1tilføjet af

DK mangler motorsportsbaner

Det er da komplet latterligt, at Danmark reelt kun har 3 motorspotsbaner til ræs, Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland. Og disse baner har jo slet ikke internationalt format.
Jeg forstår slet ikke, at der ikke er en ordentlig motorsportsbane med virkelig goddaw i, som kan afholde større internationale motorsportsløb. Og antallet af baner er da latterligt. TRE og alle i Jylland!
Er det bare vrisne naboer, frelste halalhippier og biofemser, der har fået herredømmet i Danmark?
Så læg da banen i min baghave!
Hvordan kan det være, at andre lande har et VÆLD af motorsportsbaner med internationalt format mens vi nøjes med Jyllandsringen?
tilføjet af

Sådan er danskerne bare

Hej Motorsportsdan
Sådan er det bare i Danmark, du vænne dig til, at 90% af befolkningen har socialdemokratisk tankegang og hellere vil cykle rundt med for lille cykelhjælm på hovedet samt gå i meget små sko, når det kommer til motorsport. Gennemsnitsdanskeren hælder glædeligt 95 blyfri til 11,50kr/liter på tanken uden at kny.
Nej tag bare til vores nærmeste nabolande Sverige, Tyskland, Holland og Belgien hvor man forstår at bygge rigtige motorsportsbaner.
Flere motorsportsbaner skal miljøforkæmperne nok få stoppet og resten af Danmark skal nok punktere dækket, hvis der kommer idéer om en stor, international bane.
Sådan er det bare.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.