30tilføjet af

metallica

Vil bare lige høre andres mening om dem.
Min mening er, DET ER DET FUCKING FEDESTE NOGENSINDE!!
tilføjet af

Det er

...absolut det fedeste af det hele. Eller ok, mange er ligeså gode som dem, men det er nu dem jeg hører mest, hvis man kan sige det sådan.
De er seje, andet er der ikke og sige.
Mar!a
tilføjet af

Klart

Helt klart et fedt band, og så er den ikke længre...
tilføjet af

jeg elsker metallica

men jeg synes at deres tekster mangler indhold. Det er ikke sådan at du er ved at græde fordi du kan sætte dig indi sangen.
Det er det eneste der mangler.
Tag f.eks. november rain med Guns 'n' Roses. Den har alt.
Eller bare Staind.
Der erlangt mere følelsei.
Metallica mangler lige det sidste for at få 13
tilføjet af

hvad!?

Dér er jeg dybt uenig med dig.. Metallica's sange er enorm dybe.. de bunder (næsten) alle sammen i James' underbevidste følelser, og man kan i mange af hans sange, tyde et skrig for hjælp. Efter hans problemer og afvænding, kan han også godt selv se, at han ubevidst har råbt om hjælp gennem hans sange. At du så ikke kan sammenligne dig selv med hans smerte og elendighed, er jo bare en god ting ;)
tilføjet af

fucking fedeste...

nej.. det vil jeg ikke mene at de er.. Men det er jo smag og behag..

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvorfor det lige er at du syntes det er 'det fucking fedeste' band. Du giver ikke grundlag til din holdning, du laver bare en statement, og sådan er det bare! Men hvorfor?
Jeg syntes ikke at de er de fedeste, fordi jeg mener at de til tider lader sig rive med af strømmen, bugger under for presset og ændre sig en smule, for at passe til nutidens musik. Det syntes jeg er forkert. Nu tænker jeg på deres nyeste album 'St. Anger'.. jeg syntes det har alt for meget nu-metal over sig, som om at de gør det fordi, det er det de fleste vil hører lige nu. Det minder i mine øjne alt for meget om pop-genrens musik-stil, og det brydder jeg mig ikke om.. og slet ikke når det går ud over et godt band som metallica!
Men det er jo så sådan som jeg ser på dét, og det kan da godt være jeg tager fejl. Tilgengæld syntes jeg stadig at de er et fedt band, ikke på grund af deres nye album, men alle de andre som jeg har hørt. Da de pludselig gik fra meget hurtigt og tungt metal, og lavede S&M med San Fransisco' Symphony orkester, var det en positiv forandring. Deres sange var begyndt at blive for ens og alt for krævende, og når de så spillede nogle af deres gamle gode sange ind, med et klassisk orkester, gav det en hel anden stemning, uden egentlig at ændre deres stil på samme måde.
Jeg håber at det næste album de udgiver, minder mere om deres gamle populære sange..
Husk stadig på, at det hele handler om smag og behag, så jeg siger ikek at min mening er den rigtige.. det er bare min mening.
tilføjet af

begrundelse

Enig med dig om st. anger. (også selvom jeg synes det er et godt album) så har de lavet meget bedre. Grunden til jeg mener de er det bedste, er fordi jeg personligt bedst kan lide heavy metal(og de er jo som sagt kongen af heavy metal) også fordi deres tekster er med dybt indhold, uden at overfladiske, fordi det er rigtige følelser der spiller ind i mange af sangene. F.eks. i Nothing else matters, kan man høre at James virkelig synger med hele hans hjerte. Budskabet i deres lyrics er også tit gemt, under skallen, som er det hårde musik som jeg elsker. De er en perfekt blanding af følelser og hård musik. Derfor er mine yndlings numre bl.a. The unforgiven(1 og 2)one, until it sleeps, Sad but true, enter sandman, The unnamed feeling, og mange mange andre.
Spørgsmål eller kommentar?
tilføjet af

også...

har de selvfølgelig også bare de hårde sange, som er fede at headbange til😃:D :D
tilføjet af

Jeg har nok en brist lige der...

