42tilføjet af

Hooligans

Tja.. Nu er vi et par stykker, der har siddet og diskuteret hvad folks mening om hooligans er.. Og er kommet frem til en masse spørgsmål, vi ville håbe på folk havde meninger om..
- Hvad er hooligans tanker?
- Hvad er deres hensigt?
- Hvilken gruppe mennesker er somregel hooligans? Eller kan de overhovedet deles op?
- Hvad er deres formål?
- Hvordan betegnes en hooligans?

Hvad er DIN mening?
tilføjet af

Homogans

- Hvad er hooligans tanker?
Svar: ingen.
- Hvad er deres hensigt?
Svar: drikke, slås fordi de ikke kan andet..
- Hvilken gruppe mennesker er somregel hooligans?
Svar: det er ikke mennesker.
- Hvad er deres formål?
Svar: Drikke og slås, fordi de ikke kan andet.
- Hvordan betegnes en hooligans?
Svar: Diagnosen PSYKOPAT.
tilføjet af

Hvad er en hooligans

Hooligans er ikke småt begavede folk.. som nogle her påstår..Hooligans kan være alle former for mennesker, det kan være en familie far på 44, det kan være en millinær eller sågar en Milliadær. Så det er Alle former for mennesker der kan være hooligans, Så Hooligans kan altså også andet end at slås. Det er så rigtigt at de drikekr meget, men en hooligan er en person som er for det første kan lide Fodbold, men deres primær formål er at komme op og slås... Hooligans strukturere inden de tager til en kamp dvs. at de planlægger hor de skal mødes med modstanderen eller alt muligt andet..
tilføjet af

De er uopdraget

Deres hensigt er nok at de vil ud og slås som f.e.k "tisfoer" fra Italien. Italienske hooligans er mere fremme med deres hold, men de slåser mere eller mindre for deres hold de skaber en god stemning ....
tilføjet af

I ved da ingenting !!

Hooligans er i en strømmende stinme udbredt sig ud over den verdensomløbende fodbold scene! Kulture stammer fra henholds Italien og England.
Der er for mit synspunkt 2 typer ultra kulture der henholdsvis Hooligan, som ikke gør som den anden typer (LÆS. Csuals), de går ikke så meget op i dresscode, men de støttter stadig deres klub i flot stil! Og så er den anden type som er Casuals, der i Danmark går ind for at være en ikke-voldlig fraktion, hvor imod at kulturen er en hooligan kultur hvis man kigger på frankrig, hollnd, england, tyskland og ikke mindst italien!
Jeg er selv en del af casual miljøt i danmark, er medlem af fraktionen Odense Casuals Youth. Vi gør højt op i dresscode og fanatiske midler på stadion.
Hvad er vores formål/hvad vil vi engentlig ?
Vi er en gruperring der ikke vil forholde os pasive men være kritiske når til er. Vi går ind for fantisk stemning på stadin med henholdsvis rammende sange samt romerlys, raketter m.m.
Vi støtter klubben på en utrditionel måde, men på en positiv facon!
Hvad er forskellen på Casuals/Hooligans ?
En hooligan går ind for den engelske udgave af casuals kulturen. De er personer der ikke vil forholde sig pasive overfor tilråb fra modstander fans samt finder vold naturligt!!
Casuals går ind for at være fanatiker, vi støtter klubben på en positiv måde, og er klar til at forsvare sig overfor angreb fra andre fans. Vi forholder os kritiske når det er berrettiget.
Vi hader kontrolløre og ACAB (LÆS. Politi).
Besøg evt fløgende sider for at få mere viden om kluture!!

www.ocy.dk - Odense Casuals Youth (OB)
www.odense-casuals.dk - Odense Casuals (OB)
www.odense-fc.dk - Odense Fight Club (OB) HOOL
www.suburban-casuals.dk - Suburban Casuals (BIF)
www.bestfirm.dk - South Side United (BIF) HOOL
www.boys-aalborg.dk - Boys Republic (AAB)
www.aab-ultras.dk - AAB Ultras (AAB)
www.cphcasuals.com - Copenhagen Csuals (FCK) HOOL
www.urban-crew.dk - Urban Crew (FCK)
www.fanatikos.dk - Fanatikos (VFF)
www.casuals.dk - Almen viden.
Det var nogle stykker, god fornøjelse!!
Eclipze - Odense Casuals Youth
tilføjet af

Lidt mere...

