2tilføjet af

Hattrick af City

Danske sasliga-holds overmand, Manchester City, ser tilsyneladende ud til at lave hattrick ved at slå tre danske hold ud af denne års udgave af UEFA-cuppen. Englænderne er simpelt hen utrolige, de er helt overlegne. Godt nok ser deres sejre ud af så meget, 2-0, 2-1, og det er ganske enkelt fordi englænderne ikke bruger alle deres kræfter.
Aab har absolut ingen grund til at være skuffede, de er ganske enkelt for dårlige i forhold til Man C. Aab bør i stedet være glade for, at de er noget så langt, som de er nået.
tilføjet af

en fodboldkamp

er først slut,når der er spillet 90 min og mig bekendt er der 90 min at spille endnu,alt kan ske i fodbold,et hurtig mål til Aab i returkampen kan hurtig vende op og ned på Man.C 2-0 føring
tilføjet af

stort af Aab

Ja det ser ud til at Uefa cuppen er slut for denne gang, men hvor har Ålborg været fantastiske.
Det kan godt være Ståle solbakken har udtalt at Åab spiller *drillo fodbold* men det skal han jo sige fordi Fc københavn har mere fedtet sige igennem Uefacuppen, hvor Ålborg har brillieret med mange mål og masser af underholdning.
2009 var Året hvor Ålborg stjal billedet fra alle de andre danske hold, og selvom alt håb ikke et slukket endnu for det kan jo være Manc c tager for let på opgaven i Ålborg, Så Er Ålborg mere spændende at følge end Landsholdet
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.