Altså jeg kan godt høre Metallicas kvaliteter, har også en hel del med dem, har dyrket både store symfonikoncerter og videoer med dem...og de er fede ja. Og deres tekster ja.
Men
De rammer mig ikke i mit hjerte, jeg kan ikke sige dig hvorfor...
Apocalyptica, som virkelig har dyrket at spille Metallica-numre på deres celloer...de går rent ind...
Det kan godt være det er her, hvor det er smag der afgør forskellen. Jeg kan sagtens "være i stue med dem", og som sagt bor de i min musik samling side om side, med al mit andet guld, Amorphis, Type O Negative, Nightwish, Black Sabbath, Emerson Lake & Palmer, Alice in Chains, Soundgarden.....osv. osv.
tilføjet af

svar

det er selvfølgelig op til hver person. Personlig selv synes jeg Apocalytica's musik lyder ringe(har hørt bl.a deres version af Master of Puppets)
tilføjet af

the Kings of Metal

The Kings Of Metal, er nu altså ManOwaR😉 De er siden 80'erne blevet udråbt som Kings Of Metal af mange, mange, mange metal fans verden over.. men nok om det, for folk har jo vær deres smag :P
Jeg har aldrig ment at Metallica var specielt hårde.. men det er nok fordi jeg er vild med det som er endnu hårdere (Cradle Of Filth, for et eksempel).. I en periode, kaldte jeg Metallica for POP, og jeg var ikke specielt vilde med dem.. det var lige i den periode hvor det ikke kunne blive hårdt nok.. Så begyndte jeg at hører noget mere stille og rolig metal, som Within Temptation, Nightwish, Avantasia, Blind Guardian m.m, og jeg begyndte at kunne lide Metallica's gamle sange igen.. Det var også der jeg begyndte at forstå budskabet i deres sange, og det gjorde dem meget mere spændende at lytte til.
Hvilke andre bands hører du?
tilføjet af

kings of heavy metal

er metallica, det er udråbt af mange kritiker. Solgt over 80 millioner albums, mange albums som nummer 1. på chartet. Hvis du synes at metallica er for bløde, har du hørt de forkerte sange fra dem. Dyers Eve, Master of puppets, fuel, jump in the fire, the four horsemen, no remorse osv.
tilføjet af

Nå men

Var idéen med dit indlæg at FORSVARE Metallica? Der er ingen angreb at forsvære dem i mod. Det er vel ikke en konkurrence, om hvem der hører det hårdeste musik, eller hvilke bands der spiller hårdest. For det kan da være helt ligemeget. Du spurgte som udgangspunkt om andres mening om Metallica.
Manowar udgav deres første plade i 1984, Hail To England. Kom i Guiness Book of Records som det band der spillede højst. De opfandt den stil. De har en hel hær af erklærede krigere, World Wide Web Warriors, tilhængere af heavy-metal, over hele verden Kingdom of Steel....hvad det nærmere går ud på er du næsten nødt til at gå ind på deres hjemmeside og finde ud af.
http://www.manowar.com/wwww.php
Det er et fuldstændig fantastisk fedt koncept!
Derfor er de erklærede Kings of Metal og har været det fra start.
Metallica har deres egen stil. De er suveræne, de er dygtige, seriøse og alting. Stor omsætning, mange fans, mange arrangementer, men....
Gold doesn't make you a king.
tilføjet af

Jamen jeg har da hørt dem

Jeg har endda hørt rigtig meget af Metallica's musik.. også det helt gamle garage rock/metal som de spillede før de blev så kendte..
Men jeg syntes altså stadig at de er for bløde.. deres nye album St Anger er ikke specielt blødt, men det er de her kære musikere altså blevet.. de har ladet sig blive fanget af mainstream toget, og deres musik er nu meget mere præget af hvad fans og pladeselskaber vil ha', i stedet for hvad bandet selv ønsker at udtrykke.. Hvad er der for et eksempel sket med James' stemme, og væremåde? Han opfører sig helt anderledes en hvad han plejer at gøre (har jeg fået fortalt.. har ikke selv set det endnu) Lars' trommen er altså heller ikke i verdensklase mere.. men sjovt nok er det hidtil dårligste album blevet vildt populært.. har du lagt mærke til, at det som regl er det dårligste metal som bliver vildt populært?
Anyways, ManOwaR er Kings Of Metal, og har altid været det, vil altid være det, og det er ikke Metallica, uanset hvor mange kritikere der skriver det, eller hvor mange metal forladte popdyr som spiller seje ved at høre det "vildt hårde metal" band Metallica siger det.. Det er ManOwaR! BASTA! :P
tilføjet af

