7tilføjet af

kitchen aid

Jeg ønsker mig en dej-ælte-maskine. Har kigget på en rigtig fed en til 4800kr mærke Kitchen Aid.
Er der noget der har erfaring med den?
Jeg vil enorm gerne købe den, men til den pris skal den også bare være total god.
tilføjet af

hvorfor

ikke bare købe en foodprocessor med æltefunktion.Sådan en har jeg, den kan det hele, hakke, rive, piske, blende, røre dej og en helt masse andet. Koster ikke alverden, og virker fint... jeg bruger den 2-3 gange om ugen til at røre dej med
tilføjet af

Den er fed

Du kan købe den i USA til 1500 kr. incl. moms!
tilføjet af

kitchen aid

Vi har en kitchen aid artisan. Og den bruger vi mange gange om ugen. Lige fra at ælte dej og røre fars.
Desuden er der en masse tilbehør til den, f.eks en indsats til at lave is i, nam nam hvor det er godt.
Det kan godt være at den er billig i USA, men husk på at der kommer moms og told oven i prisen. + 150 kr i gebyr ved postdanmark (skulle skamme sig).
Ved at Bahne har haft en på tilbud nogle gange.
Vi købte vores hos pixmania til lige under 4000 kr, med fragt.
God service hos dem.
Skulle der ske noget med den, inden for garentien betaler de alle omkostningerne ved at få den laver og sendt frem og tilbage.
tilføjet af

Bor i

USA, men har en Kitchen Aid Professional med en 6 ltr. ælteskål. Den kostede for nogle år siden ca. $ 350.00 med en kødhakker og andre redskaber. Grunden til størrelsen er at jeg selv laver rugbrød, og det var den eneste der var stor non ok kraftig nok til at lave dejen til 3 dejlige rugbrød. Den har æltespatel og dejkroge og kører bare derudaf. Virkelig godt mærke. Ved ikke hvad de ville koste i danmark. Enfood processor kan ikke rigtig ælte dej. Den er nok god til ganske små dejportioner men ikke til tunge deje.
tilføjet af

fedt

ej tusind tak for for de gode råd. Jeg har lige været på hjemmesiden, den er på lager og lige til under 4000kr men det fedeste er, den er der i sort!!!
tilføjet af

Du vil ikke blive skuffet

Hejsa
Jeg har en Kitchen aid, som jeg er meget glad for. Jeg havde den med hjem fra USA, hvilket jeg IKKE vil råde nogen til.. da de kører på 110 wolt hvor vi har 220, så min kan ikke komme helt op i max omdrejninger, men for pokker hvor jeg elsker den.
Mht. selve maskinen: Så kan du bruge den til mange forskellige ting. Den fåes også i forskellige motorstr. Men er det til alm. husbehov behøver man jo ikke den med den store maskine. Mange restauranter og dermed kokke bruger Kitchen Aid.
Held og lykke med din nye ven for evigt.
Charlotte
tilføjet af

5 ell 6 Liter røreskål?

Er de rnogen med erfaring for KitchenAid røreskål? jeg laver altid store portione rog er bange for at 5 l røreskålen ikke er stor nok? kan 6 l skålen fås i DK?
vh c
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.