7tilføjet af

Miele vaskemaskiner er noget lort!

Jeg har altid fået afvide, at Miele vaskemaskiner skulle være noget af det bedste på markedet. Men det må høre fortiden til!
Vi skiftede et par Arison vaskemaskine og tørretumbler ud med et par (meget) dyre Miele maskiner. Vi købte endda softcare tumle som skulle garantere, at tøjet ikke kunne skulle blive unødvendigt slidt. Det er sikkert korrekt, men tøjet bliver så heller ikke rent!!! Det reklamerede vi over, da maskinerne vaskede dårligere end vores Arison maskiner. Men Miele påstod det var os, der ikke kunne finde ud af at vaske!!! Hvilket i sig selv er frækt! Vi har vasket eget tøj i 25 år og nu kunne VI ikke finde ud af at vaske pga. doseringen af vaskmidlet i flg. Miele. Så er det bare underligt, at med vores gl. maskiner der blev tøjet rent, med samme dosering vaskemiddel?
Derudover er vores Miele maskiner, indbygget med en speciel gummiring, der skulle sikre, at tøjet ikke skulle sidde fast i lågen og give huller i tøjet- det er så også løgn!!! vi propper altså ikke maskinerne, fylder dem normalt, så der kan være en flad hånd på højkant i maskinen, men alligevel sætter vores tøj sig fast!
Det er med andre andre, sidste gang i mit liv, jeg har købt Miele maskiner. Den måde Mile's teknikere behandler os på, lever ikke op til den service vi troede fulgte med i købet af så dyre maskiner...
Så hvad kan I anbefale?
Vi sætter vores Miele maskiner til salg, under halv pris, trods de er nye... men vi skal have nogle andre maskiner der kan vaske rent, nogle gode råd? Tak.
Derudover
tilføjet af

Så i vil sælge nogle maskiner videre

der ikke kan vaske😖 Det lyder ikke særligt moralsk.
tilføjet af

du kan få dem gratis!

men du har ret, forstår da godt dit synspunkt.Jeg nævnte jo ikke noget om pris vel?
tilføjet af

Miele har jo taget røven på køberne..

... skulle de så ikke have nogle af deres penge hjem? Jeg havde også solgt dem. Ærlighed kan ikke betale sig i dette tilfælde....
tilføjet af

Har osse altid hørt

at Miele vaskemaskiner var det allerbedste man kunne investere i, plus at holdbarheden af maskinen var nærmest dobbelt så lang - som andre mærker!
Og prismæssigt ligger Miele da også væsentligt højere i.f.t. andre mærker.
Jeg tror jeg ville kontakte Forbrugerklagenævnet...
tilføjet af

Hvorfor hvis de ikke virker

???? Vi sætter dem til salg under halv pris😮😃
tilføjet af

Gjorde du ikke ?

citat
Vi sætter vores Miele maskiner til salg, under halv pris, trods de er nye...
tilføjet af

jeg har en åben ferm vaskemaskine fra 1959

med en automatisk vride maskine, og en afløbshane i bunden, så man kan bruge vaskevandet til en ny iblødsætning af meget snavset tøj.
der har aldrig været problemer med maskinen, men nogle få gange har sikringen i vride maskinen stået af, hvis jeg har overbelastet den.
eneste ulempe er at jeg først skal tænde op under grue kedlen med træ, så jeg kan få tøjet kogt inden vaskningen, men til gengæld står den i et lækkert udhus med gulvafløb, så rummet bliver også varmet op når jeg vasker.
derefter kommer tøjet ud og hænger til tørre på en tørre snor, og her om vinteren gør frosten at tøjet tørrer ret hurtigt - fryse tørring.
jeg er jo fra en tid hvor der ikke fandtes skridtbind, trusseindlæg, så derfor måtte jeg koge en del klude hver måned, og de lå naturligvis i blød i koldt vand, så vandet lignede noget fra en slagtet gris.
efter at det sidste sæt sengetøj, lagner, duge, undertøj, bomulds stoffer var blevet kogt, kunne jeg så skylle blodet ud i kold vand, og koge de mådnelige klude.
der har været en del skriverier i diverse aviser om, at nutidens vaskemaskiner ikke vasker ved de 40 - 60 - 70 - 80 graders varme, som der står nævnt i diverse brugsanvisninger, og ombudsmanden vil vistnok få lavet nogle klare regler om de aktuelle vasketemperaturer.
hvis man ser på prisudviklingen igennem de sidste 40 år, så er vaskemaskiner, frysere, køleskabe, TV, video, faktisk blevet betydeligt billigere.
i 1978 betalte jeg ca. 8000 kr. for et Phillips Tv uden fjern betjening, og ca. 7000 kr. for en Betamax video maskine.
du kan evt. få en fagmand til at undersøge vaske temperaturen, inden du smider maskinerne ud, de fleste VVS firmaer har det nødvendige måleudstyr, men du kan naturligvis også selv købe et autoriseret termo meter, du kan sikkert også låne et på en teknisk skole.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.