19tilføjet af

Alkohol tips!!

Heej! Jeg har først ledt i debatterne efter emnet men kunne ikke finde det!
Jeg er 16 år og skal snart til en ret stor fest.. Har aftalt med et par venner at vi køber noget alkohol sammen, men det eneste jeg har smagt er smirnoff ice og breezers! Og det er for dyrt at drikke sig fuld i det.. Er der noget andet som minder om nogen af de to men med mere alkohol i? :b
tilføjet af

Ingen penge, ingen sprut

SKAL du absolut være fuld, kan du ikke bare nyde alkoholen med måde...
tilføjet af

Du kan jo altid!

tage vodka og bruge smirnoff icen og eller breecers som sodavand til af fortynde med. Det vil du sikkert blive godt fuld af. Så kan du komme til udpumpning og gøre dine forældre stolte :-)
Have a nice party laddy.
Lars
tilføjet af

ha...ha... Prøver i at være morsomme?!

Jeg vil ikke være totalt stangstiv okay? Jeg har hellere ikke tænkt mig at drikke så meget et jeg skal til uppumpning!... Man kan sagtens være fuld uden at skulle det.. Og er det så for meget forlangt at bede om et råd eller to om hvad man måske kunne drikke som man også kan nyde!!
tilføjet af

Hvorfor ikke holde

Hvorfor ikke gå til en fest uden at drikke sig fuld og så kan du huske alting dagen efter. Det eneste du opnår v at drikke for meget er at du mister nogle hjerneceller og opfører dig tåbeligt.
Men ok, mit råd lytter du nok ikke til alligevel, og trods det ønsker jeg godt fest.
Mvg Graf
tilføjet af

Hvad med en bajer

eller 2. Det har altid været både billigt og godt.
Du kunne jo også nyde lidt køligt hvidvin, f.eks liebfraumilch, som er meget sød og god til begyndere.
Da jeg var i din alder var jeg vild med whisky og cola, og det er stadig en af mine favoritter..... Men husk nu. Drik med måde. Når sprutten går ind går forstanden ud.:D
tilføjet af

Dødsyge svar...

du har fået - og kedelige i det store og hele.
Jeg vil lige sige at da jeg var 16 år, tror jeg aldrig jeg havde drukket alkohol. Men tiderne skifter.
Hvis du gerne vil have noget at drikke, som ikke smaget besk, kan man drikke vodka med appelsinjuice eller tomatjuice og diverse krydderier. Så smager du næsten ikke alkoholen. (Kan selvfølgelig være lidt farligt, men du lyder fornuftig nok i mine øren.)
Hvis i splejser om en flaske, så bliver det ikke så dyrt.
Hav' en god aften!
Vh jette-
tilføjet af

Taak :p

Hey mange tak for de gode tips, det er helt sikkert noget jeg kan bruge!
knuz!
tilføjet af

Vodka og bitter lemon

Det er det samme som smirnoff ice, men meget billigere at blande selv, og så kan du jo også selv bestemme mængden af alkohol.
Men som andre skriver: Hvorfor SKAL du være fuld? Er det ikke tilstrækkeligt at være sådan lidt selskabeligt overrislet?
tilføjet af

Solens sure opstød

mocafé.
Hvor kommer al den surhed og livslede fra. Lad dog nu den unge dame gå i byen og have det lidt sjovt...og ja uden vin er festen uden glæde som de gamle digtere skrev.
Nu spørger du sikkert hvilke digtere. Søg på google!
tilføjet af

Er problemet i virkeligheden ikke

at du ikke kan lide alkohol? Hvorfor så drikke det? Men eller så "fortynd" breezeren med gin eller vodka, men kan du styre det?
tilføjet af

Er sådan en tomatjuice ikke til at reparere med?

Bloody Mary er bedst med grønsagsjuice - og det smager herligt.Du er en slyngelkone Jette
tilføjet af

Flere forslag

Jeg synes gin og bitter lemon(sodavand) smager i retningen af Smirnoff Ice
En gammel klasikker er selvfølgelig gin og tonic, dejlig forfriskende, men lidt surt eller besk.
Det helt hotte lige nu efter hvad jeg hører er Captain Morgan rom med Sprite eller Cola. En flaske Captain Morgan koster ca. 100 kr. Jeg synes det smager rigtig godt i sprite knap så godt i cola (for sødt)
tilføjet af

Du er ikke for klog

Mocafe siger bare sandheden, men det er der nogen herinde der har lidt svært ved at acceptere. Det er ikke kun i denne debat. Man skal ikke opmuntre de unge til at drikke ved at fortælle dem hvad de kan drikke så de bliver stang visne.
tilføjet af

ider

Hejsa, jeg forstår godt hvad du mener, kan godt selv huske da jeg var 16 *S* eller det meste da *G*
ej drik med måde, jeg drak øl for det var nemmest at styre, men ellers kik på http://www.shake-it.dk måske der er noget for dig.
Hvad der er billigest med mest alcohol ved jeg desvære ikke, men trikket er at man drikke så lidt som muligt og overspiller hvor fuld man er🙂det er osse billigest, men at prøve at fortælle dig at du ikke skal drikke for du kan have det lige så sjovt uden, hmm det tror jeg godt du har hørt før, så gør dine erfaringer og LÆR af dem....
Kan da huske noget med at man kan få Pure vodka som er en del stærkere end alm vodka, det smagre osse mere af mere sprut, ellers vodka i Feks. netto er billig så bland det med juice eller dagen før knus nogle bolser og kom i, lad den stå natten over så de er opløst og drik det som shot, så er du fuld på ingen tid, giver bare en kort aften :(:(
Håber du kan bruge det🙂og til dem der bliver stødt over dette brev...
PAS DIG SELV, vi skal alle lære, husk din ungdom...
tilføjet af

Altså..

Hey tak for jeres gode tips.. Jeg vil også tage jeres andre råd, om at passe på sig selv til mig! Det er ikke fordi at det er så vigtigt at blive fuld men en gang skal jo være den første, og min første gang skal ikke være en tilfældig gang hvor jeg ikke var forberedt på at blive fuld..
Men rigtig mange tak alle sammen!!
tilføjet af

knægten med booze

Captain morgan koster kun 130 kr i rema 1000 hvis i har altså sådan en i din by.. Morgan og cola :O)
tilføjet af

Måske tager du fejl

Læs om Sminof Ice på nettet. Du bliver nok lige så fuld af det, der går bare lidt længere tid. det skyldes bl.a glukoseindholdet og Ph værdien som er lav = 3,2. Iøvrigt ven - hvorfor er det nødvendigt at blive FULD - hovedsagen er vel at det er sjovt.
tilføjet af

tøsedrinks

Hvis du er til det søde, der smager godt, og ikke er alt for spritet, så prøv noget ala http://www.mixmeister.dk de har drinks med sirup i...
Ellers så lav en god gammel jungle power, pisang am bong med god appelsinjuice. Det altid et godt drinks hit :)
tilføjet af

Vodka m. soda

Da jeg startede med at gå til fest, og drikke alkohol, købte jeg bare noget billigt vodka i netto, og en flaske sodavand og blandede de to ting sammen.
Sådan et glas, også 2 cm vodka og sodavand oven i. 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.