140tilføjet af

Psykolog

Hej.
Jeg har lige været inde på sol-debatten og kan se at der er mange, der har spørgsmål om en masse ting, f.eks. kærestesorger, utro, ensom, sygdom, angst, depression osv.. Jeg tilbyder så hermed min hjælp til jer, da jeg daglig hjælper mennesker i alle aldre med diverse problemer. Jeg er 34 år, uddanet psykolog. Jeg arbejder i Århus, hvor der er rigtig mange der kommer og søger min hjælp.
Jeg kender mange, som står i en situation, og ikke ved hvad de skal gøre, de føler sig meget ensom og uden hjælp. Har også før læst om mange der har truffet den forkerte udvej, fordi de følte at der ingen hjælp var. Så.. Hvis du er en af dem, så må du gerne søge din hjælp hos mig, jeg er her for at hjælpe dig. Jeg svarer 100% tilbage efter senest 3 dage.
brevkassen@mail-onlie.dk
-Lev mens du gør det, elsk mens du tør det.
Med venlig hilsen Mona.
tilføjet af

haha

du er da en latterlig nick og jay tøz.
hvis selv har nogle problemer må du gerne kontakte mig.
tilføjet af

Nej..

Jeg har ingen problemer, og jeg er ikke en Nik & Jay tøs. Denne citat stammer oprindeligt fra H.C. Andersen, og den syntes jeg er god.
tilføjet af

deja vúe

jeg synes vi har været her før... Sidst du skrev dette indlæg viste det sig at du var/er en 15 årig tøs, som holder af at lege psykolog for dine veninder, DET gør dig ikke kompetent til at rådgive mennesker med virkelige problemer.
Sidst blev de "afslørende" indlæg slettet af... DIG, så nu prøver du igen. OK, men jeg håber ikke nogen hopper på!!
tilføjet af

???

Jeg ved ikke rigtig hvad du snakker om. Hmm. Hvad hedder "personen" og hvad mail-adresse er det, for er ikke sikker på vi snakker om det samme? Og hvad stod der dér i debatten? Jeg har ikke været på sol-debatten før i dag, og så bliver jeg overfaldet med det samme. det syntes jeg ikke er fair. Troede ikke der var sådan herinde. Har lige læst debatten: når folk får grimme grimme svar. Burde du også læse. Men svar mig lige på de andre ting, så jeg ved om vi snakker om det samme?
tilføjet af

haRj..

Jeg er faktisk enig med dig, lyder som om vi har brug for mere af det her.....
Jeg har en veninde, som har en kæreste der har en angst-sygdom... Prøver lige at skrive din mail til ham, så du hører nok snart fra ham.... Han hedder forresten Anders.... Så du ved hvem jeg snakker om.. HVIS han skriver... Hihi.. :)
knus Tulle...
tilføjet af

ELENDIG REKLAME-ANNONCE

!!!!
tilføjet af

Nej...

Dette er ikke nogen reklame-annonce. Det var slet ikke ment på den måde, jeg tilbyder bare min hjælp.
I må ikke opfatte det som en annonve, eller at jeg er en 15-årig Nik og Jay-tøs, for det er jeg ikke. Jeg er uddannet psykolog, der tilbyder lidt ekstra hjælp i min fritid, da jeg er glad for mit job.
Ikke andet.
tilføjet af

Undrer mig...

Jeg synes, det virker lidt mærkeligt, at du kvit og frit tilbyder din hjælp herinde - man skulle tro, du får nok af det på dit arbejde. Er du fuldstændig besat af dit fag, har du ikke tilstrækkeligt med klienter, eller hvad? Dette er ikke ment som et angreb, undrer mig bare...
tilføjet af

Jeg er...

Jeg er meget glad for mit job, og går meget op i det, da jeg vil have at alle mennesker er lige, og alle har det godt. Det kan jeg kun få, ved selv at tilbyde min hjælp, så derfor denne debat.
Jeg kan godt følge dig i, at du tror det bliver for meget, men det kan da godt være lidt hårdt en gang imellem, men kun sjældent, hvis jeg har en dårlig dag.
Jeg er en altid glad og positiv person, og tænker meget på andres helbred.
tilføjet af

H.C. Andersen???

"Lev mens du gør det, elsk mens du tør det" stammer ikke fra H. C. Andersen, men fra Kumbel alias Piet Hein.
tilføjet af

Til NICKI

Stop nu den her syge leg. Det er dig der har brug for hjælp Nicki. Du skal ikke sidde her og spille psykolog og lege med folks følelser.
34 år og uddannet psykolog? Så tror jeg nok du ville formulere dig anderledes.
tilføjet af

Måske..

Det kan godt være. Jeg ved det ikke. Men jeg har bare set det et eller andet sted. Kan ikke huske hvor.
tilføjet af

ok.

Jamen det lyder jo vældig positivt så - håber, du får hjulpet nogle mennesker.
tilføjet af

gruk

HUSK AT glemme bagateller
husk at nemme hvad det gælder
husk at elske, mens du tør det
husk at leve, mens du gør det.
DO REMEMBER - to forget
anger, worry and regret
Love while you've got love to give
Live while you've got life to live.
tilføjet af

Nicki???

