22tilføjet af

Alvorlig forstoppelse

Jeg har en forstoppelse. Altså at mit afføring er alt for hårdt til at komme ud. Det er ikke sådan at jeg kan tage en del ud og en del ud. Det er sådan at hvis jeg presser alt hvad jeg kan..Så kommer det altså ikke ud. Det giver ubeskrivelige smerter når jeg nu trækker afføringen ind igen, derfor tør jeg ikke gå på toilet mere. Jeg ved ikke hvad jeg kan gøre! Det er virkeligt alvorligt det her siden at jeg har haft det i nogen dage og jeg har problemere med at gå, på grund af smerter i maven. Det kan umuligt blive ved.
-Anonym
tilføjet af

Lægen

Hvorfor går du ikke til lægen?
Min søster havde forstoppelse da hun blev gravis, og fik afvide at hun skulle holde sig fra mælkeprodukter til forstoppelsen var forsvundet.
Hendes kærestes lillebror har også haft forstoppelse, så meget at han blev bange for at gå på toilettet til sidst, og så ville han ikke spise, for det vidste han ville føre til at han skulle på toilettet, han fik, og får stadig medicin.
Så snak med lægen om, alle tilfælde er forskellige, og der er forskellige omstændigheder.
tilføjet af

Du vinder...

...sgu da godt nok prisen for dagens alvorligste problem. Og når du nu foretrækker at dele dette delikate emne med os fremfor din læge eller apoteker, så må nu nøjes med et almindelige lokumsråd: Har du en etnisk grønthandler i din nærhed, som har blommer. Køb dem alle sammen. Og spis dem.
Gå så til Netto og køb et par æsker med svesker - de burde være klar til julehandelen nu - og så tre-syv dåser med torskelever. Og spis det hele.
Så skulle dit problem være klaret - i morgen.
tilføjet af

jeg kender det alt for godt

det gør ONDT, og folk der ikke har prøvet det har ingen andelse om hvormeget! Det er næsten lige så smertefuldt som at føde (noget jeg har gjort 2 gange uden nogen form for smertelindrende)
Men jeg har fundet et naturligt middel der hjælper på forstoppelsen, det tager et par dage men det er 100% naturligt, og det hjælper også på et par andre ting
Svaret på dit problem er: MOLKOSAN!! det købes hos matas og er forholdsvis billig, en tsk i et ½ glas vand morgen og aften det hjælper, når du så har fået styr på forstoppelsen tager du en tsk i et ½ glas vand hver anden dag og du har aldrig mere problemer med maven!!
Det skal siges min lille datter får det også da hun ellers også får forstoppelse.
tilføjet af

*GG*

Undskyld, men jeg er altså ved at omkomme af grin af dit indlæg ..... rigtig godt og morsomt skrevet !!!
tilføjet af

Kedeligt problem....

Jeg forsaar godt dit problem. Har selv haft det. Men er det noedvendigt at paensle det saadan ud??? Jeg tror nok, jeg ville forstaa dit spoersmaal med en mere diskret formulering!
Nok om det... Drik KAFFE. Det hjaelper for mig. Magnesia (koebes paa apoteket) kan ogsaa hjaelpe. Eller begynd med at dyrke yoga. Der er stillinger der faar gang i sagerne...
Held & lykke!
tilføjet af

GÅ TIL LÆGEN NU !

du går til lægen nu!
lyt ikke til alle deres underlige råd her, gå du hellere til lægen nu, kære ven!
tilføjet af

vin

køb og drik en liter rigtig billig rødvin.
det vil sandsynligvis opløse skidtet.
du behøver nok ikke drikke det hele.
jeg får altid tyndskid af den slags.
tilføjet af

Ærlig talt.

Det er et alvorligt problem, men jeg kan alligevel ikke
lade være med at grine. Hvis hans smerter er så store
hvordan pokker kan han så sidde foran pc´en og skrive
det indlæg? Eller måske står han op. Hvis jeg var ham
ville jeg skynde mig til lægen istedet for at bruge tiden
til at skrive herinde.
tilføjet af

Ved det godt ...

... men indlægget jeg grinede af var bare så morsomt !
Selvfølgelig er det et alvorligt problem - jeg tror at alle har prøvet det og ved hvor ondt det kan gøre ...
tilføjet af

Brug Amerikansk Olie.

