5tilføjet af

BEVAR CHRISTIANIA

Det er modigt af et samfund lader et forsøg udvikle sig som Christiania, så lad det være med alle dets kvaliteter og desværre også mangler; men intet er perfekt i denne verden! Et sandt demokrati og givende samfund har og skal have plads til det anderledes. Det kaldes hjerterum og næstekærlighed.
Franklin
tilføjet af

Luk lortet !

Luk den forpulede narkobule nu!!!!
tilføjet af

HØRT !!!

Væk med denne skamplet.
tilføjet af

Den skal for BLIVE DA DEN ENDEL AF OS SELV

JEG er helt enig, den skal forblive, for hvor skulle vi ellers putte folk hen som vil leve anderledes end "normale samfund" som selv har lige så mange problemmer som Staden nogen endda meget værre, okey på staden kunne man se folk sælge Hash helt åbent, wow hvor var det da groft, et stof som kun har 1000.000 bruger i Danmark minimum 1 gang om året, nej det sgu for dorligt, tag bare resten af Danmark her kan man købe det hele Danmark okey man skal måske være 12 år. garmel for at vide hvor man skal gå hen, men tro mig 12 årige har det også svært vist ikke umuligt, at købe på staden, men i hellige Danmark kan man nogen steder få speed eller andet stof oven i ens køb det umuligt på staden, så vi sgu for hellige ude i det Normale Danmark når vi dømmer staden for dø, for alt hvad der sker på staden sker også i en hver anden by i Danmark nogen gange værre men dog skjult så alle ikke lige kan se det, men det stopper altså ikke kunderne for at købe ind, og staden skaber ikke flere nye kunder, end da at det ulovligt og dermed for vildt for unge at prøve!!!!
tilføjet af

Christiania.

For nogle år siden skulle jeg ud at sejle. Skulle lige ud på Christiania en tur. Jeg kunne ikke gå i fred for narko handlere , det kunne jeg ikke lide. Selve projektet Christiania kan jeg godt lide. Kriminalitet må stoppes med alle midler.
tilføjet af

Jo jo, men ....

De laver så narko salg andre steder i København....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.