5tilføjet af

Ludderkunder og bagmænd på med skatten...

Endelig er der nogen der bruger hjernen. De kriminelle skal rammes på pungen, pengepungen. Der gør det mest ondt.
Det hjælper jo ikke at arestere de kvinder der bliver tvunget til at blive voldtaget af de "stakkels uskyldige" overvejende mandelige kunder
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2006/11/17/214705.htm
http://ekstrabladet.dk/112/article244801.ece
De mænd som voldtager disse kvinder, foretrækker også ikke at bruge kondom. Det er en god grund for dem at komme der. Så ud over de er voldtægtsforbryder så smitter de eller samler smitten op og tager den med hjem til konen, kærsten eller det næste offer som ikke må sige nej.
Et offer der troede hun skulle til vesten og arbejde. Og arbejde det fik hun.

Bagmændene skal rammes på pengepungen. For
både de og deres kunder er ligeglade med de mennesker der bliver tvunget til at blive voldtaget af dem døgn efter døgn...
For det er jo begge der tager for sig af "varen". Det er jo ikke mennesker men en ting de bruger.
Så mangler vi jo bare at kunden skal sørge for at indbetale pension, ATP, skat og sørge for forsikringer af "arbejdstageren/voldtægsoffret". Det manglede da bare. Det skal de jo også når det er en håndværker de betaler for. Uanset om det er en freelance eller gennem firma. Så kunne det nok være at lysten til at smutte ned i kælderen forsvinder. Når lillemor derhejmme opdager en en vis post på selvangivelsen. At hendes kære mand er "arbejdsgiver".

Og hold nu den "Lykkelige Ludder" ude af det her. I kære mænd. Det er jo ikke hende eller (ham?) jeg taler om her.
tilføjet af

Sikke da noget ævl

Det er sgu da dyrt nok i forvejen at gå ned i kælderen og få den gogget af.
Men erfaringen viser tvært imod, at man tit kan få store rabatter i forhold til det der står på deres "menu-seddel", hvis man bare siger nej, og lader som om man vil gå igen. Ofte op til 40% af prisen !! :-)
tilføjet af

Skat o.l.

Uden forbindelse med det ørige i dit indlæg, som jeg sådan set er enig med dig i, så er der vist noget du har misforstået. Det har vist aldrig, uanset branche, været kundernes problem at indbetale skat osv. Det er vist "håndværkerens/firmaets" regnskab.
tilføjet af

Hvad er en Ludder?

Er det bling-bling-sprog for "luder"?
tilføjet af

Rabat ?

Det er da løgn...
Prutter du dig til 40 % rabat❓Hvad er det for en slag bordeller det kan lade sig gøre på ?
tilføjet af

Hvor skulle du

skamme dig .. Føj , hvor jeg synes at det ikke er iorden,at (mis)bruge disse piger.. Uanset hvor meget eller hvor lidt man betaler for deres "Ydelser" Så er det da ikke iorden at de er lokket hertil og overhovedet ikke aner hvad man forlanger af dem.. Det skulle stoppes, og man kunne jo starte med alle de mænd der gladeligt betaler for at få lov at "ligge" med disse søde og kønne piger.. I får ved gud aldrig andet dækket end et påtrængende behov, tro mig hun afskyr dig som pesten.. Tænk på det næste gang !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.