14tilføjet af

Lad de unge vinde kampen

Disse uroligheder vi ser i disse dage er ikke blot en kamp for et hus til unge mennesker. Det er en kamp imod at lade huset tilfalde den yderligtgående fundamentalistiske religiøse sekt, Faderhuset.
Den må for alt i verden ikke tabes. Faderhuset må ikke vinde denne kamp!
Faderhuset er skyld i hjernevask og ødelæggelse af menneskers sind. Se blot her:
http://www.humanisme.dk/artikler/art06007.php
"I de senere år har Faderhusets medlemstal været nedadgående, og nogle af de udmeldte (eller frafaldne) beretter om hjernevask og profetisk ledelse, hvor Ruth Evensen f.eks. bestemmer, hvem blandt menighedens medlemmer der kan danne par. Andre kirker må efterhånden tage imod nedbrudte ex-medlemmer, skriver Nyhedsavisen:
De bliver opsøgt af folk fra Faderhuset, som har givet alle deres penge og ejendele væk for at tilfredsstille Ruth Evensens krav om overgivelse. Desuden lider mange af dem af angst. De hører Ruth Evensens kommandoer inde i hovedet og bliver bange for, om hun har haft ret. De klager over hjernevask, opsøger psykologer, psykiatere og nogle af de rådgivere som for længst har forladt Faderhuset.
I dag bliver der stadig danset til gudstjenesterne i Faderhuset, hvor Knut Evensen er tilbage på prædikestolen. Varm og venlig som før. Men menigheden har smækket dørene i for omverdenen. Ruth Evensen har de seneste uger skiftet titlen som pastor ud med supervisor for menigheden. Hun er nu Faderhusets åndelige vejleder. Gudstjenesterne annonceres ikke offentligt, og menigheden taler ikke med pressen. Den del sørger Ruth Evensen for. Lige nu har hun travlt, for slaget om Ungdomshuset er i gang. Det er en kamp, Ruth Evensen har tænkt sig at vinde."
Lad de unge vinde denne kamp! Lad ikke sekten vinde den!
tilføjet af

Hushandel

Har Faderhuset stjålet huset ?
Ret mig endelig, hvis jeg tager fejl men jeg havde opfattet, at FH på et tidspunkt har betalt et eller andet beløb for ejendommen Jagtvej 69, og vist nok fået ret i byretten.
Uanset hvad, så berettiger det ikke til, at "aktivister" kan smadre en hel bydel.
Vores Old Boys hold har længe ønsket sig et nyt klubhus, det nægter kommunen, så her i formiddag smadrede de købmandens butik, brændte en cykel og en mejetærsker af og nægter at passere gaden når jeg skal gå tur med min hund. Jeg syntes bare det er i orden og har foreslået dem også at brænde er par biler af. Tag den
tilføjet af

Idioter vs. Idioter

Hvad er værst, en fundamentalistisk religiøs sekt, eller en fundamentalistisk anarkisk sekt? Den eneste forskel, er at der er masser af socialister og andre anti-kristelige og anti-borgerlige personer og grupper som støtter ungdomshuset. Derfor er kampen mainstream, havde det ikke været for dem ville uroen blot være endnu en betydningsløs kamp mellem to ekstremer. For nogen handler det vel om et ungdomshus, men deres uvidenhed er ikke en undskyldning. Dette handler om had - en gruppe idioter (ungdomshuset) imod en anden gruppe idioter (faderhuset). Det eneste tragiske i dette (ud over at der findes så mange idioter, naturligvis) er at denne barnlige, latterlige og meningsløse "politiske" kamp skal gå ud over en hel by.
Faderhuset er skyld i hjernevask og ødelæggelse af menneskers sind. Yep. Men du glemmer blot at nævne at ungdomshuset er skyld i hjernevask og ødelæggelse af menneskers sind.
Tænk dig, i et civiliseret moderne og social ansvarlig land, har ungdomshuset kunne "hjernevaske" en god del af en hel generation af unge til at støtte voldpsykopater – for hyggens skyld! Faderhuset er amatører i sammenligning.
Autonome er en gruppe mennesker (som radikal religiøse, nazister og lignende) aldrig brude få hverken magt eller indflydelse i et moderne samfund. Men ved at fedte for "frustreret" unge og "frustreret" socialister har de fået netop det. Derfor er der uro.
tilføjet af

