5tilføjet af

chokolade

jeg har et mega problem, jeg vil så gerne tabe mig, men jeg kan ikke holde op med at spise usundt. jeg er nærmest afhængig af chokolade og jeg kan ikke lade være med at spise det. hvad skal jeg gøre for at komme af med min trang til chokolade?
kender i en god slankekur som virker?
tilføjet af

viljestryke...

Du kommer ingen vegne med rygrad som en kogt spagetti... Jeg har selv været der, og ved hvordan det er.. Men hvis du vil tabe dig, så drop hurtige kure, det virker ikke, joda, men det hjælper ikke noget hvis ikke du ligger din livsstil helt om!
Jeg har lagt min om og tabt mig 10 kg, jeg løber hver dag, dyrker spinning, står på rulleskøjter, og ved du hvad? Jeg elsker det... Det e dejligt at mærke hvordam kroppen arbejder, og det er dejligt at føle sig godt tilpas of sund bagefter...
Snup en gulerod istedet for en stykke chokolade, ta en sodavandsis istedet for en fløde is... Det hele virker... Men, bevæg dig..
-karina
tilføjet af

Slank / ændre livsstil

Hej..
Hvis du vil ændre dine kostvaner, og gerne vil tabe dig uden nogen former for aktiv udfoldelse er der muligheder.
Prøv at tage kontakt i dit område til De Danske Vægtkonsulenter. De er over hele landet, det er en kostændring som virker. Jeg er selv startet op hos dem, har gået i 7 uger og haft vægttab på 7 kg. Den er ikke speciel hård at følge, dog skal man spise temmelig meget og holde sig fra slik og andre usunde sager. Men hvis du er nået til det punkt i dit liv hvor du bare ikke vil være overvægtig er det helt klart kuren. Dog vil jeg kan det en livsstils ændring, ikke en kur.
Men den skal følges nøje og man skal til kontrol 1 gang om ugen, men det er også med til at holde modet oppe fordi man ikke vil stå deroppe og ha' taget på..
Du kan godt, held og lykke..
tilføjet af

Marsbar på nummeren?

Visualisere. Det er sværet.
Det er livsvigtigt.
Det er din eneste chanse for liv og krop - så hop....
Når du spiser feks. din "elskede" chokolade - så forestil dig - hvor på kroppen - lige denne Marsbar kan placeres.
Er der plads på røven under hagen eller måske på hænderne.
Det lyder fjollet men det virker...Prøv.
Om ikke andet så kan det udløse mange et lille grin.
tilføjet af

Frugt og grønt

Hej Mig,
Begynd at spise nogle æbler eller andet frugt og noget grønt, selvom det måske kan lyde skørt. Jeg gør det selv og det er begrænset min lyst til, at jeg lige skulle havde en pose slik. Når man er i underskud af sukker i blodet, får mange en voldsom lyst til slik eller noget andet sødt. Motion kan også hjælpe dig, men du skal finde ud af have det hyggeligt med det. Jeg kan nogle gange få lyst til at drikke nogle øl. Og hvis jeg tager en tur på min cykel, har jeg somregel ingen trang når jeg kommer hjem igen efter en tur på omkring et 1,30 til 2 timer. Håber du kan bruge mine små råd til lidt.
P.S. Jeg spiser også nogle gange chocolade når jeg cykler, men jeg spiser meget mere sundt i dag efter jeg begyndt at spise æbler,pære,appelsiner og andet frungt.
M.V.H. Claes Pedersen
tilføjet af

drik cacomælk eller spis 70% mørk chokolade

Det koster måske lidt mere, men det kan være en god ide, at købe mørk chokolade 70% hos f.eks. Peter Bier chokolade (Frederiksberg) eller Magasin. Chokolade er meget mørk, hvilket bevirker, at du ikke kan spise så meget af gangen!!!! Det er dyrt, med det er det værd! Dog skal du selvfølgelig ikke købe den lyse eller hvide, da effekten ikke rigtig er den sammme.
Et andet tip er: når chokoladetrangen melder sig - køb en kakaomælk f.eks. mathildes eller nesquick og drik det. Det tager faktisk meget af trangen og er sundere i længden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.