5tilføjet af

Muldvarper

Hej til alle.
Jeg har et frygtlig problem med at fange muldvarper,når jeg sætter saksen i jorden,ja så graver de bare udenom den,jeg har fanget mange muldvarper gennem tiden,men de her er sgu kloge,på min Kirkegaård må vi jo ikke bruge gift,så er der nogle som har et godt råd til mig,for det ser ikke så smart ud,når der er muldvarpeskud over det hele,så hjælp en stakkels mand,som selv en muldvarp kan snyde,men hjælp så det er min tur til at grine af de fuckingste Muldvarper.
tilføjet af

gift

Hvorfor må man ikke bruge gift på en kirkegård !!!!
Hvad kan der ske ved det ????? "undskyld" kunne bare ikke lade være...
tilføjet af

Regler

Sådan er regleren,gift bruger man bare ikke,det samme når vi fjerner ukrudt,må vi heller ikke sprøjte med Round op,det er med håndkraft det hele,jeg kan da godt se fordelen ved at bruge gift,det er alle Kirkegårde som har forbud mod at bruge gift.
tilføjet af

Vand

Stik en vandslange ned i mulvarpehullerne og skyl dem ud.
Det virkede i min fars urtehave
tilføjet af

Masser af vand

Har de fået idag,så håber jeg at de er drevet på flugt eller at de er druknet i al den vand,idag mandag da jeg kom på arbejde var der ca.15 nye muldvarperskud,og de alle er blevet vandet,og vi snakker altså om mange liter.
Så må vi se imorgen om der er flere af de muldvarpeskud,så får de jo bare af vandslangen igen,vandslangen var jo ellers pakket sammen,men blev så fundet frem igen,og ligger så fremme,hvis der er brug for den igen imorgen.
tilføjet af

virker det?

Hej
Jeg vil gerne have råd om vandet virker - min have er helt sat til med muldvarpeskud
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.