8tilføjet af

Myten om rynkecreme ...

Hvad eeh, holder det egentlig vand, at rynkecreme skulle kunne gøre rynker mindre? Jeg synes ikke jer er overbevist. Og hvis det nu er man bruger det, blot for at forebygge at der kommer mange rynker eller at de bliver værre, er det så ikke rigeligt bare at bruge en god fed creme istedet for at betale i dyre domme for noget man kalder rynkecreme? Jeg mener, det huden har brug for, er vel bare fugtighed?
Selvfølgelig kan man ikke undgå de almindelig "alderdoms"tegn ;0)
tilføjet af

Jeg har gså længe undret mig

men er bare ikke nået videre end det ;0) Må se hvad folk svarer!
tilføjet af

Måske myte

Jeg har ikke den store tiltro til de dyre rynkecremer, så jeg hælder til at det er en myte skabt til at få pengene op af lommerne på folk.
Grunden til det er at jeg aldrig har brugt penge på en dyr ansigtscreme, men altid brugt Helosan salve fra supermarkedet.
Jeg er 36 men alle tipper mig til at være 28-29 år, og har da heller ingen rynker endnu, derudover får jeg ros får min flotte hud.
Så jeg fortsætter med Helosan ;)
tilføjet af

må lige høre

helosan er det i ansigtet eller på kroppen du bruger den???, jeg syndes umiddelbart den lyder lidt skrap til ansigtet, sikker på du ikke bare er født med god hud og ældes langsommere *GG*,
tilføjet af

36 år, ingen alder.........

..du skulle heller ikke gerne have rynker som 36 årig - levealderen er blevet noget højere,og det vil se slemt ud, hvis du allerede skulle bebyrdes med rynker nu...
Min hud begyndte ikke at "krølle" før jeg var slut fyrrerne, og faktisk har jeg ikke mange rynker :)
Jeg tro det med rynkecreme er en myte, jeg bruger Elizabeth Løvegal´s fugtighedscreme, det er udtræk af isop, salvie og hjertensfryd, fra egen urtegård.
Den kan købes i Helsemin for 124 kr. for 30 ml - den er drøj.
Prøv den, hvis du en dag ikke gider Helosan mere, jeg vile aldrig selv komme Helosan i mit ansigt...
Vh Rosalilje
tilføjet af

Bruger du fugtigheds cremen om dagen

Og hvad så til natten.Jeg har hørt man skal skife til en natcreme.
Bruger det natcreme og hvilken en.
Hvordan passer og renser du af?
tilføjet af

Ja, jeg bruger natcreme :)

..efter at have afrenset huden med rensecrme og brug af skintonic - derefter natcremen, natcreme er mere fed - om sommeren bruger jeg ikke den omtalte fugtighedscreme, jeg er meget ude, og skal have noget med UV filter, til beskyttelse af solens stråler.
Natcreme lige pt. Garnier, til andre tider Nivea´s natcreme - de er lige gode, - jeg benytter mig af tilbud, spare hvor spares kan :)
Vh Rosalilje
tilføjet af

Linier og fine rynker sætter ind ved 25-års alderen

Rynker og linier begynder at titte frem allerede efter man er fyldt 25. Hos nogle endda før - dette er især hos rygere og ivrige solariebrugere. En af de bedste "rynkecremer" er at drikke masser af vand, spise sundt og undlade at ryge og få for megen sol. Herudover findes der enkelte cremer som har en lille effekt på rynker - herunder cremer med a-vitamin. Men de fleste cremer på hylderne i butikkerne har ikke en bedre effekt end en helt almindelig basiscreme fra apoteket eller matas. De kan holde huden fugtig og derved bevare spændstigheden af huden. En tør og uelastisk hud virker mere rynket end en velplejet hud.
tilføjet af

De første ældningstegn kommer normalt i midten af tyverne

Huden begynder allerede fra midten af tyverne at miste sin elasticitet og derved kan ældningstegn begynde at dukke op. Det er oftest i form af, at der kommer dynamiske rynker (altså de rynker der fremkommer ved bevægelse af ansigtet) - disse dynamiske rynker begynder at kunne ses, selvom man slapper af i ansigtet.
Selv har jeg problemer med "kreppede rynker" øverst på kinderne - dem er jeg ret kede af, da jeg kun er 28 år. Og jeg gør ingen af de no-no's der er, såsom at ryge, tage sol eller spise usundt. Men gener kan også spille ind, når det kommer til rynker - men undrer jeg mig, for ingen i min familie har stort set nogen rynker. Ikke engang min mor som er over 60 år gammel!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.