Undskyld, men hvad er det lige der går galt herinde på sol-debatten?
Okay, er jeg nu en 15-årig pige, nik og jay-tøs, som hedder Nicki?
Nej. Hvad sker der med jer herinde? Har i ikke læst den debat, der hedder: Når folk får grimme grimme svar? - læs den.
Eller forklar mig hvad i mener?
Desuden kan jeg heller ikke være en pige og hedde Nicki på samme tid, det passer ikke sammen.
tilføjet af

Du ved det jo godt

I din profil kalder du dig NICKI. Hvad dit rigtige navn er ved jeg ikke. Men jeg ved du IKKE er 34 år og du er IKKE psykolog.
tilføjet af

Tak..

Det er da dejligt at NOGEN personer ser på det som den lyse side, burde i alle faktisk gøre, for jeg mener kun det her positivt. - tak igen.
tilføjet af

Ahh..

Okay, tak.
Så har du måske alligevel ret. ;)
tilføjet af

Selvfølgelig har jeg ret

Enhver psykolog på 34 ville vide de berømte ord var af Piet Hein og ikke af H. C. Andersen.
Men en pige på din alder kender nok mere til H.C. Andersen end Piet Hein.
tilføjet af

Jeg syntes..

..at du skulle tage og stoppe nu. Det er første gang jeg er herinde, så tag dig lige sammen. Jeg har ingen profil, ellers havde jeg nok brugt den, tror du ikke?
Og stop det der med: du ved det jo godt. - Nej! Jeg ved ikke hvad du mener, så tag dig sammen. Hvis der er nogen her der skal opføre sig barnligt, så er det dig, du lyder selv som en 15-årig "nicki", måske sviner du os andre til, fordi du selv er blevet svinet til engang?
tilføjet af

Selvfølgelig bruger du ikke din profil

Så ville folk jo se du var en 15-årig tøs.
Og dit sidste indlæg her viser jo tydeligt dine psykologiske "evner".
tilføjet af

Øhh..

Nej, min mand sidder her ved siden af mig, og han vidste det heller ikke, og forklar mig dog hvad der er med mig? Er jeg nogen lille teenager? Nej, jeg ved godt at mange kan lide at "lave sig om" på sådan en debat, men derfor er det ikke ensbetydende med, at ALLE personer er sådan? Hvad har i imod psykologer nu til dags?
tilføjet af

Jeg er ikke helt med

Hvorfor tror I, hun er en svindler ved navn Nicki? Det er jo meget nemt at udgive sig for en anden herinde, men hvorfor lige hende? Bortset fra enkelte fejl i hendes tekster- som jo kan forekomme, når man skriver løs, formulerer hun sig da meget normalt?
tilføjet af

Hvad er der med jer?

Nu svarer i mig...!
tilføjet af

Intet imod psykologer

Men jeg har derimod MEGET imod teenagepiger som udgiver sig for at være psykologer. Se på din formulering - det er da tydeligt for enhver at du IKKE er psykolog.
Eller hvor er det lige du har taget din uddannelse? Hvilke fag havde du? Og hvor lang tid tog uddannelsen for dig? Hvad sluttede du uddannelsen af med?
tilføjet af

Jeg forstår det heller ikke..

???
tilføjet af

Seriøst

Vil du vurdere hendes indlæg til en 34-årig eller en 15-årig??
Tror du ikke selv en psykolog på 34 ville formulere sig anderledes? Og slet ikke hidse sig op på den måde.
Desuden har der været et næsten identisk indlæg for noget tid siden - med samme mail-adresse. Og der kom personen til at skrive fra sin profil - og det var en 15-årig pige som kaldte sig NICKI i profilen.
tilføjet af

jo jo

Du er jo psykolog, ikke??
Så kom dog med en professionel vurdering af mig!
tilføjet af

hold kæft

Du giver ordet "dumhed" helt nye dimensioner!
tilføjet af

Hvor er de ansvarlige?!

Sidder her og bliver dybt forarget! Er der ikke nogle ansvarlige på sol som kan slette den slags indlæg denne såkaldte "psykolog" er kommet med?!
"Mona" du er slet ikke klar over hvad du har med at gøre, området du bevæger dig ind på er dybt alvorligt. Du antyder at kunne hjælpe mennesker med psykiske problemer...helt ærligt!!! Du aner ikke hvad du snakker om (eller også så ved du det alt for godt...) Du burde ihvertfald ikke lege med hvad der for mange mennesker er ramme alvor.
Det er helt okay hvis du gerne vil være noget for folk, men det kan gøres på mange måder. Du behøver jo ikke være psykolog for at gøre en forskel!
tilføjet af

guck mal

tilføjet af

...

Startede på gymnasium (3 år) bagefter univeritetet - psykologi (5år) i alt 8 år..
Og man skal have en karaktergennemsnit på 9,6. Ved ikke om den er blevet lavet om senere hen.
tilføjet af

Jamen så...

Det er godt nok noget pis. Jo, hun er da ikke den bedste i verden til at formulere sig, men jeg tænkte bare, at selv psykologer kan jo være ordblinde... Desuden findes kvote 2 jo...endnu...
tilføjet af

Svar nu selv

Hvilket gymnasium?
Hvilket universitet?
Hvilke lærere og hvilket årstal?
Og nu hedder du cand...... (afslut hvad det hedder)
tilføjet af

Problemet..

Så det er der problemet ligger?
Men skal det gå ud over mig? Og jeg hidser mig overhovedet ikke op.
Ofte er det svært at formulere sig sort på hvidt, og for andre der læser det kan det nemt misforstås. Mange gange lægger andre trykket forkert på de forskellige ord, så det lyder som om man er sur og tvær, men det er jeg ikke, men jeg skulle komme med en vurdering af dig, og jeg syntes faktisk du selv lyder som en 15-årig, og jeg syntes ikke det er fair, at man beskylder folk uden at kende dem ordentligt.
tilføjet af

Nej....

