5tilføjet af

Fyringen af Torben Vinter

Jeg synes det er lidt for groft at fyre træneren, fordi ingen af de såkaldte klassespillere, spillede særligt godt i det VM, og når de er så klasse, kan det ikke kun være trænerens skyld, de burde selv være ansvarlige for deres elendige spil.
Nu er det snart lige så ringe som VM Kval i fodbold
tilføjet af

Ja de klynker...

... Det er også hårdt at skulle leve op til pigernes præstationer.
Nu snakker de om Wilbeck som ny landstræner.
Jeg ville foreslå Anja Andersen, hun er en af de få håndboldspillere her i landet men hår på brystet og " skud for boven".
He he he
tilføjet af

hmmm

spillerne ar selvfølgelig de ansvar på skuldrene, at de ikke leve op til deres normale standard, men det er nu en træners store og måske vigtigste job, at få spillerne til at fungere både individuelt og som et hold. og selvom han måske var en rigtig god træner, er der måske brug for nyt blod.......
tilføjet af

Nye koste fejer bedre?

Der skal jo bygges op til de kommende Olympiske Lege, og så tror jeg det er for stor en chance at tage - at arbejde videre med Winther.
Jeg hørte flere udtalelser fra spillerne, og det skinnede tydeligt igennem at de også mente det var tid for fornyelse.
Nye koste fejer bedre end slidte, og det er bestemt ikke noget ugunstigt tidspunkt for fornyelse.
Schnuckel mente at han ville få mere spilletid hos en ny træner. Det mener jeg måske er en lidt lallet indstilling. Man gør sig vel fortjent til spilletid? Eller stillede Winther ikke de bedste hold op?
Jeg tror han begik den fejl, at få så store sejre som muligt over "underdogs´ne". Og så manglede kræfterne til de kvalitativt stærkere modstandere.
tilføjet af

Olsen bytter med Winther

Det ser ud til at Danmark generelt har et problem med spillernes indstilling i holdsport.
Hvad så med at lade Morten Olsen bytte med Torben Winther. 2 dygtige trænere, men spillerne er åbenbart holdt op med at lytte til dem.
tilføjet af

fremover banen og afsted :)

sådan er det baglandet skal være i orden før man kan blive fremme
Nicolaj
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.