7tilføjet af

Er det mig??

jeg har lavet noget rigtig rod. jeg har været min kæreste utro med en som står ham meget nær! jeg har fortælt ham vi har kysset og ikk andet. er det meget forkert af mig ikke og fortælle ham hele sandheden? jeg elsker ham meget højt! og jeg ville ikke kunne klare og midste ham! jeg ved godt jeg har gjovt noget forkert, og jeg er et dumt svin.men hvad skal jeg gøre nu?
tilføjet af

Uha da... :/

Det er en værre en du har rodet dig ud i.... Fortæl ham da hele sandheden selv - inden han får det afvide udefra (for det gør han! Tro mig) Og derefter er det eneste du egentlig kan gøre, at krydse alt der kan krydses for han tilgiver dig.. Men jeg tror ikke du skal regne med det! Du har virkelig dummet dig.
tilføjet af

åhåh

fortæl ham hele balladen.. din samvittighed kan ikke holde til det og han finder højst sandsynligt ud af det på et tidspunkt alligevel. så fortæl ham hvad du har gjort MERE end at kysse. jeg er bange for at jeres forhold vil gå i stykker og din kæreste vil miste tilliden til sin ven.. men håb på det bedste og se hvad der sker.. for du bliver nødt til at fortælle ham det..
tilføjet af

sandheden

Fortæl ham sandheden.. det er sikkert ikke det du har lyst til at gøre, men han fortjener det.
Har selv været en kæreste utro, og fortalte ham selv det hele, ellers ville han have fået det af vide fra nogle andre, og det ville have gjort det hele meget værre. Ikke at jeg siger, at der er kommet noget godt ud af, at jeg sagde det, men jeg ville ikke kunne have båret på den hemmelighed over for en som jeg elsker så højt!

Sandheden frem for alt andet.. Den kommer man længst med. Og husk, at vi må stå til ansvar for vores egne handlinger...

Held og lykke og pas på dig selv fremover.
tilføjet af

!??

Håbe på din kæreste tilgiver dig! Hvad kan du ellers gøre og så tag det hele som lærdom!
Gør han det så må vi sige du har fået en gylden chance til og gentager det sig så på et senere tidspunkt, har både dig eller din kæreste lært, at det var det rigtige der havde sket fra starten!?
tilføjet af

for en hver pris?

Når man efter utroskab vælger ubetinget at sige hele sandheden, bør man efter min mening spørge sig selv om for hvis skyld man gør det.
Hvis det var en engangsfortagelse, er jeg ikke sikker på at det er bedst at sige det. Man sårer en anden dybt og gør det kun for at lette sin egen dårlige samvittighed og få tilgivelse. Hvis man er nogenlunde sikker på ikke at blive opdaget, skal man nok holde tæt hvis man vil bevare sit forhold - og så afholde sig fra utroskab i fremtiden, for det fører kun dårlige ting og ødelagte forhold med sig.
tilføjet af

elsker pesonen

I skriver alle sammen at fortælle sandhedden, det er jeg også enig i, men at man kan få sig selv til at skrive at den man lever sammen med elskar man og kan ikke undvære personen, ja hvorfor er man så utro, for det kan sku ikke kaldes kærlighed til den anden part eller er det
Søster
tilføjet af

Hold det for dig selv

Du har været utro, ja og er ked af det - ja, men lad være med at fortælle mere end du har gjort - det er udelukkende din egen samvittighed du gerne vil have lettet - du gør ham bare mere ondt ved at fortælle mere - og holder du af ham og vil beholde ham uden forholdet går i stykker - så hold din mund lukket. Du kommer over det, det er ikke sikkert han gør!!!
Vh JV
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.