2tilføjet af

Kræft stoppede mig!

Jeg var hygge-/festryger indtil min far (efter at have røget dagligt i 30 år) fik konstateret lungekræft. Jeg røg min sidste smøg dagen inden jeg fik det at vide. Før min far fik kræft var jeg SÅ ligeglad med alle de risici der var forbundet med at ryge. Det skræmmer mig lidt at det skal så tæt på én, før man tænker over det.
Jeg vil opfordre folk til ikke at begynde at ryge overhovedet. Det har været utroligt svært for mig, især ved festlige lejligheder, at holde op igen. Så begynd ikke at ryge. En dag kommer det måske for tæt på.
- Vintersol
tilføjet af

forklar dig lige!!!

Synd med din far, men han havde helt sikkert et godt liv indtil sygdommen.
Hvis din far var død af skrumpelever eller en hjerneblødning, var du så stoppet med at nyde alkohol.......? nej din hykler så lad os få rygningen frigivet alle steder. Hellere 60 år i røg og damp end 70 i misundelse og bitterhed.
tilføjet af

Stop dog rygning

Alt rygning offentlig steder skal forbydes.Hvis folk vil ryge er det jo deres sag,men offentlige steder,nej.Fly har rygeforbud,sygehuse,jo snart alle steder,heldigvis.Det er grimt at færdes hvor der er røg,for det hænger i alt alle steder.Jeg er selv exryger,og hader røg.Jeg er glad for at have stoppet det rygning,for jeg har fået det meget bedre.At kysse en ryger,er det samme som ar kysse et askebæger.Ingen,slet ingen for lov at ryge i mit hjem.Jeg er nok blevet fanatiker hvad rygning angår,men sådan er det.
Rygere,vis dog hensyn til ikke rygere.At stoppe med tygning er ikke at være hykler,men er det rene fornuft,så enkelt kan det siges.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.