Jeg siger heller ikke, at jeg er mere værdig end alle jer andre, fori jeg har en psykolog-uddannelse, jeg vil bare ikke have folk har det dårligt på noget tidspunkt, og skal jeg derfor ikke have lov til det? Det er måske fair nok at jeg bliver beskyldt som en teenager?
tilføjet af

hør nu her

Som psykolog må du kunne gøre det bedre. Du vurderer mig til at være 15 år. Hvad baserer du så det på?? Kom nu med nogle gode argumenter - og brug nogle fagudtryk (hvis du kender dem).
tilføjet af

Ja, når det er det du er

Jeg har ondt af dig. Du har selv brug for hjælp.
tilføjet af

svar

Nu har gnaek lagt et link ind til den tidligere debat. Der kom NICKI til at skrive indlæg om sin uddannelse som psykolog, men havde åbenbart glemt hun var logget på med sin profil. De indlæg har hun slettet igen i den debat. Og prøver så påny her.
Det harmer mig bare at tænke på, hvis folk med virkelige problemer tager hende alvorligt og tror de udøser deres inderste til en psykolog - og det så i virkeligheden er en teenager med egne dybe problemer.
tilføjet af

Hør nu!

Hør nu her: Jeg er sikker på at dine intentioner er gode, og som jeg siger er der heller ikke noget galt i gerne at ville være noget for andre. Men du må jo også forstå, at folk bliver vrede når du ikke virker troværdig. Som jeg sagde før, er det ikke et emne som bør berøres med mindre man faktisk har kompetence. Dit indslag kan virke på mange som respektløst, som om du bare leger.
Har du set alle de unge mennesker som hverdag står i silende regn og prøver at få os til at donere en tier til røde kors? Det er også en måde at gøre en forskel - uden at skulle forestille at være noget man ikke er.
tilføjet af

Se her..

For at kunne kalde sig pskolog skal man have bestået en kandidateksamen i psykologi fra et universitet (som f.eks ved Psykologisk Institut på Århus Universitet).

-Aarhus Universitet
Vennelyst Boulevard 9
8000 Århus C
-Birthe henriksen
-Kunne kalde mig selv psykolog i år 1998.
-cand.psych.
Tilfreds??
tilføjet af

Èn fejl..

Hvis det skulle være e psykolog der havde skrevet det, hvorfor så spørge om musik?? Og hvorfor har personen valgt den mail-adresse til at søge musik??
tilføjet af

Ikke helt

Jeg mangler lige dit navn
tilføjet af

Det var da godt nok utroligt!!!

Det var da en for syg adfærd!!! Det er også som om, at "Mona" er holdt op med at svare - den tøs har da virkelig problemer!!!
tilføjet af

ja og

efterfølgende er NICKIs profil blevet slettet sammen med de "afslørende" svar. Det kan godt være hun er tilbage igen, meen det virker da lidt suspekt!
tilføjet af

Din mail-adr?

Ja, det er underligt, ikke??
tilføjet af

Ja,

kan godt se hvad i mener med respektløs, og jeg forstår at i bliver frustrede, men jeg vil bare hjælpe. Har læst det andet indlæg nu, men der står ikke om en der hedder Nicki nogen steder? "personen" kalder sig bare "brevkassen", så i har derfor ingen beviser på at det er en der hedder Nicki som har skrevet det..?
tilføjet af

Jeg hedder

Stadigvæk Mona?
tilføjet af

BIZZART

jeg troede slet ikke 2 personer kunne have samme e-mailadresse
tilføjet af

Det er jo klart...

Hun skulle nok lige ud på nettet og lede efter oplysningerne til "kvinden" om sin påståede uddannelse...
tilføjet af

Jo...

Nemlig, men fordi I ikke kan forstå det, er det ikke ensbetydende med at JEG kan? Jeg har lagt min mailadresse ud på en anden hjemmeside før. Kan være det er taget derfra?
I siger personen hedder Nicki, har været inde i min brevkasse og kigge, og kan se, at for ca. 2-3 måneder siden har hun skrevet om nogle ting. Jeg har tavshedspligt, så kan ikke sige hvad.
tilføjet af

sjovt nok...

... havde jeg samme tanke. Men nu venter jeg spændt på Monas vurdering af mig - iblandet fagudtryk.
tilføjet af

Klart...

bliv du bare ved med at bygge videre på din røverhistorie - tror faktisk, du skulle søge hjælp, det du har gang i, er ikke smart! Seriøst!
tilføjet af

Det er bare for langt ude

En psykolog ville vel heller ikke bruge en hel aften på at sidde her og forsvare sig selv. Så jeg håber bare hele denne debat vil være nok til at afholde folk med problemer fra at skrive til denne "psykolog".
tilføjet af

Nu skriger jeg!!

Nu har du simplethen kørt den for langt ud!! Hvorfor bliver du ved? Det er for ynkeligt - der er jo absolut ingen der tror på dig!! Men negativ opmærksomhed er måske bedre end ingen?
tilføjet af

Hmm...

hvordan skal man forklare det her ordentligt for jer? I er jo helt rødkogte i hovedet alle sammen...
I lytter jo ikke til hvad jeg siger?
tilføjet af

rødkogte??

