2tilføjet af

Hvad er forskellen???

Hej alle derude!
Det første spørgsmål er kort og godt: Hvad er forskellen på klitoris- og skedeorgasme?
Når jeg har sex med min kæreste og synes jeg er ved at komme, får jeg en stærk kvalme og mister lysten til sex fuldstændig... Nogen der har hørt noget om det??? Det er utrolig frustrerende, da jeg selvfølgelig gerne vil nyde min dejlige kæreste, som han nyder mig...
Håber, I kan svare :-)
Mvh Jane
tilføjet af

forskelligt

Ved ikke om det gælder for alle, men jeg kan få en klitorisorgasme via forspil, som der den vi piger kender, når vi selv ornanerer. Så kan jeg få to former for skedeorgasmer. Den ene er hvor jeg føler at jeg skal springe. Nærmest som om at blæreren springer, men giver man efter kommer man kraftigt og det taget helt benene væk under en. Har mest kun fået den, hvis jeg blev taget bagfra.
Den anden vil jeg kalde den helt store orgasme, som minder lidt om klitorisorgasmen. Har kun kunne få den i missionærstillingen, og følelsen af at man er ved at komme, minder meget om når man selv ornanerer, men når det så bryder ud, føles det bare fantastisk bagefter, og et tryk bliver taget helt væk, det kilder og smårystelser komme frem i benene.
Kender dog ikke helt til det med kvalmen under sexen, måske du skulle prøve at slappe mere af. Og vigtigst af alt, lad være med at koncentrerer dig for meget om selve det, at skulle kunne komme under et samleje.
En dag kommer det (forhåbeligt) om du vil det eller ej, og du bagefter vil ligge tilbage og have det fantastisk.
tilføjet af

true

hey.
vil altså lige sige at min kæreste har samme "problem"...
men det er kun når jeg ligger og slikker og leger med fingre, altså hun er lige ved at komme og så går det helt ned af bakke og hun vil slet ikke mere, jeg kan fortælle dig at det er meget kedeligt for din kæreste, man føler lidt at man har gjort noget forkert, og at man ikke kan "finde" ud af det..
men det eneste vi har fundet på er at stoppe i tide, og så gå over til alm. sex. og så er der ikke noget..
håber du kan bruge det til noget..
kram
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.