ja men

det er fair, jeg skriver bare at de også har hård musik.
Ang. ManOwar siger i jo at de er selvudråbt kings of metal? Hvis nej, hvem har så udråbt dem til at være det.
tilføjet af

ok så

Det var ikke meningen at de skulle blive til en kamp mellem ManOwaR fan, og mig(metallica fan) om hvem der var bedst(siden da man kan blive ved med at diskutere). Derfor vil jeg sige tak for indlæggende, og farvel herfra :D
tilføjet af

Konger

Når man er konge, har man et kongerige. Et kongerige forsvares af krigere.
ManOWar er konger over Kingdom of Steel, og de har en hær af krigere over hele verden, som forsvarer ikke alene dem men "sagen" Sagen er HEAVY-METAL-FAITH!
Det er dem, der bakker dem op, der udråber dem til konger...det er ingen kroner i kassen eller tvivlsomme pladderselskaber, der kører rundt med dem i manegen for at "styre" deres image. De har deres eget pladeselskab:
Tre citater fra deres hjemmeside:
"The whole purpose of playing live is to blow people's heads off," says Manowar bassist Joey DeMaio"
"When Manowar joined forces with a new label, they signed their recording contract in blood, becoming the first band to demonstrate their commitment this way. Their second release, Into Glory Ride , featured the debut of Scott Columbus , a man so vicious with the sticks that standard drum kits simply fell to pieces under his awesome attack; hence the need for custom built, stainless steel drums."
"We have the greatest fans in the world," attests drummer Scott Columbus . "For a long time, our fans have stood by us. They've given everything to the belief that together we are the defenders of the heavy metal faith. That's why we've been able to keep playing our brand of music. That's why we haven't wimped out or bowed to commercialism. Our fans are at the core of everything we do. That's the way it's been done from the beginning."
HAIL MANOWAR!
(Faith....lad være med at lukke debatten sammen, før du har fået svar på det, du spørger om! Ret useriøst!)
tilføjet af

jamen så siger jeg:

ok, ManOwaR er kongen fordi de har den slags form for en community. Men havde metallica gjort det samme havde det højst sandsynligt været ligeså stor. Tænk lige på at Black album var udsolgt op til 3. oplag. Over 80 millioner albums solgt. De har nok fans, hvis de vil have et "kongerige" kan de sagtens få det.
Metallica følger ikke mainstreamen efter min mening, og hvad er mainstreamen inden for heavy metal?? Er det nogen ligende Linkin park?? Fordi de minder langt fra om linkin park og omvendt. Og om Talents kommentar til Lars' trommespil, mener jeg stadig at det har en samme energiske lyd som det altid har haft. Jeg må indrømme at St. anger er et af deres dårligste album, men jeg synes stadig det er et godt album.
tilføjet af

og jeg tror

at metallica selv styrer deres image. Hvis de ikke vil have den nuværende pladeselskab skal de nok finde en andet.
tilføjet af

jamen jamen

Det var jo ikke meningen at det skulle blive en kamp mellem os. Jeg ville abre lige udtrykke min mening om hvem der var Kings Of Metal.. jeg har aldrig nogen sinde hørt metallica blive kaldt Kings Of Metal før du nu har gjort det, men til gengæld har jeg i alle de mange år jeg har hørt ManOwaR (og det er ca. lige så lang tid som jeg har kendt Metallica) næsten altid hørt dem blive kaldt Kings Of Metal. Når ManOwaR samtidig er mere 'metal' end Metallica er i mine øjne, så bliver jeg jo næsten nød til at forsvare mig/dem, ik?😉 Men det skulle under ingen omstændighedder tages som en 'kamp' mellem os og dem, så lad dog være med at 'lukke' debatten, og se om der ikke kommer andre som har lyst at dele deres meninger om Metallica med os :)
tilføjet af

Talant...