Nok ikke

Helt ved siden af
tilføjet af

vil ikke ske

Disse to elementer, Faderhuset og Ungeren, de er to dårlige sider af samme sag. Jeg synes også faderhuset er rædselsfuldt. Det mener jeg forøvrigt det meste religiøse pis er, naturligvis er hjernevask kun at foragte. Det beretter imidlertid ikke til den opførsel, som de unge har udvist.
Men det ville da være en katastrofe, hvis Ungern gik af med sejren. Og det kommer de heldigvis heller ikke til.
At folk er så dumme, at de lader sig hjernevaske, ja det er jo deres egen sag. Hvis det ikke var Faderhuset der fik fat i dem, så var det vel Jehovas Vidner, eller måske Scientology. Trist når visse skal have den slags overtro at støtte sig til. Men det berettiger alligvel ikke snothvalpenes opførsel og krav. Forøvrigt er flere af snothvalpene over den alder hvor man kan tillade sig at opføre sig sådan. Hvad med at finde et job og se at blive voksne.
tilføjet af

Ja hvad er det vi gør ?

Menneskerne i Ungdomshuset med deres mange gode og anderledes aktiviteter er unikt. Som samfund overlever vi ikke hvis vi dræber alle illusioner om et "bedre liv", hvor vi selv tager ansvar for vores liv, hverdag, håb og drømme. Mange politikerne og borgere er nu med til at disse drømme, erfaringer slagtes. Medierne har generelt været med til at de unge på Jagtvej er uglesete og jeg tror ikke at de unge tørster efter anerkendelse og sympati, men at de bare gerne vil beholde et fællesskab hvor der er visioner og en hjælp til andre unge mennesker der ser et sygt samfund og ønsker at opbygge et alternativ.
Næsten alle grundlæggende forandringer i et samfund er sket imod den gældende lov og er derfor blevet kriminaliseret. Pressen og privat personer karakteriserer da også de unge mennesker som en gruppe af voldsbøller, venstre orienterede, men disse kritikere ved ikke meget om de reelle forhold ang. historien om de unge på Jagtvej og deres oplevelser med diverse politikere. Jeg håber de unge vinder "kampen" for en bedre verden.
Huset blev solgt til Ruth E., der dækker over en religiøs og uhyggelig sekt der igen har drevet mange (måske 72 eller flere) mennesker ud i psykiske problemer. Hvordan kan kommunen sælge en bygning til nogle der er så ødelæggende for vores samfund❓Hvad mener du iøvrigt om religiøse fanatikere ?
Ion, (jeg) er en gl. mand der håber det bedste og fri os for forrykte kommentarer fra Lene Espersen, Ritt Bjerregard og alt det slæng.
tilføjet af

Det er jo nok der

Hunden ligger begravet. Du har nok ret. Enhver er salig i sin tro, hjernevask eller ej.
Men jeg er meget enig med dig.
tilføjet af

Man kan jo sælge huse

til hvem man vil, uden at blande sig i hvad huset skal anvendes til. HA, bordelejere, Scioentoligi osv, kan købe huse som du og jeg, det er der intet ulovligt i. Blot syntes jeg måske Faderhuset kom lovligt billigt til Jagtvej 69. Var det ikke noget med 2 mio ?
tilføjet af

Faderhuset...........

