3tilføjet af

kedelig vinoplevelse

Jeg købte her forleden dag en af de efterhånden mange tyber af 3 liters frikadellevine som er praktiske da de kan aftappes så man ikke er tvunget til at kværke en hel flaske vin hver gang man ønsker et glas vin til maden.
Denne her gang faldt valget så på en rødvin fra australien. Banrock Station lavet på Carbernet Sauvignon druer.
Min oplevelse er at denne vin har en utroligt oxyderet smag der nærmest er hen af smagen af udkogt æblemos.
Er der andre der har haft denne oplevelse med denne vin. Australske vine plejer ellers efter min erfaring at være af et meget højt niveau.
tilføjet af

når der nu endnu ikke er

nogle der har besvaret indlægget kunne jeg måske lige tilføje at vinen slet ikke havde den der lidt spidse syrlighed man normalt forventer af vine lavet på Carbarnet Sauvignon druer. Men det kan nok skyldes det varme klima da jeg også har oplevet dette med Californiske og Chilenske vine lavet af ren Carbarnet Sauvignon iøvrigt uden at der af den grund var tale om kedelige vine.
Er der nogle har smagt denne her Banrock Station vin. Er den som jeg har oplevet den, eller har jeg bare været uheldig at have fået en hvor posen inden i kartonen måske har været utæt?
Gider nemlig ikke drikke mere af den hvis den er blevet dårlig
tilføjet af

Har haft større...

...held med en Banrock Station tre liters pap/poseversion, men det var en sammenstikning af Merlot og Shiraz. Der var bestemt ingen grund til at klage, end ikke over prisen. Så mon ikke du har været uheldig...;o)
Synes dog lige jeg vil påskønne udviklingen i kvaliteten af tre liters-vinene, samt de nye syntetiske propper og skruelåg på dagligdags-vinen. De gamle korkpropper har alt for tit gjort et hæderligt produkt udrikkeligt.
tilføjet af

vin

Jeg har også kun haft god oplevelse af den type vin. Det var ihvertfald en succes til min fødselsdagsfest hvor vi var omkring 20 og hvor jeg havde investeret i 3 kartoner af den vin. Ren succes. Så jeg tror du har været uheldig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.