8tilføjet af

mistillid....????

Ja hvad gør man, når der opstår mistanke om at kæresten har gang i noget andet ved siden af...??? Har direkte spurgt ham, men han har benægtet og det har den kvinde som jeg tror han har noget kørende med også. Hun har endda på det kraftigste benægtet, og endda sagt, at hun aldrig kunne finde på at være årsag til at evt. ødelægge min kæreste og mit forhold.
Bl.a. fordi hun ved at jeg er det bedste der er sket for min kæreste i mange år......Siger hun...!!!!!! (det siger andre også...)
Ja jeg burde vel accepterer det som være svar nok, men hvorfor bliver tvivlen så ved med at være der. Hvorfor er det så svært at komme videre, og koncentrere sig om ham og mig. Hvorfor kører tankerne hele tiden, på mistanken, hvorfor forsøger jeg at finde små tegn på at de ikke har sagt sandheden til mig.....
Det er så forvirrede. Jeg vil jo bare at min kæreste og jeg skal ha´ det godt sammen, og så er jeg i virkeligheden måske godt på vej til at ødelægge det hele med min mistro og mistillid. Øv ØV Ø
tilføjet af

hvorfor har du mistanke?

hvad har han gjort eller sagt? Eller er det en opførsel, der har givet dig mistanken?
Eller mistænker du bare sådan lige ud i luften? For så er det sygt og tegn på mindreværd
tilføjet af

mistillid

Der er mange små ting, som gør at jeg mistænker ham. Bl.a at at omgår sandheden lidt, fortæller mig en version at noget og så hører noget andet fra hans venner. Han har de sidste gange ikke ville ha at jeg kom om besøgte ham, når vi havde børnefri weekend. Der plejer vi ellers at være sammen....
tilføjet af

Har du brug for den mistillid?

Hejsa
Jeg har læst dit indlæg en del gange inden jeg greb til tastaturet. Det står mere og mere klart for mig at du nok ikke har nogen "case" her? At uanset hvor ofte du spørger, og får svar - så vil den stadig nage, tvivlen?
Kan det tænkes at din selvtillid ikke er helt oppe at ringe? Jeg bed ligeledes mærke i at det betyder en del for dig hvordan andre ser dit og kærestens forhold "andre har også sagt at jeg er det bedste der er hændt min kæreste"?
Kære ven, vær dig selv. Og respektér svarene fra dem som burde betyde mere for dig, end din mistillid til dem.
Mvh MrP
tilføjet af

uha uha

gør op med dig selv hvad du vil - tro på eller lade værer!
det er hvad du tror og ikke hvad andre fortæller som kan bruges til noget!
Sjalusi et vist nøgleordet og lider du af det så får du hurtigt ødelagt alt mellem jer!
er det det du vil, så bryd den forbindelse med det samme for din egen skyld!
tilføjet af

Mistanke

Sådan som du skriver er det lige før jeg får mistanke...men...
Nu nævner du de børnefri weekenden. Jeg har selv haft en kæreste som var der hele tiden (i min 1 værelses lejlighed) og hun "kvalte" mig ved at jeg ALDRIG kunne være helt mig selv og bare alene.
Prøv at give ham (jeg går ud fra det er børnefri hver anden weekend) nogle weekender. 1,5 måned er nok passende. Så kan han få lidt luft og det trænger han måske til.
Hvis han er sammen med en anden er der i virkeligheden ikke så meget du kan gøre ved det. Og lad os nu antager at han "kommer til" at give en et kys og finder ud af at det var meget meget dumt og det er dig han vil have, jamen så har du sådan set vundet i sidste ende.
Taber du ham, så var han nok ikke bedre værd
tilføjet af

Venners fremfor HAN´s ord?

Enig der uhabo, jalousi er en grimmer fætter. Jeg ville da ikke have sendt min kone på indkøbstur i en uge, hvis jeg havde haft tendenser i den retning?
Jeg har det heller ikke godt med at du, som viser manglende tillid til din kæreste, kroner det med at sige at du "så hører fra venner ude i byen" det og det? Hvis din tillid til dem går over den du har til HAM, så ser det sgu sort ud.
tilføjet af

han har gang i noget

Han har de sidste gange ikke ville ha at jeg kom om besøgte ham, når vi havde børnefri weekend. Der plejer vi ellers at være sammen....
helt sikkert. Når du ikke må komme i weekenden, som du plejer, har han gang i noget. Prøv at sende nogle sms til ham, når han har børn i weekenden, helst om aftenen eller ring til ham.
Så får du hurtigt tjek på, om der er gang i noget.
Hvis han har slukket sin mobil, er det er stensikkert tegn.
Spørg ham dog HVORFOR du ikke må komme i weekenden? Syns du ikke selv, det er noget mærkeligt noget??????
tilføjet af

Intuition er en god ting

FØLG den.....hvorfor skulle du få fornemmelser om at der var noget galt, hvis ikke der er det ???
Mærk efter..siger din intuition at den er helt gal, ja så følg den!
Især når der er andre tegn der tyder i den retning!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.