5tilføjet af

Fik en steg.

En skinke gullasch. Ca 1 kg. Hvordan tilbereder man den, så den bliver mør og lækker.??
Hilsen den der ikke kan lave mad...:-(
tilføjet af

Fik også en steg

Fik selv en steg på krogen i går.
Hun var lækker fra starten! Hvordan jeg gjorde hende mør, det er så min hemmelighed!
tilføjet af

Jeg håber den er sej

Den var da simpelthen for dum!! typisk mandfolk at skrive sådan noget. 🙁
tilføjet af

Stegen

må så bare ud. Tak for hjælpen.
tilføjet af

tjo

hvad med at skære den i strimler og lave gullash af noget af det. Du kan også lave skibberlabskovs af det. Under alle omstændigheder så skal det koges meget længe for at blive mørt.
tilføjet af

endnu et tip

Ville ihvertfald ikke sætte den ind i en ovn som steg. Ville også skære den i strimler/tern som gullasch med masser af ksydderier, evt. en porter-øl. Det er bare guf. Og så pasta eller ris, evt. kartoffelmos med rodfrugter til. Velbekomme
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.