6tilføjet af

boligbasen.dk

Hejsa der har jo været en masse info om at boligbasen var en snyder side er der nogen der ved om det stadig er sådan eller de har fået rettet det så det kun er gældende boliger der er der? er nemlig ude efter en lejlighed i århus som ikke koster en krig.
tilføjet af

ja måske

Men find nu først en mulig bolig, som du ser så koster det i Århus ! og de 500,00 er vel godt givet ud, hvis du finder en rimelig bolig, det koster jo ikke noget at kikke på deres hjemmeside !
tilføjet af

så lige

at der ikke er nogen på 2 vær. under 6.000,00 så ?
tilføjet af

Advarsel..

vil IKKE anbefale boligbasen - tror stadigvæk deres annonncer er fake, men brug de 350 på boligportalen.dk, som er mere reel og sørg for at tjekke ret ofte da billige lejligheder bliver revet væk, ellers kig/annoncér i Århus Onsdag - eller prøv at ringe/maile til byens ejendomsadministrationer, fx Henning Poulsen - jeg har netop fået en lejlighed til rimelig penge den vej, og så slipper man for private udlejeres små finurligheder.
tilføjet af

Forsøgt

Jeg har været inde på hans webside men de lejligehder han har i byen eller lige omkring er dyre med undtagelse fra hans broges bakker og det er for langt fra job. men vil prøve at skrive en mail det kan jo være der pludselig dukker en billig lejlighed op enten i byen eller omkring nord.
tak for svar
tilføjet af

Hmmm, ved det ikke, men tror lejebolig.dk er

Jeg kender ikke boligbasen.dk, men har prøvet lejebolig.dk. Fik ikke noget ud af det, og langt det meste var tilsyneladende udlejet, hvad jeg først fandt ud af efter oprettelsen - og efter at jeg havde betalt vel at mærke - bad luck
tilføjet af

braulio

I used "boligbasen.dk" to try to find a place to live in Copenhagen and it was absolutely useless! I think the site is a scam because I wrote to many announcements that were just published the very same day and never got an answer. How can that be possible? Either the annoucements are old, or the persons that put it up do not prioritize this particular site.
I pay 500 DKK, apparently they would return the money to you if you didn't find the site useful but when you actually read the "warranty policy" it virtually impossible to get the money back.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.