Du glemte (mindst) et par ting, Eclipze. Dels at casuals åbenbart staver som en brækket arm og formulerer sig som en hest.
Du glemte også, at når du skriver, at casuals ikke er blege for med vold at forsvare sig mod andre, så er det jo noget lidt noget gejl. Denne lidt underlige formulering går igen på vel samtlige danske internetsider for casuals. Ikke desto mindre er virkeligheden den, at de uge efter uge aftaler slagsmål med ligesindede - slagsmål som til tider er til fare for forbipasserende, der risikerer en gang solide prygl.
I er en flok brianer, og fred være med det. Men stå dog i det mendste ved det.
tilføjet af

Casuals/Ultras

Der er en meget stor forskel på Casual og Ultras kulturen..
Ultras:
Ultras er dem der støtter klubben i medgang og modgang, og er lidt "vildere" end bare officielle fans, samt går ind for stemnings milder som, Romerlys, røg osv.
Causals:
Casuals er den samme kultur som Ultras, der er bare den forskel at Casuals os er Voldelige, dvs. at de fleste Casual grupper er friske på at bokse (slås).
tilføjet af

ITK

Tag jer sammen,
Casuals er et engelsk begreb for en hooligan
Ultras er et italiensk begreb for en hooligan
Ergo er det to sammensætninger dog bliver de udøvet på forskellige vis!
C!
tilføjet af

hvad snakker du om

der er mange ultras grupper som er ikke voldelig
men det er kun i danmark at casuals grupper non v
fordi vores fankultur er så skrub forvirret
tilføjet af

. . .

Chelseas cheftræner .. Eller et eller andet højt hovede i chelsea har også været hooligan.
Han er da bestemt ikke en social taber, som hooligans er i så mange øjne.
Se filmen Football Factory, så i kan få et indblik om hvad en hooligan er. Indtil da, så hold kæft, med at svine folk til bare fordi de går mere op i fodbold, end visse andre gør.
Peter.
tilføjet af

tag jer nu sammen..

i ved ikke en skid om hva en hool er..
det er normale mennesker som interresere sig for fodbold derudover er der volden,,men det fedt fat det...
HADER FC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

"de er uopdragen"

"de er uopdragen" siger du..
er det ikke uopdragent at svine folk man intet ved om, sige de er nogle hjernedøde psykopater, når du intet ved om det, overhovedet! prøv og sæt jer ind i tingene inden i bare sviner løs ;)!!
tilføjet af

Football Factory holder ikke...

...
tilføjet af

Aalborg boldtklub

Er endnu ikke blevet Aab hooligan endnu... men er da igang med at blive det...
hmm mine tanker... at Aab skal styre både på banen og uden for banen og hvis man kan komme til at brække næsen på en brønby fan ville det være et +
jeg et hip hopper... det er en gruppe... men nej det mener jeg ikke at man dele det op på den måde... folk der er hooligan vil bare have at deres hold styre på banen og uden for...
At vi vinder både på banen og uden for...
det er en flok der vil slåsse og som er lige glad med hvad konsikvenserne er og er pænt fuckt oven i hovedet(ved godt jeg hakkede ned på mig selv der)
tilføjet af

Du er lidt dum at høre på!?

du er da for lam at høre på... ikke fordi jeg selv har noget imod hooligans.. overhovedet... men du er sq godt nok en af dem der er skyld i folk ser ned på dem og hader dem.. idiot!
tilføjet af

Aab hooligan?

nu siger du at du er ved at blive aab hooligan... hvad hedder du så eller bliver kaldt.. og hvilken fraktion af "hooligans" er det så du skal med i? har selv en del kendskab til den uofficielle scene i aalborg..
tilføjet af

Hold kæft!

du er ikke alt for skarp hva?.. "og er pænt fuckt i hovedet" det er nok det tykkeste pis.. fra en sikkert endnu tykkere dreng der lige har set Green Street Hooligans, og tror bare fordi man trækker i en Henri Lloyd jakke er man dermed Hooligan.. men der skal sku' lidt mere til.. så pis ind på Arto igen med det lort der, for vi andre gider ikke høre på små konfier der tror de er smart fordi de kan købe en HL jakke, det er sådan nogen som dig der trækker alt ud af kulturen, og laver det mainstream og være casual, men når i først står i et off så pisser i jo med garanti i bukserne... wanker!
tilføjet af

dø nu bare!

