4tilføjet af

Piller med hajbrusk

Jeg har begyndende gigt, og er blevet anbefalet at tage MSM, chondroitin og glukosamin. Men jeg er lidt imod det da der er hajbrusk i, og har hørt hvor dårligt mange hajer bliver behandlet. Er der nogen der ved hvor de hajer kommer fra, jeg kan ikke finde noget om det?
tilføjet af

? men ville gerne hjælpe...

prøv evt. at spørge der hvor du handler?
For det er rigtigt, at mange hajer har/får en dårlig behandling.
tilføjet af

Prøv Clotam

Min farmor brugte det med stor succes.
tilføjet af

Stakkels hajer.Dyrmishandling der vil noget.

Ude i Østen fanger de hajerne i net.De hales ombord,og de for skåret deres finner af,og smidt tilbage i havet igen levende,hajføde for andre hajer.Aldrig om jeg ville tage sådanne piller.Spiser aldrig Tun fra Østen.Tunfiskerne fanger også Delfiner,og afliver dem på en meget brutal måde.Rører aldrig noget der kommer fra Østen.Deres måde at aflive dyr på er så modbydeligt.Katte brækker de ryggen på,hundene pelses levende,altsammen for at disse Østen ædere kan spise sig mætte i deres dyrmishandling.Fy for satan et ækelt folk.
tilføjet af

De skærer finnerne af hajerne imens de er levende

bagefter smides den stadigt levende haj ud hvor den derefter langsom dør af sult...langsomt er virkelig langsomt, da hajen er koldblodet. Vi snakker månedsvis!
Hajerne fiskes i østasien hvor dyrevelfærd er et helt og aldeles ukendt begreb.
Læg oveni at mange hajer er truede dyrearter.
Stod det til mig skulle handel med hajbrusk helt og aldeles forbydes. Folk må spise svinebrusk, hønsebrusk eller noget andet brusk istedet.
Så kunne det iøvrigt være spændende at høre fra sol's læge Supermum om disse hajbruskpiller overhovedet har nogen dokumenteret effekt. Det skulle ikke overraske mig om de ikke havde og det blot er gammel kinesisk overtro.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.