4tilføjet af

pg tips te

jeg mener at have hørt, at der omkring nørreport skulle ligge en butik, der sælger engelske varer, såsom te, men hvor helt præcis, er der nogen af jer der ved det? det ville ihvertfald være rigtig dejligt hvis jeg fandt den:)
tilføjet af

Hmm - kender ikke en med engelske varer, men

en med amerikanske, og så ligger der en meget gammel the-forretning, det kan godt være at de har fået andre varer end the og marmelader nu, det er lang tid siden jeg sidst har været der...
Den amerikanske ligger mellem Købmagergade og Fiolstrædet, ligger nede i en kælder hvis jeg ikke husker helt galt (måske i dén sidegade der fører ned mod Krystalgade).
The-forretningen ligger i én af de 2 side gader på venstre side af Købmagergade, når man går fra Nørreport mod Kultorvet!
Men generelt ligger der mange små speciel-forretninger i de gader mellem Fiolstrædet & Nørregade og så hen til Rosenborg - så er det ikke en af de 2 jeg har nævnt, så brug lidt tid på at gå gennem gaderne dér, måske du så selv finder forretningen! (eller spørg i en af de små gamle forretninger, de kender måske naboerne) ;O)
Held & Lykke!
tilføjet af

the-forretningen

ligger på en af de sidste gader inden strøget og hedder noget royalt nemlig Kronprinsensgade - og butikkens navn er A. C. Perchs Thehandel og er absolut et besøg værd - bare duften derinde :)
Tror der er enkelte udenlandske delikatesser, og mon ikke også de kender specialbutikkerne i området, så måske de kan hjælpe dig videre.
Hilsen fra Randers
tilføjet af

jeg må ud og lede

ja jeg må prøve at lede i de gader, jeg når ikke til england inden jeg løber tør for te, og det er jo noget værre noget
tilføjet af

Adresse

Hej, hvis du endnu ikke har fundet den så her:
Den hedder Abigail´s og ligger i Rosengården lige ved Kultorvet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.