2tilføjet af

Nokia hele vejen!!!

Var lige inde og læse comments på S/E telefoner.. og hvor de da klapper i deres små hænder og jubler over sony ericcson... synd for dem de ikke har åbnet øjnene for den store verden: NOKIA!!! Har selv en 6510 og det er den fedeste mobi... skulle jo klart prøve en S/E, en T65, og det gik så galt som overhovedet muligt, den kunne hverken fra eller til.. fik den byttet og rep. 4 gange, indtil de stak mig en T200, design og tlf. i det hele taget er det ærkeste LORT... heldigvis fik jeg lov at lave en byttehandel i butikken til en helt anden.. NOKIA!!!!! fest og farver lige siden!!
lige et klap på skulderen til Nokia!!!
i ved hvad de unge vil ha'!!!
NOKIA FOREVER!!! Pia D
tilføjet af

Nokia hele vejen, ned af baken !!!!!

Det kan da godt være at du er helt pjattet med nokia, med hvad skylles det. Jeg tror at du simpelhen har er blevet afhenig af nokia. Ja det lyder mærkligt. Men du er vel også en af de mange sms-tøsser der kun kan skrive på en nokia. Hvis du ville prøve en T610 i en uge tror jeg at du ville ændre mening. nokia er simpelhen ikke fulgt med tiden det er stadig en sammen og efter hvores tid uoverskulig menu du sider og roder rundt i dag på din nokia.
tilføjet af

Nokia kan ikke følge med!!!

For det første jeg kan godt forstå at ikke du syntes at T200 fra Sony Ericsson er en dårlig telfon, for det er det os, det er en skod telefon.
For det andet er din telefon en af de bedre modeller fra Nokia, men de kan ikke følge med mere.
Alle andre mærker (næsten) har lavet modeller som er mere udviklede end de telefoner som Nokia kommer med.
Der var engang Nokia var revulutionerende, men det er de ikke mere. Der er ik og der kommer ik foreløbig en Smartphone og de har heller ikke lavet en 3G telefon endnu og det har Sony Ericsson og Motorola f.eks.
De fleste der køber Nokia telefoner idag, gør det fordi de i er vant til Nokia og som jeg kan forstå på dig, er det os derfor du har en. Det er ikke fordi de laver bedre telefoner.
Farveskærmen på Nokia telefoner er dårlig i forhold til f.eks. T610 fra Sony Ericsson og det kan man ikke diskutere.
Det er ikke for at rakke Nokia ned, for deres telefoner er meget goe, men de er bare ved at falde af på den....
Jay
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.