13tilføjet af

X-Factor, jeg overgiver mig :-)

Nu må det være slut med al den skepsis. Nu er fejltonerne ude, og jeg må overgive mig 100%. Har kun set Daniel, med en sang af Rolling Stones. Han var EMINENT. Naturligvis skal Soulchock, som er meget trængt, og Remee fordi han skal beskytte sine, komme med små kritikpunkter. Der var bare INTET kritisabelt ved Daniels performance.
At ligge på ryggen henover en kvinde som bevægede sig, er SÅ svært at det var et mirakel at han kunne synge live.
Så var det Jesper, og der vil jeg bruge Remee´s ord. Det var EDDERMAME flot gået knægt. Ren nydelse at høre hans stemme blive udfordret.
Jeg mener, og det siger jeg med 100% overbevisning, at vi aldrig har set et dansk talent show af den lignende topkvalitet.
Mvh Lagermann
tilføjet af

talentløs

de talentløse mennesker er glemt om 1 uge, ligesom sidste år og sidste år og sidste år og sidste år
tilføjet af

enig lagermann

det er på toppen i år ... selv hælder jeg til tine selvom hun fik et ringe nr i dag , men hun er da en ny bonnie tyler 😮
tilføjet af

yeah......grrrrrrrrrrrrr

Jeg er aldeles enig i at hun har Bonnie Tyler effekter. Den hæse stemme, omend ikke helt så hæs. Det er en force. Må dog også indrømme at de voksne er dem der har overbevist mig i aften. Daniel og Thomas har det der skal til.
Og jeg er ikke enig med det første svar. Kvaliteten er i år tårnhøjt, sammenlignet med de tidligere år. At Martin stort set er glemt, overrasker ikke. Basim havde et lille opsving. Miss Andrews har kvaliteterne til at fortsætte.
Men i min bog vil 4 ud af de resterende 6 acts kunne få en flot karriere som vil holde. Tænk på at Jesper skal igennem et stemmebrud, og at Tine er SÅ forbandet ung?
Mvh Lagermann
tilføjet af

Enig!

Men de talentløse tiltrækker jo de talentløse. Så de der ser på er sikkert på samme niveau, som de der udstiller deres middelmådighed for åben skærm 😉
tilføjet af

helt ærlig

de er gode, de unge mennekser, men alt for unge. Ingen under 18 år burde deltage i x-factor, bare min mening.
tilføjet af

I mit tilfælde har du ret....

...for jeg har ikke en tone i livet. Jeg ville ikke engang kunne synge, hvis mit liv afhang af det. Jeg er dog ikke enig, som du sikkert har forstået, i at der ikke er talent i denne udgave af X-faktor.
Men brug du bare dit liv på at leve efter Janteloven. Den fremmer begrænsningen, og ikke grænsenedbrydningen. Og lad os andre om at tro på at man kan hvad man vil. Og at man kan være stolt uden at andre behøver at fortælle os det.
Lagermann
tilføjet af

Glem ej......

Tine, hun har sgu haft nogle uheldige starte, men hun er da SUPER god. Hun var også kanon i aften, og det må da klart være en af de bedste aftenener, men Soulchok gjorde klogt i at vælge den 16-årige Tine.
Teknikken må simpelthen ikke fejle mere, det var katastrofalt nok den første gang med Tine, hvor Remee, Pernille og Soulchok ikke kunne høre hende, fordi der var problemer med deres højtaler bag dem. Men igen i aften, der var teknikken ved at smide Tine ud af X-factor, fordi hendes mikrofon ikke var skruet op, så man kunne slet ikke høre hende. Men DR fik da heldigvis - efter deres kæmpe brøler - rettet op på lyden, og så kunne man helt klart høre hvor fantastisk og professionel hun er.
En opsang til DR, forhåbentligt sker der ikke sådan nogle fejl mere, alt kan fejle, men så mange gange, ej det må sgu være nok.
Hvem husker ikke også Melodi Grand Prix med Brinck hvor han måtte starte forfra, fordi han fik ikke lyd i sine øresnegl.
For at gentage mig selv - nok ikke så dansk-fagligt korrekt - så håber jeg ikke de fejl sker igen.
Men alt i alt må jeg da sige at X-factor klarer det rigtig godt, i forhold til DR's knap så populære koncept, som de også vil lave en tredje sæson af, nemlig Talent Showet.
Vi danskere vil åbentbart kun have en ting som er ens, f.eks. også Vild Med Dans, som jo er en succes, også blandt unge, men hvor mange så lige Varm på Is?
Vi er kritiske, og sådan er det!
tilføjet af

Det var dog ubehageligt!

at Tine skulle trækkes ned på B. Tylers niveau ! Tine er da en langt bedre sangerinde og jeg tænker, fleetwood mac, Julie Bertelsen og den slags ! Sgu` da ikke Bonnie Tyler !
Dine vurderinger holder heller ikke. "Miss Andrews" har nok stemmen til at blive til noget, men resten af personen er, undskyld mig, for kikset, selvom hun ganske givet, er et sødt menneske. Men det er jo fortid.
Min vurdering er at jeg synes Thomas rokker for lidt ! han var fantastisk i optakten, havde helt klart det bedste udgangspunkt, men bortset fra i går, så synes jeg det er for tamt og han udvikler sig ikke nok !
Den lille dreng (kan ikke huske navnet) er jo sød nok, til at lave en børneplade el. lign. så lad ham da gøre det i stedet.
Anna, faldt lidt igennem igår, (og sidste gang) jeg har svært ved at se hende som stjerne og nu da hun er erklæret JV`er burde det egentlig have sat en stopper for hende, lad hende blot skråle fra fjeldet og skån så os andre for "vagtårnet" !
Daniel, ja ok. selv om han sikkert er sød nok og talentfuld, så er han en helt igennem irriterende person, men det behøver vi jo ikke tænke på nu.
Fireflies leverede igår en eminent performance, jeg fik gåsehud og en af de her helt sjældne oplevelser, det ku være spændende at se dem med noget Irsk inspireret, eksempelvis et nummer af The Corrs el. lign.
-
Generelt er det musikalske niveau højt i år, det kniber lidt mere med Stjernepotentialet (eller X-factor), men her vurderer jeg klart The Fireflies og Tine højest.
tilføjet af

Er det din alvor?