Et godt udtryk. Har du lært det på universitetet?
tilføjet af

Ehmm..

hvis i da har så stort et problem med mig, hvorfor bliver i så ved at skrive?
tilføjet af

Jo vi lytter netop!

Og det er derfor vi bliver postkasse røde i hovederne!! Du er fuldstændig uden pli og respekt, og du er bare for egocentreret og spundet ind i din egen løgn til at se at din lille historie kunne have konsekvenser hvis der ikke var nogen der havde set det mistænkelige!
tilføjet af

Det

er okay, at du syntes det, men derfor er der jo alligevel et par stykker herinde fra,som har set min debat, og allerede har skrevet? - underligt.
tilføjet af

nårhhh

så giver det hele pludseligt mening... ;-/ Så hun, altså NICKI, logger sig ind på din e-mailadresse, er hun hacker? eller har du givet hende dit password?
tilføjet af

MIT problem

er, at jeg ikke kan klare tanken om at folk med virkelig store problemer vil skrive til dig i den tro at du er psykolog. Jeg tror ikke du gør noget i en ond mening, men du kan faktisk gøre mere skade end gavn.
Læs Milles indlæg - hun har ret i det hun skriver. Du kan sagtens gøre nytte uden at udgive dig for noget du ikke er.
tilføjet af

...

Fy for helved.
tilføjet af

Jeg har

ikke bedt om nogen som helst opmærksomhed, men tværtimod at hjælpe folk. Hvorfor ser i så negativt på alle ting?
tilføjet af

Både underligt

og dybt tragisk. Hvis det altså er sandt.
tilføjet af

Så må du også lytte til OS!

Både "kvinde" og jeg har forklaret ret tydeligt hvad problemet er: Du sender ikke en musiklærer ud og bygger et hus istedet for en mure...huset kunne brase sammen og få store konsekvenser.
En ikke-psykolog skal ikke udgive sig for at være en sådan, da det ligeledes kan have konsekvenser.
Det som er mest uhyggeligt er faktisk at du virker til at være ligeglad.
tilføjet af

nej.. slet ikke.

hun har skrevet til mig at hun havde nogle problemer med nogle ting, men hun må åbenbart have skrevet den på denne her side, og så lod som om hun var mig, eller hvad ved jeg.. Jeg ved det ikke. Mail til hende og spørg hvad hun har lavet der, det skal ikke gå ud over mig.
tilføjet af

Nej,

jeg er overhovedet ikke ligeglad, for jeg vil have det her på plads nu.
Det er heller ikke mig der hidser sig op som i alle skriver, jeg skriver jo bare at føre en dialog-samtale. Du skriver selv: SKRIGER NU!! Er det ikke at hidse sig op og spille barnlig, istedet for at tage deet stille og roligt, så vi kan få snakket sammen om tingene?
tilføjet af

ja..

så er du vist så langt ude som du kan komme. Alene dette sidste indlæg fra dig bærer tydeligt præg af at være skrevet af en teenager.
tilføjet af

Men hvad ér det mistænkelige???

???
tilføjet af

men

vi er enige om, at den e-mailadresse der stod skrevet i det link jeg sendte tidligere, er identisk med den DU har skrevet i dit første indlæg I DAG?
tilføjet af

dialog-samtale?

Er det ikke det samme som samtale-samtale?
Hvis du skal overbevise os eller andre om at du er psykolog, så må du komme med nogle mere velformulerede indlæg. Og brug nu nogle af de fagudtryk jeg har bedt om....
tilføjet af

HEY!

Må jeg lige pointere at jeg aldrig har sagt at der er noget galt i at hidse sig op og skrige! - var du faktisk psykolog ville du vide det! Udemærket måde at få luftet frustrationerne når man bliver så opkogt som jeg og andre bliver af at læse dit indslag som lugter langt væk af fup!
tilføjet af

Ja.. nemlig

Men hvís jeg vidste, at hun havde skrevet den inden jeg -selv skrev et indlæg, havde jeg selvfølgelig ikke skrevet det på den måde som jeg har.
Jeg er ked af at jeg har gjort jer så gale, men vil i ikke nok prøve at give mig en chance? Det eneste jeg vil, er at hjælpe mennesker der har det svært?
tilføjet af

........

så hjælp dig selv
tilføjet af

det er måske

ikke så meget det mistænkelige i det, som det er allerhelvedes farligt at lege med andres liv. Problemer kan ikke løses over nettet og det er et skråplan hvis teenagere begynder at rådgive om ting de kun kan ha' læst om i lægeromaner eller set i dårlige TV serier. Du kan, uden at vide det, lukke op for nogle ekstremt farlige ting hos psykisk ustabile personer, og så har vi balladen!
tilføjet af

Jamen lille ven da...

Så lyt dog til folk!!! Du må da indrømme, at det med mail-adressen endegyldigt afslørede. Desuden virker det sært, at du skulle bruge så megen tid på at skrive hvad din titel og din uddannelse hedder!
tilføjet af

Dialogsamtale

En dialog-samtale r det samme som stereo. det modsatte er monolog. Tag det som en cd-afspiller.. Mono er én højtaler, mens stereo er to. Komunikation
tilføjet af

det mistænkelige...

er at det er et umstrideligt faktum at der er meget langt fra at være 34-årig psykolog og til at være den teenager jeg er ret overbevist om at du er. Det er ikke til at skjule min skat - beklager!
tilføjet af

Ja,,

men jeg er lige blevet jordet, fordi jeg "lød sur".. Fej for jeres egen dør før i fejer for andres!
tilføjet af

Okay

Var jeg ikke overbevist om dit fup før, så er jeg da blevet det nu.
tilføjet af

Skat??