Skyd dig selv!
du aner INTET om det kan jeg se..
tilføjet af

Du sej hva ;)

DER ER INGEN AF JER DER VED NOGET OM DET ÅBEN ØJNENE OG SÆT JER IND I SAGERNE!!!
tilføjet af

Hooligans. Hvad er de?

Sådan som jeg ser det, er hooligans mennesker som istedet for at undertrykke de basale behov som vi mennesker har, lukker dem ud en gang om ugen (ifølge dem selv, kan jo ikke sige om de slås, og råber efter andre alle ugens dage).
Vi mennesker nedstammer fra en jægerkultur, og selvom vi har udviklet os, har vi stadig dette behov i os. Samtidigt er vi et flok dyr, som elsker følelsen af fællesskab og vi kan få kicks af den gruppedynamik som opstår fx i et off (hooligan slang for en slåskamp, hvis jeg ikke er helt galt på den?).
Hvad har vi så? To sider af ét menneske. En jægerside og et flokdyr. Men hvad kan man jæge idag? Hvad kan du kæmpe for idag? Ingenting! Og den rigtige gruppefølelse, er efterhånden svær at finde, fordi mennesket bliver mere og mere egoistisk, i takt med den selviske forbrugerkultur vokser. Men disse to sider, jægeren og flokdyret, giver hooliganen efter for, og derfor vil jeg netop påstå, når nogen i denne debat påstår hooligans ikke er menneske, at de netop er mennesker, fordi de simpelthen bare giver efter for, istedet for at undertrykke dem, som "normale" mennesker gør. Selvfølgelig kan sådan en kultur også tiltrække halvpsykopatiske voldsmænd, som nærmest får erektion af at slå et andet menneske halvt ihjel, men tror dog også at kulturen kan tiltrække normalt fungerende folk, som simpelthen bare har brug for et kick, i deres ellers så kedelige, ikea, parcelhus, forbrugerliv.
Dette er bare en teori som jeg har overvejet, og jeg vil selvfølgelig hverken påstå den er rigtig eller forkert.
tilføjet af

Ved du selv noget?

åååh du eneste hooligan i hele verden...
hvordan kan du sige at jeg intet ved om det, er det fordi du ved hvem jeg er? eller hvilken fraktion, nej vel?.. jeg er ret sikker på jeg er mere itk end du tror... er bare træt af at se på folk der snakker som om de ved noget om det.. derfor jeg skriver det indlæg.. og så skal du da lukke med dit pis som om du er den eneste hårde hooligan i verden... spasser!
tilføjet af

læs "Hools, mennesker med livet på kanten"

- og glem resten.
det er det nærmeste, du kommer på sandheden af(ihvertfald bif-)miljøet.
man behøver ikke være voldelig, men det hjælper;-)
det jeg faldt for, var det unikke sammenhold, vi havde.
når du er i gruppen, føler du dig som en konge - hele verden er din. folk ved hvem du er, de ved hvor mange folk, du har bag dig og de opfører sig derefter over dig.
DET har INTET med respekt at gøre. det er ren og skær frygt
tilføjet af

her e rsvarene på nogle af dem.