Undskyld, men jeg er lidt rystet. Siger du i ramme alvor at Anna bør disses fordi hun er JVer? Er det nu ikke nok at lægge muslimerne for had, nu skal det gå ud over JV. Hvem mere?
Vorherre bevares Mcpears. Jeg var ved at finde dine holdninger sympatiske. Men at fratage en fremragende sanger sit talent, alene pga hendes tro - det er ganske enkelt for lavt.
Lagermann
tilføjet af

ja egentlig

det her det handler jo om X- factor ! ikke kun om sang, vel❓ det handler også om at skabe idoler, det er hele "pakken" !
I den forbindelse må jeg jo sige, at JV, for mig, står for noget af det mest afskyelige der findes ! så det kan jeg ikke få til at harmonere med X factor ! desværre ! når der skabes forbilleder for vores unge mennesker, ser jeg selvfølgelig helst, at de står for nogle gode værdier !
-
SÅ kan du jo synes jeg usympatisk, lige så meget du vil !
-
Og så fremragende, synes jeg nu heller ikke at hun er !
tilføjet af

Hører du Michael Jackson?

Ser du film med John Travolta, Tom Cruise, Kirstey Allie? Behøver du at erklære dig enig med deres Scientology for at finde at de er gode skuespillere/sangere?'
Når jeg går hen og køber en CD med Anna, så er jeg hamrende ligeglad med hvem hun tror på, eller OM hun tror. Er hun fanatisk JVer, eller er hun født ind i det?
Naturligvis skal jeg ikke bestemme hvad du synes. Det interesserer mig heller ikke. Men efterhånden handler det sgu om at lægge alle for had som ikke har den samme overbevisning som én selv. Det finder jeg en anelse foruroligende.
Mvh Lagermann
tilføjet af

nææh nej !

Jeg vil skam ikke lægge nogen for had ! men jeg har jo lov til at mene, at jeg ikke synes, at det hører under X-factor, at være JV`er . Jeg synes IKKE at Anna er SÅ fremragende !
-
Jamen jeg ser da film med de nævnte skuespillere, igen må jeg jo sige, at jeg heller ikke finder dem særligt fremragende, med undtagelse af John Travolta, som jeg synes er blevet bedre og bedre..... men jeg er IKKE enig i deres dyrkelse af Scientologi, til gengæld går jeg ind for, alle må dyrke hva f..... ! de vil, jeg protesterer bare når det har nogle uskyldige ofre.
I mine øjne er alle religioner lige gode, eller lige dårlige,om du vil, det afhænger jo hvordan man dyrker den og om man dermed fordømmer alle andre og kalder dem for vantro eksempelvis.
tilføjet af

Håber at du læser dette....

Der er ingen grund til at jeg skal forsøge at få dig til at tænke på en anden måde. Måske er det mig der tænker forkert (ude af boksen).
Når du slutter med at hentyde til muslimerne, som jo kalder os vantro, så bekræftes jeg i mit indtryk af at du ikke kan acceptere andre religioner end den kristne. Herunder hører dog såvel katolicismen og protestatismen.
I disse dage kører der en afsløring af katolske og evangeliske præsters, biskoppers og dekaners misbrug af de drenge som tjener kirkerne i Tyskland. Den bølge har tidligere kørt i andre lande, såsom USA. Selv pavens bror er i søgelyset. Ikke som udøvende misbrugs person, men som leder af en skole hvor ganske unge drenge er blevet misbrugt systematisk.
Anklag en hvilken som helst religion for alt de gør forkert. Men selv du bor i et glashus ved at tilhøre den evangeliske tro. INGEN religion kan sige sig fri.
Et andet spørgsmål: Skal alle, for vi skal jo tilhøre en trosretning, skæres over en kam med dem der kører urent trav? Skal alle katolikker anses for misbrugere, fordi deres øverste udøvere ikke kan holde pølsen i bukserne? Nej vel? Skal alle muslimer fordømmes fordi nogle fundamentalistiske ekstremister sprænger sig selv som andre i luften? Nej vel? Senest set i Lahore hvor 2 selvmordsbombere fik 45 mennesker, muslimer, på samvittigheden. Det er så ufatteligt for mig, at jeg kun kan sige at jeg fordømmer det på det kraftigste. Men fanden tage mig om jeg ikke også i overmorgen tager hen til min grønthandler, herlige Ahmed, og køber min frugt og grønt. Hvorfor helvede skal han klandres for noget som han bare er født ind i? Har han valgt sin tro? Måske, jeg ved ikke om de bliver konfirmeret. Vi derimod, bliver meget vel konfirmeret, og bekræfter dermed vores ønske om at tilhøre den kristne tro. DEN kristne tro som katolicismen og de meget lidt biskopiske misbrugere af helt unge drenge, også tilhører.
Nej du, der er ingen tro der kan klandre end anden for at være den værste. Vi har allesammen lig i lasten, eller vores tro har.
Mvh Lagermann
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.