3tilføjet af

Laudrup hysteri

Hej du!
Du har sikkert klikket ivrigt på linket, da halvdelen af emnet indeholdte navnet "Laudrup".
Jeg synes, der er ved at være lige lovlig meget hysteri om ham. På sporten.dk er f.eks. de mest læste nyheder netop nu:
1. Utilfreds Laudrup: Vi var heldige
2. Brøndby ude af Europa
3. Don Ø: Kom an Milan
4. FCK videre til gruppespillet
5. FCN ser positivt på lussing
6. Runden rundt - se hvem der er videre i UEFA Cuppen
Utroligt at Moskvaholdet er mere interessant end hvordan det er gået de danske klubber!
tilføjet af

det er vel meget

normalt at han tænker mere på moskva holdet ened danske klubber, han er jo træner i moskva, men når det er sagt, tror jeg ikke han har den mindste anelse om hvad han er gået ind til og her tænker jeg ikke på holdet, men på sin hustru og børn, det er jo frygtligt, for dem ikke at kunne bevæge sig rundt i byen, uden bodygard, for det går jeg da ud fra at de har, ellers er de ikke rigtig kloge og der hvor de bor, er med garanti en lille by i byen, alle folk der er noget og har penge i rusland, bor i områder, hvor der er vagter 24 timer i døgnet og går ikke ud uden beskyttelse.
Og hvor ved jeg så dette fra, har bevæget mig miget i rusland de sidste 11 år og kender mange med penge og mange uden penge, dem med penge har det godt, for de kan købe alt, bare ikke deres frihed.
tilføjet af

Læs lige mit indlæg igen

Mit indlæg hander ikke om, hviklen klub Laudrup tænker mest på, det er jo temmelig logisk, at han tænker mest på den klub, han er træner for...!
tilføjet af

Du er da lidt begavet...

..ja det mener jeg.
Selvfølgelig er der nyheder om den største danske fodboldspiller EVER! Den mand som med stor sandsynelighed bliver en vigtig brik i udviklingen af de danske spillere når han en dag bliver træner i en europæisk topklub. Ligeledes kommer han muligvis også til at tage over på landsholdet en dag.. Så selvfølgelig interesserer det folk hvordan det går hans karriere.
hvis du er træt af at læse om ham, så lad være med at klik på linket til artiklen..
Og hvem fanden gider i øvrigt at læse om FCN, FCM, AAB, Brøndby, når det eneste hold i Danmark der har en snert af potentiale er FCK.
[s]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.