Jeg har ikke brug for at blive kaldt skat.. Desværre.. find dig en anden.. ;)
tilføjet af

Du lyder

fuldstændig som en teenager.
Men det er selvfølgelig heller ikke så underligt. Jeg tror du skal gå i seng nu. Du skal vel op og i skole i morgen?
tilføjet af

Mona fik det som hun ville.

"Mona" havde et formål da hun gik på nette her til aften:
Opmærksomhed.
Først var ideen at hun kunne få nogle til at maile sig ved at udgive sig som psykolog. Unge mennekser som har det svært. Dem er der mange af, det ved Mona godt.
Det gik ikke som forventet - noget afslørede hende, hun forstår stadig ikke hvorfor.
Men så alligevel...det var ikke helt forgæves: nogle svarede faktisk! Ja godt nok ikke det hun havde forventet, men de svarede da! Se nu der, pludselig fik hun alt opmærksomheden, og folk blev ved med at skrive!
Det har været en succes aften for Mona.
Godnat Mona - og held og lykke. Du får brug for det.
Mille
tilføjet af

nej

skal jeg faktisk ikke..
tilføjet af

Drop det nu!

Nu har du da virkelig bevist din barnlighed! Jeg synes, du skulle afholde dig fra at skrive denne slags indlæg i fremtiden. Hvis det virkelig er din store drøm at blive psykolog i fremtiden, så vælg det som valgfag i skolen og senere i gymnasiet - få gode karakterer og studer til det!
Kan du kort kore rede for Freuds kontra Jungs teorier?
tilføjet af

nå jamen så

gik den aften da med det!
Tag dig sammen, hold dig til din egen omgangskreds. Man skal ikke lege med svage mennesker og deres følelser.
Du påstår du er psykolog, så må du også vide at der findes en klinisk betegnelse for sådan nogen som dig.
tilføjet af

Ok...

Det accepterer jeg, hver sin mening, men jeg syntes at vi må være voksne nok til at tale ordentlig sammen om tingene.. Og lad være med at dømme folk for noget de ikke er.
tilføjet af

Hey Mona?

Er du i fuld gang med at slå det op, eller har du opgivet? Jeg håber virkelig, at denne debat har åbnet dine øjne - det er faktisk lidt sørgeligt, som Mille skrev, at du fik så meget opmærksomhed ud af det. Måske har du et problem i den retning? Føler du ikke, at du bliver hørt? Jeg synes, du burde tale med en PROFESSIONEL, siden det åbenbart fylder så meget i dit liv.
tilføjet af

Har I overvejet...?

Hmm... Har siddet og læst en del af jeres svar til Mona.
Er det slet ikke faldet en eneste af jer ind at hun måske er psykolog og bare ude på at hyre kunder?
Og hvorfor går I egentlig så meget op i det? Hvis hun er en teenage-tøs, der keder sig, så lad dog barnet.
Synes at et par af jer måske burde overveje at opsøge en psykolog med jeres paranoia, tredjegradsforhør og grundløse anklager.
Bare et par tanker...
God aften til alle :)
tilføjet af

Tak....

Sådan syntes jeg at alle burde tænke om hinanden.. Man skal handle med respekt for sine medmennesker..
tilføjet af

Grunden

til jeg ikke bare tænker "lad dog barnet" er, at det måske kunne få katastrofale konsekvenser hvis folk i krise søgte hjælp hos hende.
Jeg er overhovedet ikke i tvivl om at hun IKKE er psykolog. Alene hendes indlæg vidner da om det. Hun undgår totalt at svare på indlæg om hendes "fag". Og så er der lige den tidligere debat hvor hun kom til at skrive fra sin profil (en 15-årig pige) - og det er samme mail-adresse.
tilføjet af

ja, det er underligt

som Mona totalt undgår at svare når man er inde på hendes fagområde. Jeg fik heller aldrig svar på mit spørgsmål om hvad hun baserede vurderingen af min person på.
tilføjet af

nej nej..

Fordi der er en eller andet pigebarn der har gjort det, skal min udannelse svines til? - tak! det der er hvad jeg kalder "NO RESPEKT"
tilføjet af

lad os alle

skrive til mona, måske kan hun kurere os for paranoia!
tilføjet af

God ide.

Hvis hun altså ved hvad ordet betyder. Jeg sidder stadig spændt og venter på hendes udlægning af Freuds teorier kontra Jungs.
tilføjet af

Forklar!

Hvor bliver de definitioner af "Mona"? Fortæl mig nu noget om Freud!
tilføjet af

Bevis det dog...

Forstår godt jeres bekymringer, men det er nu min erfaring at det altid hjælper folk med problemer, at der er en der vil lytte. Uanset om den person har gået 5 år på universitetet eller ej.
Mona, hvis du er psykolog, så tag lige og brug nogle fagterms og lav en psykologisk vurdering af f.eks. "Kvinden", som hun har udbedt sig flere gange. Ellers så giv op. Det betyder vel heller ikke så meget hvad denne lille gruppe mennesker tror...?
tilføjet af

bare vent

den kommer nok i morgen!!
tilføjet af

NO RESPEKT

Eller no respect - det er hvad jeg kalder teenage-sprog.
Men jeg venter spændt på dit svar til Samba ang. Freud og Jung.
tilføjet af

nå, ja...