.....HAR vundet den. Fat det nu!
tilføjet af

Erstat den ene fanatiker med den anden

Faderhuset består af hvad? 100 gamle, mumlende religiøse tosser, der beder til gammel mand i himlen. De er ikke til fare for en skid! De er sgu ligeså farlige som et Jehovas vidne der står på gågaden og forgæves prøver at dele sit ene "Vagttårnet" ud til alle de forbipasserende, der behandler ham som slem tarmgas. Faderhuset er ingenting. Det ville sgu være ligegyldigt hvem der flyttede ind i det hus. De ville være behandlet som var de personligt sendt af Bush himself, som del af en stor konspiration mod venstrefløjen.
De unge derimod har hverken juridisk eller moralsk mere ret til det hus. Selv dér burde enhver diskussion være slut. Loven har talt. Og alle er fucking lige for loven, er du med? Den der flok voldspsykopater, der hellere vil smadre, brænde og ødelægge skoler og komplet fremmede menneskers ejendom for at tilfredsstille deres trang til at straffe "dem" der fjernede "deres" hus, har ikke krav på noget som helst andet end alle andre har. De har forspildt deres chance. Der er intet smukt ved deres tanker, der er ingen ideologi. Der er kun vold, had og foragt overfor anderledes tænkende. De er nutidens fascister. Nutidens brunskjorter, der spreder frygt omkring sig for at få deres vilje. Men nu er det slut. De har sagt nej til et alternativ, da de hellere ville se blod og ild. Og nu er vi så nået til konklusionen. Man kan kun håbe at ingen kommer alvorligt til skade. Hvis det skulle blive tilfældet skal der ikke herske tvivl om hvem der bærer skylden. De autonome. Ingen andre. Starter man vold, er det fordi man ønsker vold. Det er simpel sandhed.
tilføjet af

Nå ...

Nå ... men se nu at få revet det hus ned så der kan blive fred i landet igen !
Defender of the Faith
tilføjet af

Min holdning er klar

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=961211
Jeg er skuffet over jer og jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive mere glad for at få religiøse som naboer en kreative unge. Men jeg glæder mig. Dels til nye naboer. Og dels til i er langt væk. I har skuffet mange af os der har støttet jer med jeres meningsløse vold og hærværk.
Alene Christianshavns Gymnasium har i smadret for 1 million kroner. Hvad fanden har det med jeres ungdomshus at gøre?
http://politiken.dk/indland/article255988.ece
I er simple hooligans. Intet andet.
tilføjet af

Ak ja!!!

Den tror jeg deles af mange, den holdning. De har ødelagt ALT for sig selv, men når det er sagt så synes jeg faktisk et eller andet sted at det er synd for dem. Dybest set kan man jo ikke gøre for, at man er hverken ung - Eller dum.
Hærværket og den følgende massive polititilstedeværelse har vækket dybe aggressioner. Det kan man så reflektere over idag.
tilføjet af

Ruth Evensen! ):

Jeg mener Ruth er totalt langt ude ! Hun river Ungdomshuset ned, for at bygge det op igen, for at lave AKKURAT det samme som de unge de lavede ! Jeg synes Ruth skulle tages af den post hun sidder på. Hun fortjener den ikke, hun har ødelaqt en masse, for manqe unqe mennesker.
Hun har gjort rigeligt skade på ungdommen ! Og vores frihed !!!!
Bare min mening .
tilføjet af

bla bla bla..

.. "..skade på ungdommen ! Og vores frihed !!! "
Hva f.... snakker du om❓Er du talerør for hele Danmarks ungdom❓90% af Danmarks ungdom er hældigvis klogere end den samling ynkelige voldspsykopater vi har været vidne til de sidst dage.
.."vores frihed " - store ord, hva'! Hvem har givet jer "frihed" til at udøve terror mod andre mennesker og deres ejendom ??????
Jeg er bestemt ikke tilhænger af Faderhuset, men lad være med at give det skylden.
I har selv tabt hele sagen på gulvet med et brag. Ingen har respekt for en samling forkælede snotunger der tror at de skal have alting gratis, og som spekulerer i vold og ødelæggelse.
Hvornår går det op for jer: Ingen har sympati for jeres sag !!!
Ritts ven
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.