Hvad med en god gang olie af den stærke slags.
Det kan købes på apoteket,og jeg kan med garanti love dig for,at det hjælper,og det inden for ½ time.
tilføjet af

Det var også

....det jeg mente. Du skal ikke have dårlig samvittighed
fordi du grinede, det gjorde jeg sgu også. Kan bare for
mit liv ikke forstå hvorfor ham/hende med problemet
spilder sin tid herinde med det indlæg. Jeg ville have
været på vej til lægen med lynets hastighed. Griner.
tilføjet af

Ditto her !

Jeg havde også allerede været enten hos lægen eller på apoteket for hjælp ....
*LOL*
tilføjet af

Bedstemor's råd

Spis en portion sveskegrød som du skyller ned med et glas rødvin og et glas appelsinsaft. Bagefter skal du tage en teskefuld torkselevertran som du skyller ned med en kop kaffe. For at sætte prikken over i'et kan du ryge en smøg bagefter(pas på halsbrand). Hvis alt dette ikke hjælper, ville jeg nok gå til læge hvis jeg var dig.
tilføjet af

Se her

Kort og godt, mit råd til dig er, at du spiser 2-3 rå gulerødder og 100g svesker og får drukket mindst 1 ltr vand.
(gulerødderne sætter gang i dit system og sveskerne er lige som et afføringsmiddel, væsken er vigtig da du nok også mangler væske i kroppen).
Ps.
Jeg tror at du får for lidt væske ( her tælles kaffe og the ikke med) samt at du får for lidt fibre i din kost.( har selv haft samme problem igennem flere år, men ved kostændring har det hjulpet).
Skulle det ikke virke, så skal du kontakte din læge.
tilføjet af

Havergrød

Hej du må se at få orden på din mave , spis havregrød med hørfrø hver morgen en kop økologist
havregryn 2 kopper vand lidt salt en spk hørfrø sættes i blød om aftenen koges næste morgen det holder maven iorden venlig hilsen JChr
tilføjet af

leverfunktion til forstoppelse

Leveren styrer vandet i kroppen, er hovedorganet for vandelementet. Heparon fra Allergica (fås i bl.a. Matas. 15 dråber efter måltid, hjælper leverfunktionen til normalitet. Det virker meget som om din krop ikke kan styre væskerne og simpelthen trækker for meget væske ud af tyktarmen med forstoppelse til resultat.
Antroposifisk naturmediciner (1990)
tilføjet af

forstoppelse

Prøv threepala tabletter, de er mildt udrensende og specielt gode mod forstoppelse.
tilføjet af

Prøv med dette..

Prøv med Magnesia-tabl.(blødgør også tarmindholdet) eller laxoberaldråber - fås på apoteket - hvis det er rigtig slemt så suppler evt. med microlax (lavment). Hvis ovennævnte ikke hjælper i løbet af få dage..bør du nok søge læge.
tilføjet af

og husk..masser af væske

Lige en bemærkning mere.. husk at drikke rigelig med væske også.
tilføjet af

havde det ogsaa i lang tid

Hej! Havde det i ½ aar, min laege gav mig piller som hjalp lige foerst men ikke i laengden. Til sidst gad han ikke snakke mere med mig, (han tjekkede mig ioevrigt ogsaa for tarmkraeft og brok. Har skiftet laege nu til en der gerne vil se mig). Gode raad var dyre, saa jeg fik akupunktur og zoneterapi mod nyre- og leverproblemer, og der kom langsomt gang i systemet igen. Proevede ogsaa om jeg var overfoelsom overfor maelk og mel, saa jeg lavede min egen diaet over et par uger men det var heldigvis ikke det. Saa, det lyder somom der skal en pilleloesning til foerst (ja, undskyld, men jeg kom ogsaa til at fnise over den levende beskrivelse), og bliver det ved saa maa du proeve dig frem...
tilføjet af

bottopren

jeg har meget gul min urin go tørhud ,og jeg kan ikke spiser, jeg har volsom mave syre, hvis jeg spiser ikke og drikker så jeg har ikke problemer hvad kan jeg gør .jeg har værte mange gange min egen læge det hjælper inge ting jeg for altid sampiller det hjælper et par måneder så kommer igen
tilføjet af

Du skal både spise og drikke noget mere

- især vand. Det er vigtig du får primært basisk mad indtil balancen er genoprettet og derefter skal du sørge for at spise mad, der er i syre/basebalance.
- du kunne evt gå på biblioteket og finde en bog om makrobiotik. Det tror jeg, ville være en hjælp til dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.