Hun skal lige slå lidt op på nettet først......
tilføjet af

Min tålmodighed har grænser..

Hvor meget skal der til før du tror på mig? tror du jeg tager en 8-årig lang uddannelse for at blive beskyldt for at være teenager igen..??
og ja, jeg har kigget i mine gamle bøger fra universitetet osv.. Man kan jo ikke huske alt vel??
C.G. Jung opgjorde med Freud ganske særligt på dette punkt, og han skabte gennem sin lære om de arketypiske forestilllinger grundlaget for at systematisere vores psykologiske forståelse af al kunst og religion. En bedrift der slet ikke er taget tilstrækkeligt til følge af eftertiden. Freuds og Jungs efterfølgere er gennem årene kommet sagen meget nærmere og skabt en langt dybere forståelse for psykens faktiske virkemåde. I de seneste år har bl.a. Stanislav Grof ydet væsentlige bidrag hertil..
- tilfreds nu??
tilføjet af

det tror

jeg til gengæld også, at hun er RIGTIG god til!
tilføjet af

har skrevet af..

en bog jeg havde fra uni...
tilføjet af

Leksikon...?

Hmm.. Lød nu lidt som taget direkte ud af et leksikon. Der står faktisk noget meget lig det i mit :)
Venter stadig spændt på den psykologiske vurdering...
tilføjet af

Taget direkte fra

jernesalt.dk
Kom nu med din egen udlægning? Og en psykolog som ikke kan huske Jung og Freud??? Hmmmmm
tilføjet af

Nej.....

Egentlig ikke..
det eneste de er, er nogen der er ude på at provokere uddannelsesfolk..
Hvad er i selv?? ufaglærte arbejdere??
tilføjet af

Jamen dog!

Flot citat!!! Men på hvilket punkt "opgjorde Jung"? Var det noget, der stod i tekstafsnittet, før du begyndte at skrive det af? Desuden har du ikke redegjort for en fis - kan du ikke lige forklare med dine egne ord UDEN usammenhængende at citere? Desuden "glemmer" en psykolog ikke mennesker så grundlæggende for faget som de teoretikere!
tilføjet af

Lyder sjovt

Det første jeg tænkte da jeg læste hendes indlæg var da også: "damm, man skriver da ikke bare sin personlige e-mail adresse så alle i hele verden kan læse den".
He, jeg må da sige at det virker noget mistænkeligt når hun ikke skriver tilbage på spørgsmål som ellers kunne rense hende. :)
Man burde vide at man ikke skal løbe om hjørner med folk fra sol.dk. "Vi" er simpelt for kloge til den slags. He He. ;)
Men det er faktisk tit åbenlyst når folk skriver som en anden person end de i virkeligheden er..
Jeg syntes tit at jeg har læst et indlæg fra "en invandre" eller "sort dreng" osv. Jeg trivler dog meget på at det faktisk er invandre som skriver disse indlæg. Når debatten kører i andre indlæg, så er det nemlig stort set umuligt at få en kommentar fra en indvandre.
Så Mona.. Hvordan kan det være at folk ofte udgiver sig for at være en anden end de i virkeligheden er? Er det fordi de som små ikke fik opmærksomhed nok, eller er der en anden grund? Det må du da vide... Ligegyldigt hvem du nu er. :)
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

?? Salt?

Vi har fået nogle kopi'er..
det her er for barnligt..
godnat.. tag jer sammen.. OG HUSK AT LAVE JERES LEKTIER TIL IMORGEN!!
tilføjet af

Blev du afsløret???

Så læs her - det har jeg kopieret fra jernesalt.dk. Lidt mere end det du fik med, men starten er bekendt, ikke??
"C.G. Jung gjorde op med Freud ganske særligt på dette punkt, og han skabte gennem sin lære om de arketypiske forestilllinger grundlaget for at systematisere vores psykologiske forståelse af al kunst og religion. En bedrift der slet ikke er taget tilstrækkeligt til følge af eftertiden.
Freuds og Jungs efterfølgere er gennem årene kommet sagen meget nærmere og skabt en langt dybere forståelse for psykens faktiske virkemåde. I de seneste årtier har bl.a. Stanislav Grof ydet væsentlige bidrag hertil.
Men i realiteten har også Vilh. Grønbech vist vej, selvom det er de færreste der har forstået det. Specielt er der næsten ingen religionshistorikere, om nogen, der forstår det. Men Eigil Nyborg har ret i, at der i realiteten er store lighedspunkter mellem Grønbech og Jung, om end Grønbechs svaghed var hans store uvilje mod teoridannelser. Han var idiograf og ikke nomotetiker.
Grønbechs styrke var til gengæld hans store kendskab til og indlevelse i mange forskellige slags kulturer og enkeltpersoner. For overalt kunne han finde ned til den skabende underbevidsthed der med hans eget udtryk havde sit tyste spil med sproget. Her var der aldrig tale om at identificere det underbevidste med det syge og neurotiske, men tværtimod om at se det som kilde til kunstnerisk og forskningsmæssig skabelse. Og han fik placeret sproget, dvs dagligsproget dér, hvor sproget skal placeres, og hvor også en fysiker som Werner Heisenberg eller kybernetikeren Norbert Wiener placerer det, nemlig som vores aldeles afgørende 'fælles spil mod forvirringens kræfter' og som det der i al sin vaghed og tvetydighed kommer virkeligheden nærmere end det specialiserede fagsprog, der med sin entydighed og sine præciseringer nok gør erobringer i delvirkelighedernes verden, men samtidig fjerner sig fra helheden.
tilføjet af

hej Anders Nielsen

SE, dét er da til at have med at gøre! "Mona" skriv lidt om hvor (altså hvis) du praktiserer, ikke al det hemmelighedskræmmeri. Visitkort, billed-id etc.
tilføjet af

avra

jeg tror lyset bliver slukket kl 23.00 på det lyserøde børneværelse. Good Night Sleep Tight, don't let the bed-bugs bite!!
tilføjet af

Tror I?