Det er Talant.. ikke Talent.. der er en forskel😉 Men nok om dét! Det er jo i og for sig irrelevant.
Metallica er store, de er gode, og har rigtig rigtig mange fans.. men hvis man kan give metal fans point efter 'metal-heden', så tror jeg ManOwaR's fans ville få et højere antal point.
Det tror jeg fordi at ManOwaR stadig spiller Heavy Metal, som det var dengang tilbage i 80erne.. Det gør Metallica ikke mere. Metallica har ændret sig gennem tiderne, de har fulgt udviklingen i musikken, og der gør så, at de er mere 'up to date'. Når deres musik har været 'up tp date' gennem tiden, vil de jo hele tiden have en væld af fans. Mange fans bliver bare skiftet ud hen ad vejen, fordi deres musik også ændre sig, hvor fans'ne måske ikke gør. ManOwaR gør meget ud af at forblive i deres heavy metal stil.. de elsker det.. lever for det.. og de fans de for ud af dét, er de hardcore fans, som ligesom dem, ånder og lever for den "gamle" heavy metal.
Sådan er mit syn på det lige nu, ihvertfald, men du skal være velkommen til at prøve at ændre det :)
tilføjet af

har også

forvekslet udtrykkene, det var "metalmusikens mestre" som jeg havde hørt dem som, og stadig mener om dem.
tilføjet af

k talant

Ville faktisk give dig ret i hvad du siger, fordi metallica har mange bløde sange. Tilgengæld vil jeg sige at hvis tæller antal, så har metallica nok flere fans.
tilføjet af

Yeps...

og det var så lidt en snak der vist mere gik begreberne ...Metal-Mestre / Metal-Konger-----Jamen man kan jo bare konstatere, at Metallica har en kvalitet ved at de forstår at være flexible i deres musikalske udvikling i takt med deres personlige og ManOwar har så en anden lige så fed kvalitet i at bevare ånden og konceptet from way back. Begge dele er sgu da godt. Sådan! Yeps....men der var jo ingen af dem der var en skid uden os....deres fans! Hail the Fans! :o)
Personligt kan jeg bare bedst lige musik der river en op så man bliver blæst væk....og det kan et band som Pain of Salvation IHVERTFALD også klare..selvom det jo nok meget mere er dyb eftertænksomhed og filosofi der præger dem. Men musikken griber fat helt nede omkring hjerterødderne! Og de er hamrende dygtige. WOW! Dreamtheatre er samme katagori, totalt super dygtige musikere...men ligesom Metallica er der bare noget ved dem, der ikke rammer sådan helt plet inden i mig ihvertfald.
Men Metal skal der til...***smiler***
tilføjet af

enig

helt klart.
tilføjet af

forresten

folk er selvfølgelig forsat velkommen til at skrive deres mening, eller hvis de havde noget, som de mener skal på ;)
tilføjet af

Metallica?

Altså Metallica er fede... men vil give jer alle ret i at deres nye St.Anger ikke er den bedste.... deres gamle er bedre??? men hvilke Albums er de bedste?? min mening er Black Album, og And Justice for all fordi jeg synes de bedste sange er der.. på Black er Enter Sandman, Sad but True, Holier than you, The Unforgiven, Wherever i may roam, Nothing Else Matters, Of Wolf and Man og My friend of misery på Justice er der Blackended, ..and justice for all,Eye of the beholder, ONE(den bedste sang de har lavet :D) og harvester of sorrow, men hvad er jeres menning om hvilke albums er gode...
tilføjet af

hmmm

hmmm, vil give dig ret faktisk. Mange af de sange du nævner er nogle af de bedste.
tilføjet af

Noget af det bedste nogen sinde.....

Ja mange kan have ret i at de er de bedste men der er et men i det.... de er bedst på sin måde så de bedste i verden vil jeg ikke sige de er....
Hmmm de skal have meget ros for deres musik... og det skal lige siges alle deres album er fede for på hvert album er der nogle farvoriter.... de bedste de har lavet er One og Wiskey in the jar.... så respekt for dem....
tilføjet af

staind min baareee røv

deres tekster mangler sgu ikke indhold din klovn.Er du klar hvor meget føelse der er i.Tink på hvad james har været igenem og så sidder du kraften æde mig at de mangler indhold
tilføjet af

whiskey...

synes ikke whiskey in the jar er deres bedste... langt fra. Det er thin lissy der har skrevet den, så der er faktisk nærmest cover. Efter min mening er det One, the Unforgiven, Master of puppets og Fade to black.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.