14tilføjet af

Forelskelse

Hej alle sammen.
Jeg vil bare spørge om hvornår man ved at man er forelsket. Jeg har mødt en dejlig fyr, men jeg er ikke sikker på om det er en rigtige følelse jeg har inden i.
HJÆLP - hvordan føles det???
K.h.
M
tilføjet af

Du ved det - helt sikkert

Hej M.
Jeg vil bare sige at du ikke er i tvivl når du er forelsket. Det hele er snurrer og dagen er svær at komme igennem uden tanker på ham...
/Dorte
tilføjet af

Jeg tilslutter mig

Jeg kan kun tilslutte mig Dortes svar. Hvis man er forelsket, er det det eneste man tænker på, den man har mødt. Er det en Du har lyst til at være sammen med? Det ved Du selv.
Hej.
tilføjet af

Hejsa M

Sommerfugle i maven når man skal møde sin kæreste og når man kysser. En fornemmelse af at når ens kæreste kærtegner en eller kæler for dig, at man brænder under huden der hvor han/hun rør en. Følelsen af at man "smelter" når han/hun smiler til en og kigger begærligt på en. Nogle af de ting jeg mener er den rigtige følelse.
Held og lykke M :o)
Mvh
K
tilføjet af

Der er ikke et svar!?

Hejsa M
Først og fremmest tillykke med fundet af fyren.
Til svar på dit spørgsmål, der er ikke noget svar der kan gælde for alle! Og det kommer også meget an på hvad du søger/forventer af den kommende fyr. Så i virkeligheden skal du ikke spørger andre -men dig selv?! Hvad forventer du❓Hvad vil du have han kan, har ovs. Når du har fundet det svar, har du også svaret på dit spørgsmål! Hvordan følelse det? For passer han dine ønsker, krav - så findes der ikke en bedre følelse
Held & lykke med det!! :0)
Vh Charlie
tilføjet af

men er mere forelsket

du er tros all en pige så du vid nok bedre åm den passer
tilføjet af

Også enig

Er man forelsket, er man SLET IKKE i tvivl. Og det er bare den BEDSTE fornemmelse. Den kan faktisk ikke beskrives, men når den kommer, så ved du, at du er forelsket
tilføjet af

...

Når dagen er for kort når i er sammen, timerne i er på arbejde er for lange, og du i det hele taget ikke kan tænke på andet end ham...Så ved du den er gal...
tilføjet af

forelskelse

Du ved når det er rigtig kærlighed.. når i ser hinanden i øjnene og du tænker.. at han er bare den dejligste... så er du forelsket.. og det er dejligt.. hilsen mig
tilføjet af

......

du er forelsket, når du bliver jaloux over, at din drømmefyr snakker med en anden pige.
tilføjet af

Hei Hei

Hei hei..!
Man kan godt 'bare' være vild med en fyr, hvor man synes, at han er totalt sød og/eller lækker. -Men hvis du VIRKELIG er forelsket, så har du lyst til at snakke om ham hele tiden, være sammen med ham hele tiden, og kan ikke få ham ud af hovedet. Jeg kan godt huske følelsen af at være i tvivl, men hvis man ikke ved det helt, eller er bare lidt i tvivl, er man ikke rigtigt forelsket...! (Det skal lige siges, at det kan jo være begyndelsen til at blive forelsket, men hvis det er den rigtige, er du ikke i tvivl.)
Kram
tilføjet af

Forelskelse...

Kære M
Jeg kan fortælle dig, at der findes 2 typer af forelskelse! Den første er "kærlighed ved første blik" og den anden er den snigende forelskelse.
Jeg var også meget i tvivl om hvor vidt jeg var forelsket i min nuværende kæreste, idet jeg ikke oplevede det som kærlighed ved første blik. Dog var jeg ret så interesseret i ham og havde virkelig meget lyst til at være sammen med ham. Det gik faktisk først op for mig, hvor forelsket jeg var i ham, da jeg så en anden pige lægge an på ham, hvilket fik pustet til en masse følelser i mig. Jeg var virkelig bange for at miste ham og lagde pludselig mærke til, at jeg faktisk ikke tænkte på andet end ham. Han var den første, jeg tænkte på, når jeg vågnede og den sidste jeg tænkte på, inden jeg faldt i søvn.
Jeg tror generelt, at det er svært for piger at forelske sig, hvis de har fået brændt fingrene i et forhold. Jeg synes i hvert fald, at det var vanskeligt at blotte sig selv igen og risikere at blive såret!
Men som nævnt ovenstående er det meget et spørgsmål om, hvor meget personen fylder dit hoved med varme og dejlige tanker!
Mange sommerlige hilsner
Vicki
tilføjet af

Hør her!!

Når man er forelsket er man ikk i tvivl!!!!(Hvis man ellers har haft nogle kærester før man kan sammenligne med!!?) Jeg syntes oz selv at det ka vær forvirrende at finde ud af men går der for længe uden at du ved det burde du nok at gøre det forbi!!!? I KNOW!!! Det ikk er fedt at se i øjnene men man er ikk i tvivl hvis man elsker dem!!!
tilføjet af

Som intet andet

Hej alle sammen.
Jeg vil bare spørge om hvornår man ved at man er forelsket. Jeg har mødt en dejlig fyr, men jeg er ikke sikker på om det er en rigtige følelse jeg har inden i.
HJÆLP - hvordan føles det???
K.h.
M

Det føles som noget varmt inde i kroppen og du falder i søvn og drømmer om ham og har ham stadig i tankerne når du vågner igen. Du kan ikke tænke klart men tænker kun hele tiden på at du vil være hos ham. Du kan ikke holde verden ud uden ham. Det er et helvede.
Lyt evt. til Dan Turells "Teenager in Love", desværre findes den ikke på YouTube, men er på CD'en "Glad i åbningstiden". Eller læs bare digtet fra 1977. Onkel Danny kan give enhver kærligheden at føle.
tilføjet af

Tror dit svar kommer lidt for sent

Indlægget er over 8 år gammelt 😃
...men who knows? Nogen har stor selvindsigt som 10 årige, mens andre skal have passeret de 50 før de opdager sig selv. Og så skal de helst fortælle alle andre om det, som om de lige har været på Månerejse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.