Mon dette afholder hende fra at forsøge sig med et lignende stunt igen? Hmmm... måske i dette forum, men der findes jo andre!
tilføjet af

så stædig

og vedholdende som Mona har været her hele aftenen, så tvivler jeg på hun vil stoppe.
Jeg håber bare ikke hendes forsøg på at hjælpe, vil få den modsatte virkning for personer med virkelige problemer.
tilføjet af

jeg har faktisk

skrevet til nævnte e-mailadresse, fordi jeg som sagt blev meget oprørt over at nogen kan finde på, at tage SÅ let på alvorlige problemer.
Jeg fik et ok godt svar, men det styrkede mig kun i min mistanke om, at hun er en lille usikker pige på 15 år. Det hele kunne hun finde på nettet, men på den anden side, så gjorde hun heller ikke nogen skade...
tilføjet af

Nej...

...hun bør nok holde sig til kæresteproblemer og andet teenage-halløj Tale lidt med om problematikker som: "Skal jeg sende hende et kærestebrev" o.l. Men der er faktisk også folk med depressioner og neuroser i dette forum - de bør nok tage sig lidt i agt...hvis de ellers er i stand til det.
tilføjet af

Jamen

det er da en lille smule betryggende at vide. Hvis folk med reelle problemer henvendte sig til hende. Alligevel bryder jeg mig ikke om det, men jeg tror også at hele debatten her i aften vil afholde nogen fra at skrive til hende. Andet end af nysgerrighed...
tilføjet af

enig--

Hvis det er teenagere med kærestesorger der skriver, kan det måske godt være det ikke gør den store skade. Men når der er tale om folk som overvejer selvmord, så mener jeg ikke en teenager er den rette til at vejlede. Det kan få alt for alvorlige konsekvenser - også for hende selv.
tilføjet af

Godnat

Nu tror jeg faktisk, at jeg vil gå i seng - og Mona, hvis du stadig er der, jeg HAR været en artig pige og læst til morgendagens forelæsning! Til I andre godnat, og tak for en god debat.
tilføjet af

Til alle små sol-guder. :)

Det var vel faktisk dejligt at Mona skrev hendes indlæg ik'?
Det er faktisk længe siden at jeg har set en debat som på så få timer kunne udvikle sig så hurtigt. Se dog alle de tråde. :)
Ikke engang et indlæg som ender på forsiden får så mange tråde. :)
Det er dejligt at se at sol debatten ikke er helt død. ;)
Forsat god debat fremover alle sammen.
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

Chok..

Jeg fatter stadig ikke hvorfor du gør dette Mona, for at hjælpe folk NÆPPE, og dine indlæg er så fyldt med huller at du er genneskuet ved første øjenkast, Men det har folk jo fortalt dig flere gange, desuden en ting som undre mig du skriver i dit indlæg:
Har også før læst om mange der har truffet den forkerte udvej
Hvor har du måske læst det henne, ja det kan jo ikke være på sol, for det jo ´første´ gang du er her ikk??
Men disse mennesker har du vel også mødt ude i din virkelige praktis.
Desvære Mona køber den ikke, tror faktis ikke at der er nogle som helst som køber den.
Så kom igen eller retter fjer dig selv fra sol hvis du ikke kan komme med noget seriøst...
Der ikke noget galt i at hjælpe mennesker men men at udgive sig for noget man ikke er... det sku TRAGISK
Held og Lykke med dig selv tror du har brug for det
Vh Mira
tilføjet af

Til mona

Jeg er også en af dem som har meget svært ved at tage dig seriøst.
Jeg har gennem mange år været gennem en del psykologers hænder..
Og aldrig en af disse, har på noget tidspunkt brugt vendingen "tage dig sammen"
for er man psykisk syg kan man ikke BARE tage sig sammen.
et andet sted her på sol tilbydes der hjælp af samme karakter som din samme sætning er brugt.. samtidig siger du, det er første gang du bevæger dig her ind.
citat af sætning:
Her er en e.mail i kan skrive til, og spørge mig om alt mellem himmel og jord.. Jeg sørger for at alle får svar efter SENEST 3 dage.. Citat slut...

