13tilføjet af

Hvordan har du det egentlig.

Hej, jeg skriver frit fra leveren til jer i SOL. Tror jeg rammer en interessant målgruppe af interessante skæbner der lever deres liv digitalt foran skærmen. Et digitalt pseudoliv uden menneskelig øjenkontakt. Nu læser du jo dette indlæg og ved, at andre også læser det, og besvarer det. Det giver dig som læser stimulans at blive "hørt", og du kan besvarer helt anonymt og uden ansvar. Denne følelse er interessant for mig som psykiater, da mange af mine patienter netop starter deres nedtur på debatfora som SOL. Men hvorfor går du ikke skridtet helt ud og konfronterer livet - med dets luner, glæder og sorger?. Deg undlader du da følelsen er skræmmende og uforudsigelig. Men gør det dog. Gør som Kierkegaard skriver: "At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv".
Dette indspark handler om dig, nu du har ulejliget dig til at læse mit indlæg. Og gør nu dig det behageligt: Læn dig tilbage og sluk lyset, sæt noget beroligende musik på dit anlæg og lyt til din indre stemme. Hvis alle dine organer havde en mund ville der lyde et hylekor, så relax du..., gør som din indre stemme tilsiger, lyt til kroppen. Du fortjener et psykiatisk opvask, og det gør du netop ved at gennemleve dit liv på få sekunder det tager at læse dette indlæg. Det der tager tid er, at tænke over indlæget.
En reklame der gør en forskel er faktisk Mads Mikkelsen der fortæller at livet består af 20.000 dage, og at det eneste der betyder noget er de dage, der gør en forskel. Har du husket at tænke efter`? Lever du efter hjertet eller efter automat-piloten.[:*(]
tilføjet af

Aha...

Jeg kan da fortælle så meget, at jeg ikke leve mit liv efter reklameslogans. 😉
tilføjet af

Det er præcis det patienter

oplever når de vover en kontakt med psykiatrien: "At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv"
Også siger psykiaterne, at man ikke er sin diagnose, bøvs. Sikke en omgang eksistentialistisk miskmask, men det indeholder en hvis sandhed. Man skulle gerne komme ud på den anden side med sig selv og en eventuelt mening omkring psykiatere og psykiatri.
tilføjet af

Nu ved jeg ikke hvilken

eksistentialist du er, for systemet har en indflydelse på hvordan du udvikler dig og hvem du er eller snarere ikke er. Så alt dens eksistens kan ligge på et meget lille sted. Enten samarbejder du med et system, der producere psykiatriske patienter eller også står du til omgang tæsk!
tilføjet af

Et digitalt pseudoliv som psykiater

Tunesiens revolutionen tog sin udgangspunkt i internettet dit perfide individ-
tilføjet af

Livet består af 30.000 dage, hvis du bliver 80 år

eller mere.
tilføjet af

helst som rask ...

frem for at være en symptomfri "tosse", men med en måske graverende diagnose på livstid. Den ikke af mig valgte psykiater som man ville have mig ind forbi i forbindelse med min førtidspensionssag kunne finde en masse grimt om mig. Jeg har været i kontakt med andre der har gjort lignende erfaringer, også set lidt af det fra andre på "SOLen" og på K 10.
Er man blot stigmatiseret, så kan man aldrig betragtes som "rask". Bliver man sur over en psykiatrisk afgørelse er man ude af psykisk balance, næste trin kunne være de røde papirer og den blå vogn. hvis patienten reagerer tilpas aggressivt.
Det siges, at man ikke kan klage over en psykiater, som er fuldstændig immun, men måske få en anden psykiater til at revurdere ens psykiske helbredstilstand.
Jeg ved at en lægehenvist psykiater er gratis for patienten (nu psykiatribrugeren, tidligere dårekistelemmet), men hvis man selv henvender sig med ondt i den indvendige side af hovedet kan det vist godt koste kassen mener jeg at have hørt, det kan sagtens være forkert, men for mit vedkommende er det ikke en høre-hallucination😃.
Mange kontakter vel dyrt betalt psykolog eller alternativ behandler af frygt for at kunne havne i "den sorte bog".
Jeg er ikke mere tosset end at jeg undrer mig over, at et arbejdsevne-bedømmende konsulentfirma kan sende deres klienter til "deres egen" psykiater, her en psykiatrisk overlæge på Rigshospitalet.
tilføjet af

29220 dage !!!

får jeg (eller min "lommehjerne") det nu til: 365,25 x 80 = 29220.
tilføjet af

Ja man bliver 10.000 dage knap 140 dage efter sin

27 års dag.
tilføjet af

forfærdelig syg

Hvad, der angår deres diagnosticering, opdateres deres "viden" i henhold til en stadig mere opfattende og indlemmelse af mennesker under deres magt over individet tilpasset systemets interesser.
Jeg kan give dig ret i, at hvis du finder psykiatrien er mere eller mindre nedværdigende overfor din person, og derfor opponere, benævnes du som ambivalent. Hvilket i psykiatriens verden er en eller anden form for diagnose i sig selv.
Det er rigtigt, at du ikke kan klage over en psykiater, idet de udviser en udpræget protektion af deres imaginær erhverv. Kendes fra andre systemer, det er der intet odiøs fra andre protektioner.
Omkring din undren over privat praktiserende psykiatere, er jeg enig i, at deres uddannelse i kraft af systemet stadig søger nye leve veje og tiltagende magt.
tilføjet af

Hvordan har du det (med dig selv) ?

