % bevist ja så fanger bordet dødsstraf. Men bland ikke ind i hvad der foregik under krigen det er irrelevant i denne forbindelse. Lad os få en afstemmning for eller imod dødsstraf hvor det helt klart fremgår hvornår denne straf kan udmåles. Gaderne vil nok blive lidt mere sikker at færdes i når hjernedøde ikke længere bare får et fingerpeg om at " det må du ikke" fra den alt for blødsødne vattede danske lovgivning. Det er på høje tide at der strammes op istedet for at kæle.
tilføjet af

De er alt for blødsødende i USA

De knægte der slog de tre mennesker ihjel i weekenden, burde
bindes fast på vejen og rammes af en bil. *øje for øje* *tand for tand* ...
Dødstraffen skal jo stå mål med deres egne gerninger, og
her er en dødssprøjte en alt for human straf!
tilføjet af

Problemet er bare

At mange uskyldige bliver henrettet i USA pga. deres
dårlige retssystem.
tilføjet af

Delte meninger om dødsstraf

Enhver har deres mening om dødsstraf,hvad så med medlidensdrab,også det er mord,men kan formidles,hvis ofret selv ønskede det sådan.
Det er svært at tage stilling til,men men?
tilføjet af

Svar udbedes!

Øje for øje, tand for tand. Det betyder at denne perker som kørte råddent og derved dræbte 2½ menneske, selv skal dø på denne måde? Eller skal hans kære dø på denne måde?
tilføjet af

Hej Baune!

Hold da kæft!
*lol*
tilføjet af

Ja,giv ham samme omgang

Den(de perkere)som kørte dødskørsel på Frederikssundsvej i kbh,skal have samme omgang som de omkomne,for det er deres skyld at 2½mennesker er døde,så lige for lige,tand for tand,ingen nåde til disse bilmordere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.