lige nøjagtig samme sætning er også i dit "nye" indslag. Underligt Ikke?
for ca 3 år siden boede jeg sammen med en mand. hans 16 årige søn døde . vi fandt denne dreng død en morgen..
Ved en af besøgene hos vores sorg psykolog, havde jeg en afsindig trang til at skrige og råbe bande og svovle.. Istedet for at sige til mig som du har sagt til anden bruger her inde at der ingen grund er til at skrige,. Blev jeg skam bedt om at gører det, for det er en følelse at få behov for at skrige.. det ville ingen psykolog forhindre en klient i.
En mand på 34 - 35 ville ikke omtale sig selv for en "drenge" ihvertfald yders sjældent.. en kvinde i din alder ville heller ikke omtale sig selv som en pige.
En psykolog ville bevise sit kunne, hvis der blev draget tvivl om dennes kunnen.
flere her inde har bedt dig om at bevise dit værd.. men istedet for bliver du selv ved med at stille spørgsmål..
Og til sidst ville den ægte vare aldrig bevæge sig ud i den her form for diskuation.
Tænk om et menneske står og er så opgivende og tillidsfuldt bruger dig som sidste forsøg på at finde en mening med sit liv og du med din inkompetance giver fejlagtig og uproffesionelle svar, og det unge mennekse begår selvmord??.
Mona måske er du en ganske alm butiks ass som har prøvet livet på en måde som giver dig en stor potion overblik, måske er du du så fyldt op af egne erfaringer at du har lyst til at hjælpe andre det er så fint.. men lad vær med at spøge med andres helbred og liv ved at udgive dig for noget du ikke er.. for psykolog er du ikke..

De admitrative personer her inde burde stoppe dit vanvid... evt at blokke dig via IP adresse....
håber du stopper helt af dig selv...
tilføjet af

hvorfor tror du

at de personer har problemer Mona. fordi de ikke kan se ud over deres egen næse.
tilføjet af

fint

skrevet, kort og præcist! Det var så det vi andre brugte hele aftenen i går på... he he.
Som jeg også nævnte sidste gang vi havde denne diskution: en psykolog ville ALDRIG opfordre mennesker i krise til internet-konsultationer. De ved udemærket godt hvad der er på spil!!
tilføjet af

Lad være med at skrive mere!!!

Jeg synes alle der ser dette indlæg skal lade være med at skrive på det og lade være med at svare denne "psykolog". Så bliver der heller ikke nogen debat ud af det. Det er tydeligt, at denne pige ikke er psykolog. Har selv en del kendskab til emnet og der er ikke en snert af professionalisme i hendes udsagn. Tværtimod. Mit råd er: Lad være med at skrive mere. Hun fortjener ikke denne debat.
tilføjet af

Noget galt i halsen

H. C. Andersen har rigtig nok et-eller-andet citat om at leve:
"At rejse er at leve"
Og tag så at klage over din dansklærer i gymnasiet! ;-)
tilføjet af

Enig

Jeg forstår godt du ikke synes hun fortjæner opmærksomheden ved hendes indlæg, men hvis nu bare hendes debat blev ignoreret kunne det jo godt være at en ´svag´ person kunne hoppe på hendes såkaldte psykologiske evner, og så kunne hun virkelig gøre skade.
tilføjet af

Mystisk

At det er samme mailadresse, der bliver brugt. Den holder ikke i retten. Mona er en svindler.
tilføjet af

Forbudt !

Til din orietering, så er det FORBUDT at tilbyde "arbejdskraft" herinde !!!!!!!!!!'
tilføjet af

Utroligt!

Det er dog utroligt, at udgive sig som psykolog og bede folk skrive. Er du klar over hvad du er oppe imod? Hvis folk virkelig er nede og du giver forkerte råd, hvad tror du at du kan gøre af skade. Godt folk er vågne her på debatten og får sandheden frem i lyset, så ingen får forkerte råd.
tilføjet af

ikke ignoreret

Man kan vidst ikke kalde dette indlæg ignoreret. Jeg tror også at "svage sjæle" og mennesker der harbrug for hjælp, har fundet ud af hvilken falskner vi har med at gøre her. Ved at folk bliver ved med at skrive, indgyder bare til større sejr for denne person.
tilføjet af

cand.psyk.

Du gik lige i fælden Mona, og du aner det nok ikke engang. Griner.
tilføjet af

Hids dig dog ned!

Er man lidt præmenstruel?
tilføjet af

Ja. Og samtidig...

.... er det også ulovligt og strafbart at udgive sig for at være en anden.
tilføjet af

Mums

Hej søde
tilføjet af

PMS

Næ... er du? Hvis ikke du har andet at skrive, så lad være:-)
tilføjet af

værsgo..

Birthe henriksen
og Mona?! Har du da to navne??!!
tilføjet af

Birthe Henriksen er SEKRETÆR!

Tjah, jeg har lige kigget på Århus Universitets hjemmeside - og det viser sig, at Birthe Henriksen er tre-sproglig korrespondent og institutsekretær på Psykologisk Institut. Se selv her: http://www.psy.au.dk/ompi/omtap.php?na=birthe.
Så hun har nok ikke været din lærer på psykologistudiet. (Jeg er selv cand. mag. og har aldrig oplevet, at sekretærerne underviste).
Hvis du skal vælge nogle lærere, må du nok hellere kigge under "videnskabeligt personale" her: http://www.psy.au.dk/ompi/vipalfa.html
tilføjet af

Psykologen

..Som i sig selv er et folkefærd der i særdelshed selv er en anelse tilslørede hypofysen, ville næppe indlade sig på diskussioner som disse eller forsøge at forsvare sin position.. Dertil (bør?) de være ganske velkendte med de psykologiske mekanismer som de efterfølgende indslag indeholder, og helt undlade at svare på andre end seriøse indlæg.
Lommefilosoffen indlader sig dog lejlighedsvis gerne i småfjanterier som disse, hvis han/hun ser sig en chance for på psykologisk vis at jorde sin modstander på snilde og visdom, men han påkalder sig dog sjældent den lærde psykologs påstand om selvsamme visdom. (som i 90% af tilfældene er hentet fra universitets gamle støvede bøger) men.. det ka' jo sikkert diskuteres :)
hehehe..

Omni
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.