3tilføjet af

Hvidovre Hospitals kantine - en skandale i særklasse!

Jeg erkeder at mad og kantine drift er et område som enhver, til enhver tid
har en holdning til og som det er vanskeligt at gøre til alles tilfredsstillelse - men netop derfor er der jo ingen grund til at gøre det nemmere for folk at kritisere end højest nødvendigt, vel? På Hvidovre hospital har man åbenbart valgt den modsatte holdning, nemlig at rulle om på rykken og spille død!
Først og fremmest vil jeg gerne klage over priserne. Der er efter min mening kun to muligheder - enten drives den kantine med et enormt overskud, eller den drives umanérligt dårligt! På Roskilde amts sygehus køge har de en flot og god buffet til 15 kr hvor man oven i købet må gå flere gange, mens vi på hvidovre må nøjes med en midelmådig salatbar til 6 kr/100g !! Resultatet er at en voksen mand ikke kan blive mæt til under 35 kr!
Et langt større problem er, at den ikke er åben i vagterne og i Weekenderne! Det kan bare ikke passe at vi i vagter og weekender skal være tvunget til at vælge mellem junkfood ude fra byen eller den fede, usunde og på enhver måde dårlige mad i cafeen! (Cafeen er der hvor pårørende og patienter er henvist til at hente deres pølser og brød!) Rent bort set fra den ringe standart som cafeen tilbyder, så er det efter min mening frygteligt dårligt signal at sende til patienter og pårørende. Vi forbyder rygning, men vil tillader fed og dårlig mad ?? Logikken er efter min mening vanskelig at få øje på.
Hilsen en sur og sulten sygeplejerske - www.foodiboy.com
tilføjet af

Kære kollega

- har du nogensinde hørt om madpakker?
tilføjet af

Ja men det skulle gerne være en mulighed ikke en nødvendighed!

Ja men det skulle gerne være en mulighed ikke en nødvendighed!
tilføjet af

Korrekt, men der er ikke

nok omsætning i en kantine om aftenen.
Jeg ved ikke hvor langt du har til kantinen, men på Rigshospitalet hvor jeg arbejder, ville jeg ikke kunne nå indenfor 29 minutter at hente maden og spise den; alene pga. af afstanden.
Desuden må jeg, som ansvarshavende, ikke forlade afdelingen - så selv om der var åbent i kantinen, ville det ikke hjælpe mig noget.
Jeg har til gengæld vænnet mig til at tage 1 portion mad fra den mad jeg laver til hverdag. Denne bliver frosset ned og taget med på arbejde. Mikroovnen har vi, så det er hurtigt og nemt at få varm mad.
Desuden har jeg det sådan, at efter så mange år i branchen er enhver kantinemad og/eller patientmad helt uinteressant - jeg foretrækker min egen.
Det er kun et spørgsmål om at ændre dine madlavningsvaner - så fungerer det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.