"Hej, jeg skriver frit fra leveren til jer i SOL. Tror jeg rammer en interessant målgruppe af interessante skæbner der lever deres liv digitalt foran skærmen. Et digitalt pseudoliv uden menneskelig øjenkontakt."
Lige fra første sætning er det tydeligt, at psykiateren føler sig hævet over os andre.
Han kommunikerer ikke med os men til os, og vi bliver med det samme fordumsfuldt kategoriseret som skæbner der lever deres liv foran skærmen uden menneskelig øjenkontakt.
______________
"Nu læser du jo dette indlæg og ved, at andre også læser det, og besvarer det. Det giver dig som læser stimulans at blive "hørt", og du kan besvarer helt anonymt og uden ansvar."
Ja, det er helt modsat en psykiatrisk konsultation.
______________
"Denne følelse er interessant for mig som psykiater, da mange af mine patienter netop starter deres nedtur på debatfora som SOL."
Mon ikke dette er direkte løgn og et forsøg på at skræmme kunder væk fra SOL.
Psykiatere hader nettet!
De bryder sig ikke om at folk får andre udgaver af sandheden, end den de selv serverer, for det kunne jo være at der er nogen der gennemskuer, at de er en flok kyniske løgnere, der bedriver pengegrisk pseudovidenskab, og gør folk mere syge end raske.
"..."
Resten af det han skriver er næsten ikke værd at kommentere.
Kan det blive mere plat og overfladisk ?
Personligt vil jeg holde mig langt væk fra både PSYKIATERE OG DEM SOM DE OMGÅR!
tilføjet af

Du er i hvert fald ikke tosset!

Nu skulle jeg "kun" til en enkelt samtalekonsultyatsion og ikke ligge på en divan men sidde i en almindelig (ikke elektrisk) stol, og ikke afprøves med mærkelige apparater og psykiateren sagde, at jeg i det mindste ikke var helt rundt på gulvet.
og jeg har siden fået min modregnede førtidspension. Der er så dem der både har fysik og psyke til at klare et dobbeltjob både som afdelings-overlæge og som privatpraktiserende, men brugt af "systemet" Det må være et svært arbejde, og hende jeg var hos kunne måske være vant til at skulle tackle brovtende psykopater eller megalomanikere med urealistiske ambitioner.
Den der vel betragtede mig som mest skør var vel receptionisten, som jeg måtte vise et brev fra et jobkonsulentfirma og ikke et af hospitalets egne breve eller tidsaftale-kort.
Jeg skulle ikke medicineres og skulle ikke kmme igen eller sendes til kognitiv adfærdsdressur. Jeg tro faktisk at jeg er blevet pænt behandlet efter danske forhold.
Blot at jeg både kender til "kloge-Åge'r" der nærmest bagatelliserer psykiske lidelser svarende til almdelige fysiske sygdomme, men måske alligevel mumler i krogene til tredje person,
og så dem, der for et godt ord stempler folk som "rablende Sankt Hans" blot fordi de har skullet til psykiater, men kan være sladderagtige.
Jeg havde desværre en bisidder (familie) der havde det med at snakke over sig til tredje person, men havde ham ikke med inde hos psykiateren, så ville jeg have været som en hund, der er hos dyrlægen.
tilføjet af

Jeg HAR set elefanter i Fælledparken ---

tilhørende Cirkus Dannebrog.
Nu skrev jeg om en ikke af mig valgt psykiater og at det varet led i en afklaring af om et fysisk handicap (afhugget ben) og dette at jeg også mistede det arbejde, som jeg var uddannet til, kunne danne grundlag for (modregnet pga, anden ikke forsørgelsesdækkende pension) førtidspension, eller om jeg mit handicap til trods skulle erhvervsomskoles.
Jeg var i arbejdsprøvning hos en privat aktør og siden i dyberegående udredning hos en anden aktør, der til sidst ville have mig vurderet ved psykiater. Det har jeg vist allerede beskrevet til overflod i SOLen. Mit indtryk er, at man gerne ville have min sag gjort færdig.
mht. SOL-en så er det især et par debattører, jeg vover at nævne dem: Hans Birgir Hansen og SHHansen, der med deres baggrund i Scientology fremkommer med sønderlemmende kritik af psykiatrien men nævner ikke de "hekseprøver" og hundekunster, som scientology selv står for. For mig betyder det, at hvis jeg en dag skulle få ondt indvendigt i hovedet, at jeg helst ville møde en person med pli. Nu kender jeg ikke din holdning, men jeg regner YouTube filmserien Psykiatri, Skade og død, fra MMK som skræmmekampagne og kun delvist som en dokumentar.
tilføjet af

scientology

Nu kan man sagtens have en kritisk eller ligefrem anti-psykiatrisk holdning, uden at være medlem af scientology.
Man behøver heller ikke at være medlem at folkekirken for at engagere sig i nødhjælp.
Scientologys beskrivelse af psykiatrien, er efter min mening tættere på sandheden, end den udgave der præsenteres i gratisaviserne, men nej, jeg er ikke fra scientology.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.