-Hva er Hooligans Tanker?:
De tænker ´for det meste på dere ry/omdømme. de elsker og slås, se fodbold, drik med vennerne før en kamp.
-Hvad er deres hensigt?:
deres hensigt er at skabe sig et godt ry/omdømme. det er det deres firma går ud på.
-Hvilken gruppe mennesker er somregel hooligans? Eller kan de overhovedet deles op?:
Jeg synes ikke man kan dele dem op. De er helt normale mennesker som du og jeg. Fx fra filmen er der jo en af dem der er Sturat og Peter er jo skolelærer. Jeg tror da ikke at du vil mistænke din skole lærer for at være en leder af et firma.
- Hvad er deres formål?:
det er at de ville skaffe Firmaet det bedste ry/omdømme som muligt. det er jo det det hele handler om.
- Hvordan betegnes en hooligans?:
der er jo to betegnelser for dem. der er den vi ser i film. det er dem der kan finde på og lave ballade til kampene som fx Brower gør til den første kamp matt er til.
og der er den anden betegelse. det er de tilhæmgern der føgler deres hold over alt. det gør de også i filmen. så jeg vil sige at de er en god blanding.
Min mening til filmen er:
Jeg er godt nok en pige, men jeg elsker den film. jeg tror jeg har set en over 50 gange. og jeg kan ikke få nok af den. jeg elsker deres tale måde og deres sprog. går altid og siger sætninger fra den. og sangene synger jeg også hele tiden. og har lige fået en kæreste der også elsker den så det er bare fedt. jeg har også lavet et projekt om hooligans og jeg fik 9 for den. der fik jeg også green street Hooligans med ind i og det var bare fed og stå der og fortælle alle om det. ej jeg synes film er god, underholdende, sjov, dramatisk og søvlig. hvis jeg skulle give den stjener ville ejg give den ******.
tilføjet af

folk der vil slås må slås ...

min mening vil altid være at folk der har lyst til at slås skal også have lov til at slås, så længe det er andre der også har lyst til at slås .. det er min mening.
tilføjet af

Hmhm..

De fleste herinde skriver noget med at den kender kulturen for at være "seje" og få respekt. Til folk der ikke er inde i miljøet eller kender noget til det: Hold jeres kæft med jeres platte meninger om folk. Er selv med I ACY, Aalborg Casual Youth, og alle jeg kender er meget normale. Så lad være med jeres pis.
tilføjet af

Mit syn

Har siddet og læst jeres teorier om hools og kan se nogle stykker er inde i miljøet.
Er selv inde i noget uofficielt i Lyngby. Og derfor siger jeg ikke at jeg er Hooligan. Kender en del stykker rundt omkring og synes der er flere typer end bare ham den unge, der studerer på hf og bliver anholdt et par gange om året og stopper med det fordi han får familie senere. Der er også typer som er langt ude, masser af stoffer, ingen kontrol, skider på alting og tænker sig ikke om, så synes i skal passe på med at generalisere begrebet Hooligans. Det samme gælder med opdelingen. Deres formål, er i mine øjne, at hygge sig, have sammenholdet, få det kick man kan få ved at slås MOD ANDRE DER VIL SLÅS, og ikke mod den gamle dame, som er halvblind og på vej over gaden.
Deres tanker er jo ikke så meget anderledes tror jeg, men de ser selvfølgelig fodbold på en lidt anden måde end de fleste andre.
tilføjet af

...

[Indsæt abelyde her]
tilføjet af

LIF HOOLIGAN!

nu holder i små børn kæft.. i ved ikk en skid om hva en hooligan laver... luk røven eller jeg kommer og smadre jer..
tilføjet af

gruppe

- Hvilken gruppe mennesker er somregel hooligans? Eller kan de overhovedet deles op?
Svar: Hooligans kommer for alle social samfundslag lige fra narkomaner til advokater så man kan ikke sige at det er en bestemt type klasse
tilføjet af

