2tilføjet af

hvem bor hvor?

hey..
jeg sad og så tv, et amerikansk program, hvor byen ligesom var ind delt efter hvor højt stående de er og hvor store disse hus var kom også an på det ovenstående. men her i Danmark. hvem er det der bo i ejerboliger og hvem bor i en lejlighed? er det de rige der bor tæt på byen i et hus eller villa? er vi mennesker så forskellige hvad angår penge og steder at bo?
tilføjet af

det tror jeg ikke

Ikke her i DK,selfølgelig er der nogle der føler sig hævet over andre!,men ellers er det vel noget man selv vælger????. Om det bliver Hus/lejlighed,Ja hvad skal man sige? der er fordele ved begge! For mig selv det blev et hus! nok fordi min bedre halvdel arvede det, og vi sidder billigere end i lejlighed.
Ergo Det må være op til en selv hvad man mener man kan klare!?????
tilføjet af

En stor middelklasse? Næppe

For mig lyder din påstand om at Danmark er en stor middelklasse helt og fuldkomment latterlig. Vi er stadig opdelt i klasser her i Danmark og kapitalisterne har flere penge end nogesinde før, så jeg kan ikke se hvordan det hænger sammen med at vi er en stor middelklasse? Kapitalisterne sidder stadig på magten og de laver et ulige og klasseopdelt samfund.
Proletare i alle lande, foren jer!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.