11tilføjet af

ledige..& AOF

Der er ikke meget styr på hvad de ledeige laver, de skal åbenbart ikke møde op nogen steder mere, og de kan få andre til at logge på AOF´s side så det kan ses at de har været arbejdssøgende
De tager på ferie mm. det er jo nemt når ingen kontrol der er overhobedet.
Nej det er ike bare noget jeg siger, JEG VED DET, og er en del forarget over at de bare kan gøre som det passer dem................. før skulle de kunne bevise de er søgende, det skal de ikke mere, bare de selv, eller en andet med deres pasword klikker sig ind på nettet en gang om ugen, de får venner til det mens de selv ligger og feder den på ferien.
tilføjet af

Det forstår jeg ikke

AOF står for Arbejdernes Oplysningsforbund, hvad har De at gøre med De ledige????.
tilføjet af

Det er nu

.....arbejdsformidlingen der har med de arbejdssøgende at gøre, men skidt med det. De skal møde på bestæmte tidspunkter, og med bringe schemaer
der udtrykkelig beviser at de har været arbejdssøgende. Så jeg ved ikke
rigtig hvor du har den fejlagtige information fra. Det ville være en fordel at først undersøge tingene inden man spytter dem ud i en debat.
tilføjet af

SORRY....AF og ikke AOF

MEn resten er skam korrekt nok...jeg hører om det hver dag, ikke af forskellige mennesker, men af een og samme person, som er meget stolt af at kunne gøre det på denne meget lette måde.
DER SKAL IKKE UDFYLDES NOGET SKEMA....hun har været ledig i 10 mrd. til start var hun til et møde, derefter et dagskursus i at skrive ansøgninger...
Det sidste halve år har hun bare logget sig på sin AF, hvor det kan ses om hun har været søgende, men det er noj de bare kan se hun har været der, eller hvem det nu har været, i dette tilfælde er det en ven som sidder ved en PC dagen lang som har fået hendes "kode" ..
Det handler ikke om at jeg skal sætte mig ind i tingene før jeg sender dem ud...dette er den skinbarnlige sadhed, uanset hvad i andre måtte mene..og jeg er forarget.
Med undtagelse af, at jeg ved en fejl havde skrevet aof i stedet for AF..det kunne alle vel regne ud var en fejl som ingen betydning burde ha .
tilføjet af

Kbh.

Nu ved jeg ikke om det er samme slendrian landet over, dette er i København og det jeg skriver er sandt nok...de møder ikke op andre steder end ved sin PC´er...og den sladrer ikke.
tilføjet af

har du misforstået?

Som arbejdsløs skal du med dags varsel kunne modtage arbejde.
Du skal via AF's hjemmeside mindst hver 10-12 uge gå på dit CV, da det ellers bliver inaktivt, samt at der vises beskeder. Derudover skal du søge et passense antal stillinger. Du skal hverdag tjekke din post inden du forlader hjemmet.
Du kan sagtens tage til Skagen og besøge moster Amalie i 14 dage, hvis du har en til at se efter din post, så du kan møde hvis du bliver indkaldt til et eller andet. Du må derimod ikke rejse udenlands. I realiteten må du som københavner ikke tage til Malmø hvis ikke du melder det til AF.
Men ellers er det rigtigt, at i det 1. år du går ledig er der ikke så meget kontakt med AF. Der er kontaktforløb hver 3. måned. MEN du bliver indkaldt til møde hos fagforeningen, og der skal du kunne bevise at du er ledig.
Jeg er selv ledig, og min aktivitet som jobsøgende foregår også foran skærmen, hvis jeg da ikke skal til jobsamtale.
Så jeg tror, at du tror at det at være ledig indebærer meget mere end det gør. Førhen skulle man møde på AF hver måned. Nu ordnes det over nettet.
tilføjet af

Jo vist ..

Jeg ved godt at forholdene har ændret sig...men det der forarger mig er, at ens venner kan udfylde opgaven ....bare ved at een gang om ugen loge sig på AF´s hjemmeside og så ellers have ens "kode" " passwoed"...og mens man selv holder ferie på Kreta og Nordsverige....jeg ved godt det er fnidder og lidt "ondt i røven" jeg har, men det har jeg altså, når folk fusker med bla. mine skattekroner.
De arbejdsløse skal sågu behandles anstændigt, men når de ikke har lyst til, og ikke engang behøver at bevise de har været aktivt søgende, så er der noget galt.....og det er også mine skattekroner de lever af.
tilføjet af

Meget er lavet helt om.

Nu er det sådan , at man skal kontakte et privat firma når man er arbejdsløs , de finder så et arbejde. Jeg er sommetider inde på * Nyt fra arbejdsmarkedet* - www.arbejdsmarkeds.info . Selvom jeg ikke selv er arbejdsløs , er jeg sommetider inde på : www.jobindex.dk . Sommetider er jeg inde på :www.ladk.dk . Du skal ikke absolut arbejde sammen med AF.
tilføjet af

Jamen...............

.........man SKAL kunne bevise at man har været aktivt søgende.
Man er IKKE aktivt søgende ved at logge sig ind på sit CV en gang om ugen. Man er aktivt søgende hvis man gør et arbejde for at få et job.
Din ven har et problem hvis han/hun ikke har dokumentation i forhold til sin A-kasse.
Og jeg kan godt forstå at du er irriteret over at vedkommende ikke gør noget ved det. Men han/hun står til sanktionering hvis ikke A-kassen godtager jobsøgningen.
tilføjet af

ikke helt rigtigt

Du er pisket til at samarbejde med AF. De private jobsøgemaskiner er på eget initiativ.
tilføjet af

Hun har ikke

..søgt et eneste job..hun fortæller dem, at hun ikke er så god til at skrive , så hun ringer i stedet for, det har de godtaget indtil nu.....hun gider ike bestille tid på bilioteket til en computer time...og har en ven til at ordne det med AF..siden så hun er registret der en gang om ugen...lige nu er hun i sverige......kommer ikke hjem før om 14 dage, hvis nogen skal ha´fat i hende skal vennen sende en sms...det går rigtig godt.
tilføjet af

ja........ok.....

Så kan du kun vente, (og godte dig lidt?), til hun får en karantne (måske).
Men telefonisk kontakt bliver også godtaget
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.