uvidene fjolser

oi cunts, jeg er en del af lyngbys uofficele,og gir lige en ordenlig og virkelig version af kulturen, og om tankerne og nogle fakts, som er brugbare,istedet det er en knægt på 14, som ikk forstå gamet og historien bag, fordi fjolset er gået ind det sidste mainstream for at opreklemmere firmets navn til egen fordel, og det er virkelig sørgeligt at folk kommer med de samme lorte teorier, som andre har skrevet oven over, alle der ikk ved hvad de snakker om, burde komme ud og opleve stemningen og sammenholdet som er til kampene og på pubben, og hvad sker der med, i tror at hools bare er et par lallende tosser, der kun kan slås, og drikker bajere, så er i da mere inkompetente, end i gir udtryk for,vi er.
Og trunte pige, dig der er helt vild med green street hooligans, det er en fiktions film, du burde se football factory, den viser nogenlunde hvordan det er, udover nogle f*ck't elementer, men tag dog og sæt jer ind i tingene istedet for at tro på hvad medierne skriver, og hvad i ser på film,og hører på gaden.
Og hvad sker der lige med alle de f*cking nethooligans, som spiller helt store på nettet med et anonymt navn, og siger noget de kun drømmer om at blive. flot drenge.
Og angående navnet hooligan, som betyder bølle, og causel betyder afslappet, så lærte i sku også noget engelsk, causel er en tøjstil, som startede tilbage i 80'erne da punkstilen var på mode, startede et engelsk firm med at gå pænt klædt så de slap nemmere fra bøderne og for at blive anholdt, da man dengang troede'' så pæne drenge kunne ikk gøre noget galt'' så dem der gik i punktøj fik somregl skylden og straffen, indtil alle i england begyndte at gå sådan klædt, begyndte acab(politiet) at opfatte hvad der skete, og siden har det været et varemærke indefor kulturen, der er forskellige mærker som man støder på indefor causel stilen/kulturen som er typisk, dyrt tøj som ingen andre går med, og man går mest rundt i sejlermærker så som, stone island, henrei lloryd, paul and shark osv. og ultras stilen ved jeg så ikk så meget om, men boys jer som kalder jer hardcore hooligans burde vide det.
og hvad vi tænker på, er alt mellem himlen og jord, undtaget på kampdage hvor tanker kun er rettet mod kampen og modstandernes firm, vis det ikk er for sørgeligt som odense,(som ikk har bevist en skid på scenen de sidste år) som man render rundt for at ''tilfældigtvis'' at løbe ind i, vis der er ikk er planlagt noget, mellem gruppernes topboys,
- Hvad er deres hensigt?
vores hensit er at få vores firm og klub op på det højeste plan de nu kan komme, om så vi skal bruge det i kalder''primativt og dyrisk😕'' altså volden. Er det, der skal til,og ja man ved godt hvad man går ind i, man ved godt er der goe chancer for at komme op og slås med modstandernes firm, og det er kicket og klubben og dine lads du lever og ånder for, og slås for, og slåskampene er en meget lille del af en store sammenhæng.

- Hvilken gruppe mennesker er somregel hooligans? Eller kan de overhovedet deles op?
alt mellen familie faren, til den helt unge knægt, og jo man kan netop godt opdele hooligans, blandt andet ved tøjet, måden tingene blive styret på, og firmets rygte.

- Hvad er deres formål?
vores mål som jeg skrev længere oppe er at støtte klubben og firmet og ens lads, og selvfølgelig at være det ondeste og sygeste firm på scenen.
- Hvordan betegnes en hooligans?
en helt normal person som, endten mangler noget extra i hverdagen, eller som de andre cunts i denne diskution skriver, en folk psyckotiske mennesker der bare vil slås og tag en masse narko, hahah, det er så meget mere kompliseret, end som så, der er svært at beskrive den følese og kampånd vi går rundt med.
man kan altid tag ind på google og søg lidt om de forskellige firms på den danske scene,
men mange af siderne skal man bruge kode til, begrund af acab(politiet)
men her er et par åbene sider som i kan tjekke ud for mere info.
http://lyngbyas.dk/
http://www.ave-it.net/Hooliganlinks.htm
http://www.tifo-denmark.dk/
tilføjet af

Hvem vil ikke gerne være...

...kat - duaah🙂🙂😖[:*(]😕🙁😮😃[:|][f][s][l][sol]
tilføjet af

skarp debat

hold kæft folk er skarpe herinde. 😃
tilføjet af

hejjjioif

i spiller så sejje jeg der taler om hooligans
tilføjet af

hej

hvad mener du med det
tilføjet af

Jaja

Hvad er hooligans tanker? At havde det sjovt til fodboldkamp.
- Hvad er deres hensigt? at passe på deres venner.
- Hvilken gruppe mennesker er somregel hooligans? Eller kan de overhovedet deles op?
De lidt hårde tyber.
- Hvad er deres formål? at slås for deres fodboldhold..
- Hvordan betegnes en hooligans?
en gruppe som hjælper hinanden.
tilføjet af

aab hooligan 1885

jeg er selv hooligan og er med i gruppen 1885 fra aalborg som støtter aab på stadium og uden for stadium vi er en gruppe der elsker vores hold og som altid vil gøre hvad der står i vores magt for at aab´s rygte består. stadium er et helligt sted som ikke skal krænkes af en modstander.

