8tilføjet af

Hudorme, akne? :$

Hej mennesker :)
jeg er en pige på 13 år der lide af hudorme tror jeg det er. Jeg har en masse små røde bumser i panden og i området lige omkring næsen, men sjovt nok ikke rigtig nogen på næsen.
Det frustrerer mig i hvert fald rigtig meget! Især også fordi alle mine veninder har ferskenhud.
Jeg har hørt at det godt kan tage op til 5-10 år før det forsvinder, og det gør mig bare endnu mere ked af det, så jeg er virkelig desperat efter nogen gode råd, jeg håber virkelig du vil hjælpe!![:|]
Hilsen mig [f]
tilføjet af

du skal bruge

basiron 5% det fås receprfri på apoteket
tilføjet af

ja...

Og husk at rense huden morgen og aften og brug skintonic. Så tilstopper du ikke dine pore, så der kommer hudorme/bumser.
I din alder er det nok også hormonelt betinget, og det er en af ulemperne ved teenage alderen. 🙂
tilføjet af

Mal nu ikke fanden på væggen

I min ungdom var der flere end nu der fik bumser, nogle af dem slemt, men de forsvandt på et par år, vel at mærke hvis de ikke gik og trykkede dem ud så de blev betændte og bredte sig, det gav også ar.
Min søster blev nu som den eneste i omegnen hårdt ramt, så meget at hun måtte til specialbehandling på en klinik i hovedstaden, det begyndte faktisk først at svinde da hun tog på en længere ferie i Norge og fik en anden form for luft og sol end i Danmarks klamme klima. Som 18-årig var hun clean uden ar.
Næsten alle mennesker har en udpræget talgproduktion omkring næsen uden at det udvikler sig til hudorme eller bumser, det kan ses hvis man gnider området med en finger, den bliver lidt fedtet.
tilføjet af

Hvorfor ikke

Prøve en ansigtsbehandling, så ka de også give dig råd &vejledning.
tilføjet af

You are recommending a poision like That to a 13 year old?

Seriously what is the world coming to!
tilføjet af

Alkymea 307

Jeg tror også som nogle af de andre skriver, at en ansigtsbehandling hos en kosmetolog vil være en god ide. En billig lille effektiv løsning er Alkymeas 307. Det er en væske som duppes på bumser og hudorme, og dermed tørrer dem ud. Kræver dog tålmodighed. Tænk iøvrigt også på, ikke at spise for meget slik eller drikke alkohol. Det er noget der gir bumser. Det er selvfølgelig enormt neder at have bumser som 13 årig, men det er bestemt ikke ualmindeligt og det går også væk igen en dag.
Op med humøret og held og lykke.
Hilsen Egeris.
tilføjet af

Hvidløg mod orme og akne.

Prøv at læs denne arktikle:
http://da.wikipedia.org/wiki/Hvidl%C3%B8g

Hilsen
Den der
tilføjet af

Effektiv måde, at slippe for det.

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.