4tilføjet af

Har jeg en psykisk lidelse?

Jeg har i noget tid gået og været lidt bekymret for mig selv. Mine følser er i løbet af nogen år blevet mindre og mindre dvs. Jeg føler aldrig rigtig noget jeg har altid den samme følse i mig, jeg kan sagtens grine og græde. Men det er den samme føelse jeg altid har! Jeg kan heller ikke blive forelsket osv.
Men kan sagtens sætte mig ind i hvordan andre føler, det jeg faktisk rigtig god til og er yderst forstående. Men fejler jeg noget? Det er vel unormalt ikke og have nogen føelser?
tilføjet af

søg hjælp for en sikkerhedsskyld ...

Tror ikke du fejler noget :)
.. jeg har det lidt på samme måde faktisk.. jeg siger jeg elsker.. men har ikke følelsen.. og bliver heller ikke forelsket .. ved ik lige hvad der sker?
måske er det bare en periode, du lige skal igennem..
men ellers så prøv at spørg en læge, eller psykolog❓.. eller feks. på netdokter.dk ... eller andre læge-reliterede hjemmesider ...

Knus Blondi...
tilføjet af

Tværtimod.

Jeg kan da godt forstå at du undrer dig over hvis du tidligere har haft større følelses udsving og ikke rigtig kan "mærke" noget nu. Følelser er kroppens reaktion på de tanker som farer igennem dit hoved evig og altid, kun afbrudt af små pauser hvor du enten sover drømmeløs søvn eller dyrker sport hvor det kræver din fulde tilstedeværelse. Jeg ser det umiddelbart som et sundhedstegn at du feks ikke kan blive forelsket. Forelskelse er en form for midlertidig sindsyge, hvor du grundet dit manglende kendskab til hvem du i virkeligheden er, pludselig føler dig som en ny person, der har præsteret noget stort. Du føler at du lever ekstra intenst, fordi du konstant bliver bekræftet af denne nye person. Forelskelse er et spændende ord som refererer til mange fejlfunktioner i det moderne og besiderriske menneske. "Jamen forelskelse er da dejligt", - og ja det er det, men det er også en illusion, som pludselig kan føles meget udejlig.
Du skriver at du altid har den samme følelse. Hvordan føles det? Er du ligeglad med ting du før satte pris på? Er du mere eller mindre glad end før? Mht hvad der er normalt eller unormalt, vil jeg ikke råde dig til at spekulere mere over. Det normale kan sagtens være utrolig uhensigtsmæssigt og omvendt, så bare fordi flertallet gør eller føler et eller andet, så behøver det ikke nødvendigvis være noget at stræbe efter. Faktisk vil jeg vove en lille påstand om at hvis du gør det modsatte af flertallet, så vil dit liv ændre sig til det bedre på mange måder. Det er godt du er bevidst om hvad der sker i dig, og hvis du føler en tiltagende utilfredshed, eller din krop virker energiforladt i længere tid, bør du tage aktion i form af professionel mental behandling.
Mvh
tilføjet af

Er du kvinde?

Så er svaret JA!!
tilføjet af

du er ikke psykisk syg

jeg tror du er deprimeret så sys man tit man ikke føler noget sys du skal gå til din læge.. men ved ikke altid selv man har begyndende depression det kan kommer når som helst uden du har noget og værre ked af.. men psykisk syg det tror jeg ikke min ven
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.