en hooligans hensigter er at hans hold skal have et rygte på og uden for banen
eks. ved at tænde romerlys og synge slag sange og hvis det nu endelig skal ske så en aftalt fight. selvom jeg er hooligan syntes jeg det er noget pis bare at overfalde modstanderen få ham op i fight humør først så er det meget sjovere.
vores hensigt er at skabe en fed stemning på og omkring stadium. et sted hvor man kan kalde det for vores sted et sted som er helligt.
alle mennesker i danmark kan blive hooligan der er så mange typer at det halve skulle have været nok. der er dem der går ind for stemning. der er dem der går ind for at slåsse med andre hooligang og det er dem der går ind for at ødelægge byer smadre vagter og pansere. så lige fra den fattige bums til den rige stodder alle kan være med.
at give deres hold og gruppe og by et rygte. gøre noget som de andre grupper høre om. prøv at fjern dem fra stadium så vil du opdage at stemningen ikke er den samme. hooligans sætter bare en bedre stemning.
en hooligan bliver betegnet som en fodbold bølle der ikke gør andet end at smadre deres klub rygte og at de lader det gå ud over de forkerte. ja det sker engang imellem men for det meste er det en aftale hvor man skal mødes hvike regler man slåsser efter også videre.

min mening er at hooligans er her for at blive lev med det eller dø i kampen for at fjerne dem. for selv efter vi er blevet så gamle at vi ikke kan mere vil den næste generation overtage efter oss.

og drop nu det hooligan register det er jo til grin.
tilføjet af

hooligan 1885

Har fandeme aldrig hørt om 1885❓tror jeg sku ikke rigtig der er nogen i aalborg der har!
tilføjet af

Ta dig sammen dit fjols

LIF Hooligan nej nu må du stoppe!
tilføjet af

pussy

Skede er nice
tilføjet af

Hooligans

.. Hooligans interesserer sig ikke for fodbold. De er der kun for at få en gang øl, og svine modstanderne til. En time efter at kampen er slut står hooligansene tit og råber videre, og andre gange når kampene er færdige, ryger fansene i totterne på hinanden. De er der kun for at ødelægge normale menneskers dag, og for at få en god slåskamp.. Min konklussion er: LOL! GÅ ET ANDET STED HEN, FOR AT RÅBE OG SKRIGE OG TE JER SOM MØGUNGER!
tilføjet af

...

Meget godt skrevet
tilføjet af

hmm

måske lidt en generalsering at sige, men ja de drikker meget.?
tilføjet af

Lad mig fortælle dig hvordan det foregår :)

Hej Ernst.
Jeg er selv i dette "hooligan"-miljø - som de fleste betegner det - og vil først sige at jeg ikke føler mig som en dum social taber, som mange i denne debat beskriver det som.
Jeg har en mellemleder-uddannelse, men læser nu på jurastudiets 3. semester. Min hverdag er ofte kedelig, man er presset af ens omgivelser til at "blive til noget" og her kommer "hooligan"-miljøet ind i billedet. Kan skrive et par punkter, som kan beskrive hvorfor jeg dyrker det:
- Fællesskabet/Sammenholdet
- Adrenalinkick'et
- Min passion for fodbold
Ved de slåskampe vi arrangerer sætter vi det op, således at civile mennesker ikke oplever vores clinch. Især børn der observere skal undgås, og skulle der være et barn indenfor synsafstand til vores slåskampe, så stoppes aftalen prompte. Vi har regler under slagsmålene, så der er ikke dødsfald, udfald med handicap eller lign. Vi gør det for adrenalinkick'et, ikke for at skade samfundet. Vi skader kun hinanden.
Desværre har I ret i, at visse grupper går over stregen ved at gøre disse interne "lege" offentlige, men heldigvis er det kun en meget lille skare man oplever på den måde, de fleste af os kan kapere det.
Chill!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.