2tilføjet af

YES YES YES

Jeg er færdig med alle mine juleindkøb....YEEEEEEAAAAH!!!! Det er en meget befriende fornemmelse. Jeg kan kun takke Politikens bøger om alt muligt....Hvis I mangler gave ideer til især mændene (sådan plejer det jo at være) så har Politiken eller Gyldendal næsten altid en bog/opslagsværk som de vil synes er interessant.
Kæresten får en god eau de cologne, så jeg kan gå og snuse til ham...så han er også ordnet nu (kan ellers godt få lidt præstationsangst mht kærestegaver - og det kan min økonomi også) så nu er resten af december måned forhåbentlig bare afslappet.
Håber I alle får en god decembermåned og en rigtig god jul hvis jeg ikke skulle komme på linjen før.
Mange kram og hilsner fra Rotte
Undskyld jeg altid væver i mine indlæg, håber det gav mening alligevel det jeg skrev
tilføjet af

"Den lille forskel"

Hej Rotte
Så håber jeg, efter at jeg har set "den lille forskel" på DR1, at din mand stadig lever? At du ikke har slæbt ham gennem samtlige forretninger. Det er cirka ligeså spændende for en mand som det er for jer at se traktortræk. Ja faktisk værre end selve FINALEN i den sport.
Lagermann
tilføjet af

er ikke den type

der slæber kæresten med i butikker. Laver altid mine indkøb rigtig hurtigt, så jeg selv slipper for at rende rundt i butikkerne og blive gnaven på folk der skubber og alle de køer og børn der vrævler og tigger osv. Nej, det er ikke lige mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.