16tilføjet af

Fodbold er fodbold, ikke kickboxning

Er det mig der har misforstået noget? Fodbold har da ikke noget med at sparke eller slå personer?
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=283735
Kan godt forstå ideen med at få variation i træningen, men for at blive "hårdere" på fodboldbanen? Helt ærligt Magne Hoseth det er for langt ude.
tilføjet af

kære dig der mener anden sport ikke har noget med fodbold ....

og gøre.
som i de fleste sportsgrene undtagen brydning så træner sportsfolk i anden sport osse.
her har du nogle exempler.
fodboldspillere = yoga,kickboxning,løb og tai chi
håndbold = anger managment,løb,skisport og teamwork via paintball.
skisport= racerløb,skydning,powerwalk og yoga.
racersport= tai chi,karate og boatrace.
jeg kunne blive ved men som du ser sådan er det og sådan blir det ved
tilføjet af

Præcist

Det er ufatteligt hvad der sker på fodboldbanerne. Og det uanset nation eller klubfarver. Vold er Vold. Og det er specielt fordømmelses værdig da disse "elite-sportsfolk" bør tjene som idoler for vore unge mennesker/børn. Hvordan kan man være et forbillede når man opfører sig som en Rambo? Tøfting, Zidane, Peter Madsen osv osv.
tilføjet af

Klap hesten

Jeg er rimelig sikker på at meniningen med at ville træne kick-boxing, IKKE har noget at gøre med at han gerne vil sparke sine modstandere ned. Eller at han vil starte en ny karrierre
Der er helt sikkert den meining at kick-boxing styrker balance og muskelgrupper på en anden måde end hvis man blot træner fodbold i et uendelige.
Men jeg læste godt artiklen i morges og skulle da lige tænke lidt over det, før jeg forstod det.
Det er vist ganske normalt inden for prof. sport.
Mvh Jacob
tilføjet af

Opdragelse til bølle og snyder?

Hvorfor sørger man ikke for at der er overensstemmelse mellem regler og udførelse af sport?
Det virker på mig underligt at have et regelsæt, som rutinemæssigt brydes.
Tidligere tiders pædagogiske og opdragende element ved sport synes at være tabt på gulvet?
tilføjet af

Jeg kan godt forstå ledelse i FCK

Man må jo bruge hovedet lidt nå man spiller i landets 2. bedste klub. Nu er Magne jo købt for en rimelig stor pengesum. Så hvis han nu skulle gå hen og blive skadet i en anden sportsgren, det ville jo være katastrofalt.
tilføjet af

Ikke blande os i...

Det skal folk da ikke blande sig i hvad han vil bruge sin fritid på. Nu er vi for langt ude...
tilføjet af

Du har åbenbart fuldstændig misforstået det hele?

Hvordan fanden er denne debat kommet på forsiden?!
tilføjet af

norsk

han er norsk ikke svensk
tilføjet af

jeg synes det ærgeligt

Jeg synes at det er ærgeligt hvis han vil stoppe med at spille fodbold, for at gå til kickboxning. Fordi han er en god fodboldspiller
tilføjet af

Helt enig

Jeg er helt enig i t det for langt ude at han vil gå til kick boxning for at blive en "hårdere hund" på banen, som jeg har sagt før, det er for langt ude.
tilføjet af

Misforstået.

Indlægget tager jo netop udgangspunkt i Ekstra Bladets artikel (sand/usand?), hvori Hoseth udtaler, at det er til brug på fodboldbanen. Her er altså ikke alene tale om en udbygning af træningen ved supplement fra en anden sportsgren. Så at håndboldspillere dyrker paintball godtgør jo ikke, at manden pludselig vil lære kampsport for at kunne benytte det på fodboldbanen, vel?
tilføjet af

Helt ærligt....!!

Hvis man vil krydre sit fodboldspil lidt mere ved at gå til kickboxing er det da fint nok... Man bestemmer da selv, hvad man udsætter sin krop for og hvordan det kommer til at påvirke andre. Sålænge han selvfølgelig ikke kommer til at bruge det til noget negativt ude på banen...
tilføjet af

Rolig nu!!!!!

Jeg har flere ting at sige. Et han stopper ikke sin kariere han vil blot supplere den.
To Hvem giver os ret til at blande os i det han er et menneske som alle andre. Ja han har valgt at blive en offentlig person idet han valgte at blive proff spiller men giv ham en chance for f.....
for det tredie har i hørt om jounalistisk frihed, tag to sekunder og revidere om det skrevet egentligt er den virkelige sandhed.
Prøv at sætte jer i hans sted bare et øjeblik, ville I ikke blive sure hvis folk ville bestemme hvad i må og ikke må.
Fortsat god dag!
tilføjet af

F(ight)CK

Tror lige man skal tage hans udtalelse med et gram salt;)..
Det er en efterhånden gammel debat, mens efterårssæsonen kørte, efterlyste man hos FCK noget mere vildskab.
Peter Møller & co. mente de manglede det ekstra for at give modstanderne frygt. Hans Backe så gerne de gik lidt mere i modspillerne, så startede en debat, så Magne har nok bare forsat den debat
tilføjet af

fodbold

der er frit vad de vælger for de skal da have lov til et liv ved siden af fodbold ellers ville det da være tosset andet.
tilføjet af

fodbold udtalelser

Hertril morgen endnu en fodboldspiller der svarer på journalistens spørgsmål. Det er der skam ikke noget galt i. Men ofte når mænd - fodboldspillere udtaler sig til pressen, virker det utrolig kedeligt i hverfald for os piger. Jeg mener det er så forudsigeligt hvad de vil svare.
En mand virker altså mere spændende når han udtaler sig om et job han har haft i hverfald i 5 år, - når han kan lægge andre ting i det end kun lige sig selv og den dumme fodbold og det at score. Jeg mener som de fleste at det bliver lidt mere spændende at se programmet hvis eks. fodbold spilleren virkelig viser en gejst og en større karisma og glæde indenfor sit fag, end som her til morgen i go morgen dk.
Altså når han bliver spurgt mht til mål, burde han svare lidt mere spændende, ( hvis historien er den han fik scoret, - jah det gjorde jeg det var fedt, istedet for det havde jeg det godt med eller noget i den retning.)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.