10tilføjet af

boxmadras

Hvor køber jeg en billig boxmadras? Kender i et firma hvor priserne er lave? Det er jo ikke nogen billig fornøjelse hvis man også vil have kvalitet.
Hilsen lui
tilføjet af

Smut du en tur...

...Ind til Jysk...
God kvalitet, for billige penge - Det slår aldrig fejl.
:o)
tilføjet af

jo det

syntes jeg aldeles det gør, jeg købte en box ved jysk .. altså selvfølgelig 2 af 90 ....og med en stor top madras af 180 x 200 ,,,,, og det er en lorte madras vender box madrasserne min en gang i måneden og top madrassen min en gang i ugen da ellers ligger jeg i en revner der siger spar 2,,, prøvede engang ligge vatterpasset.. på den og var total skæv ........ en rigtig træls madras ............. jeg råder ikke jysk . derimod ide møbler de har altså gode madrasser til en overkommelig pris ......... ja hvorfor gik jeg ikke derind ........ tjjjjjaaaaa .. god jagt men prøv dig godt ad ..
tilføjet af

Sådan er vi jo så forskellige...

.... :o)
tilføjet af

usædvanligt?

Er det ikke også usædvanligt at købe to madrasser istedet for en dobbelt? Nå, bare en tanke.. Men har kigget lidt på jysk, synes det ser dyrt ud, så er det billigere i ikea. Men jeg er lidt fedtet jo, vil helst have det foræret for en slik.
tilføjet af

kig i ....

hvis du vil ha en billig men alligevel god så prøv at kig i den blå avis eller guloggratis.dk.. min veninde har fundet en der og den er bare god at sove på.. men prøv dig frem har selv en dejlg seng fra mega møbler til 4000 for madrassen men det er jo hvad man vil give held og lykke
tilføjet af

Bare det er billigt!

Hvad betyder det, hvis fjedrene stikker ud efter 3-5 års brug?
Det er mere end dobbelt så dyrt, at købe billigt!
Hvis du kun har 3 år tilbage af dit liv, så skal du helt sikkert købe
en billigt produkt.
tilføjet af

Billig box

Drop det billige boxmadrasser dur bare ikke hvis man bare vejer over 60 kg de ka simpelt hen ikke holde i fjedrene de bliver slappe og skæve fordi det er
noget billigt bras de er lavvet af
find dig en god formspændt lamelbund og køb en rigtig god skummadras så har du en seng der dur hvis du ikke kan lide revnen ka man få et T formet skumstykke at lægge i der .
held og lykke
tilføjet af

Undskyld har lige set på din profil

så mht vægten kan du godt købe en kineser box
den skal nok holde til dig
-men derfor ville jeg nok alligevel vælge den gl.dages løsning
tilføjet af

T formet skumstykke

Ved du hvor man får sådan et T-formet skumstykke i København?
tilføjet af

T stykke

ja ikea
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.