10tilføjet af

poul nyrup lyver.

I et interview med det franske "Le Monde" 10/06/05 udtaler Danmarks tidligere statsminister: "født ind i en familie, der var ekstremt fattig og blottet for enhver sympati for den nazistiske besættelsesmagt".
Nyrup regner nemlig ikke med, at nogen franskmænd har hørt om at det i 1999 blev offentlig kendt i Danmark at Nyrups far - Oluf Nyrop Rasmussen -meldte sig ind i nazist-partiet i 1941. Dengang trådte Nyrop frem på tv og erklærede at det "kendte han ikke noget til og det var en stor overraskelse!".
Poul Nyrup du var en dårlig statsminister og at du fortsætter med at lyve, vil kun ødelægge dit eftermæle endnu mere.
tilføjet af

Nyrup, er det ikke

ham radioværten på P3?
tilføjet af

nej nej

han holder bingospillet på DK4, gevinsten er en cykelhjelm.
tilføjet af

det er godt at blive rettet ...............

kom lige til at forveksle ham den den radiovært, der som 1. præmie udlover en aften med Marianne Jelved ...................
tilføjet af

Øhh Nyrup

Er han å ve kommunen
tilføjet af

Han er ubehagelig

magtsyg og løgnagtig.
Så kort kan det siges.
tilføjet af

Nyrup er for super

Flere af ham, og mindre fra DDP
tilføjet af

Hedder Poul Nyrups far Madsen?

Jeg læste på Internettet, at faderen hedder Oluf Nyrup Madsen, men det er skrevet af en meget mentalforstyrret lystløgner og psykopat læge Eva Graungaard.
Eva Graungaard har svindlet sig til en såkaldt skattefri krigsinvalidepension, idet hun til Folketinget oplyste, at hendes mentalforstyrrede sjæletilstand er en konsekvens af, at hun medvirkede som banevagt under besættelsen. Ligesom hun førte sig frem som en frihedskæmper, trods fakta at hun kun avr 11 år da invasionen kom.
Men tilbage til Nyrup er det Madsen eller Rasmussen faderen hed?
tilføjet af

Her er den mentalforstyrrede læges hjemmeside

Den totalforrykte lystløgner læge Eva Graungaard har her sin ligeså mentalforstyrrede hjemmeside, galningen angiver, at hun kender Nyrups far og familie, men dette har som alle de øvrige lystløgner historier ikke hold i virkeligheden, men eksisterer kun som syge spøgelser i det sygehoved.
Tumpen oplyser, at hun sin purunge alder på kun 11 år til trods, havde et indgående kendskab til Nyrups far og familie.
Det er paradoksalt, at hendes fantasifulde sygehoved, skaber falske alibier for hendes såkaldte frihedskæmper rolle under besættelsen, hvor hun påstår, at være en helt. Men heltindens opdigtede venner var frihedskæmpere fra Vestjylland, der blev dræbt af nazisterne. Hvilket jo bekommer dette fantasifoster Eva Graungaard meget vel, da de så ikke kan modsige hende. Men lystløgnerens alder på 11 år viser, at det ikke kan have sin rigtighed, at ældre mænd skulle have denne dumme snottøs som ven og allieret frihedskæmper, ligeså lidt som Nyrups far skulle pleje omgang med denne lille dumme elleveårige snottøs.
Det er i øvrigt hendes ligeså mentalforstyrrede ven journalist og pixibogs forfatter Preben Juul Madsen, der har lavet hendes hjemmeside for hende. Denne lystløgner Preben Juul Madsen udgiver sig i øvrigt som politimesteren på Frederiksberg, politimesteren udsendte for nylig et dementi af, at det mentalskæve indlæg på et debatsite skulle være skrevet af denne.

http://hjem.get2net.dk/graungaard/
tilføjet af

Omkring det ikke at være stueren som den gale læge Eva Graungaard skriver

på sin hjemmeside, så kan man selv her se hvad begrebet ikke stuerent betyder. Den mentalforstyrrede Eva Graungaard har også oploadet beviset på hvad ikke stuerent betyder og dækker over i sin lægekonsultation.
http://home.worldonline.dk/pjuulm/kafka/gederap.htm
Det fremgår af sitet, at Frederiksbergs embedsansatte Dorthe Hendriksen skulle have skrevet et dementi på, at der stod en ged i konsultationen og sked.
Men geden var der, den mentalforstyrrede læge Eva Graungaard har selv ladet den forevige i BT for mange år siden, hvor geden dengang blev slæbt ind til dommeren i Rødovre, foreviget på et billede, hvor geden stod og gumlede på dommerens papirer mens dommeren kiggede målløs på den skøre kvindelæge Eva Graungaard. Der var tiltalt for at hendes rottweiler havde bidt en ved hendes lægekonsultation, den skøre læge Eva Graungaard slæbte så sin ged med, og påstod, at hun kun havde denne ged og ikke nogen rottweiler.
Andre har også bekræftet at geden var der, samt at det hele stinker som på et latrin, hvor der er afføring og urin med deraf følgende stank. Uagtet at den skøre læge Eva Graungaard og skøre pixibogsforfatter Preben Juul Madsen, begge har skrevet, at det var injurier.
Videre kunne vidneudsagn fra kriminalassistenten også have bekræftet disse fakta, men valgte at afstå herfra, da de skøre læger forfulgte borgmester John Winther i deres raseri, og brød ind i offentlige optog i deres bil med en trailer hvorpå der stod en gedestatue. Disse fuldkommen kugle skøre personer overgår selv Monty phytons flying circus i rablende galskabs performance.
tilføjet af

....?

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.