6tilføjet af

Kvinder med udenlandsk baggrund udsættes for mere vold end danske

"Kvinder med udenlandsk baggrund har tre gange så stor risiko for at blive udsat for vold fra deres partner end kvinder med dansk baggrund, viser en ny undersøgelse i Ugeskrift for Læger." TV 2
Er dette udtryk for at indvandrermænd er mere voldelige, eller er det simpelthen udtryk for at vi er for dårlige til at hjælpe og integrere flygtninge i DK der har en helt anden baggrund end os?
SurferDude
tilføjet af

Kvindevold

Det viser bare hvor primitive mænd er.
At gøre vold mod sin hustu,er noget af det laveste en mand kan gøre,det viser også at han ikke har magt over noget.Vi i Danmark kan intet stille op om den vold,lad dem dog selv klare deres problemer.
tilføjet af

Her er svaret måske?

Det er måske derfor at de SKAL gå med slør? ;-)
tilføjet af

kære Lillen

Kunne du ikke prøve at gøre dig lidt umage for at skrive så man kan forstå dig? Slå evt. stavekontrollen til!
Nu kan man ikke i dette begrænsede forum komme ind på alle aspekter ved alle spørgsmål. Selvfølgelig er der også danske mænd der tæver deres koner/kærester, men nu gik debatten altså ikke lige på hvad danskere gør og artiklen omtaler altså at der er kommet en overvægt af voldelige tilfalde blandt indvandrere! Prøv at fokuser en smule i dine indlæg!
Men du ønsker måske at løse alle problemer på en gang? Så glemte du lige rydning af personel-miner i Afghanistan, Olieudslip ved Alaska osv.osv. Lad os dog tage en ting ad gangen!
Du har så travlt med at hælde galde ud at du ikke tænker dig om inden du skriver!
tilføjet af

ja, det skal jeg nok..

nej, jeg vidste ikke at man kunne bruge en stavekontrol, hvordan?...Jeg fokuserer ikke på et punktum, fordi det er jo vigtigt at man skal udvide sin horizont, men jeg skal nok begrænse mig lidt..
tilføjet af

Kunne det skyldes..?

1.
At mange invandrere befinder sig i de lavere sociale lag i Danmark, derfor er afmagt, der er en anerkendt årsag til vold, mere udbredt.
2.
At det ifølge koranen er iorden at slå en ulydig kvinde, og at vold mod kvinder i muslimske lande er noget man lukker øjnene for? (Gælder selvfølgelig kun muslimer)
3.
At kvinderne ikke ved hvor/tør søge hjælp fordi de i forvejen føler sig trampet på af systemet?
4.
At nogle kvinder måske befinder sig i Danmark via ægteskaber, der er arrangerede for at de kan komme til at bo i landet, og et endt ægteskab kan medføre de ryger ud af landet til en uvis fremtid?
5.
At mange indvandrere kommer fra fattigere lande, hvor vold mod kvinder ikke just prioteres højt, da de økonomiske midler mangler?
6.
At nogle af kvinderne kommer fra lande hvor man gør sig mindre bevidst om kvinders rettigheder, og de måske ikke tror det kan være anderledes?
Og måske endnu flere muligheder? Jeg tror sandheden er en blanding af det mange ting.
tilføjet af

Voldsfreaks?

Det kunne være rart at få uddybet hvad der menes med "udenlandske" kvinder!
Kan der mon være tale om fruentimmere fra Malmø?
Det er pudsigt at iagtage hvorledes debatten lynhurtigt tager en drejning henimod farvede kulturer på trods af at der overhovedet ikke er noget der peger i denne retning i udgangspunktet.
Er det fordi vi har vænnet os til at disse minoriteter kan betragtes som synonyme med en sådan voldskultur?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.