6tilføjet af

Bliver jeg snydt ?

Tilbage i september 2005, der skrev jeg under på et stykke papir, om at jeg gerne ville købe en andelslejlighed hos en ejendomsmægler. Jeg kunne ikke låne pengene i banken, da De havde regnet ud at jeg ville ha' alt for lidt penge til mig selv i den sidste ende. Det tog mig en uges tid, at lave en aftale med banken. Jeg kontaktede ejendomsmægleren igen, og sagde at Vi bliver nød til at sløjfe handlen. De sagde så, at jeg i teorien har købt andelslejlighed, og forlangte 10.000 kroner af mig, for at bakke ud af handlen. Det syntes jeg var rimligt nok, set i det lys at jeg jo har dummet mig gevaldigt. Men tilfældigvis kender jeg en anden person, der osse havde købt en andelslejlighed i det samme kompleks. Forleden dag, fortalte han mig at alle De andre køber (ca 30 mennesker) osse har trukket sig ud af handlen, da aftalerne aldrig blev til noget. De har alle fået Deres penge igen, men nu sidder jeg så og tænker på om jeg osse kan få mine 10.000 kroner tilbage.
Det skal lige siges at ejdomsmægleren, ikke ejer disse andelslejligheder selv, men hjælper bare en bygherren i at finde køber. Det eneste job ejendomsmælger har lavet, er bare at få mig til at skrive under på denne andelslejlighed, og så sende det videre til bygherren, og så skal De ikke lave mere ud af det - men er det så rimligt at De skal ha' 10.000 kroner af mig, bare for at sende et brev videre - rent faktik ved jeg slet ikke hvem der får mine 10.000 kroner. Enten er det ejendomsmælgen, eller osse er det bygherren - eller måske deler De pengene.
Bliver jeg snydt, eller skal jeg bare være tilfreds med at slippe 10.000 kroner
tilføjet af

uha ved ikke lige

om det er det som går under skødebehandling.
Ligesom når du køber et hus, betaler du jo også for papirarbejdet.
tilføjet af

tjah

Du må nok hellere spørge en advokat om det... eller en anden der ved en del om jura
Hvis du skal have gjort noget ved det bliver du ihvertfald nødt til at have fat i en der kan give professionel bistand
tilføjet af

tegningsaftale

Det var ikke et skøde jeg underskrev. Det hed vist nok bare en tegningsaftale. Det eneste job ejendomsmælgeren lavde var faktisk at vise mig rundt i de forskellige lejligheder, i anledning af at der var åbenthus, det er jo GRATIS. Et par dage efter aftalte vi at mødes nede i hans forretning. Dernede skev jeg så under på den tegningsaftale, og han skulle bare sende det stykke papir videre.
Jeg havde på en måde afskrået andre køber i at købe denne andel, da jeg jo allerede i teorien, havde købt den. Men her i midten af januar 2006 - finder jeg så ud af at andelsprojekt aldrig er blevet til noget, og derfor syntes jeg at selv at jeg har min gode ret til at få pengene tilbage igen. Jeg ville naturligvis ikke brokke mig, hvis det nu blev til noget.
Håber I kan følge mig lidt i hvad jeg mener.
tilføjet af

God idé

Kan man godt bare gå hen til en advokat, og få sådan en gratis rådgivning, jeg har ikke så mange penge, så vil helst ikke miste endnu flere.
Håber på at der måske lige er en herinde, der ved lidt om jura ;-)
tilføjet af

I de fleste

kommuner findes der noget der hedder Advokatvagten.
Der kan du altid rette henvendelse først..helt gratis.
Du kan også ringe til en alm. advokat, og spørge hvor grænsen går for fri proces.
Måske du også i dine egne forsikringer har noget der hedder advokat hjælp.. Kan du ikke selv lige finde det i dine policer, kan du altid ringe til dit forsikringsselskab, og spørge om du er dækket ind under advokathjælp.
Ønsker dig held og lykke.
Men personligt vil jeg mene, at du godt ville kunne få dine penge igen, når samtlige har fået deres igen..
tilføjet af

Penge retur

Mægler er ansat af sælger. Du har ikke ansat mægler og skal derfor ikke betale noget honorar eller ekspeditionsgebyr (det gør sælger)
Bliver salget af projektet aflyst - bør du have din deponering retur.
Fortryder du købet inden en frist ... er jeg ret (90%) sikker på at du bør have dit indskud tilbage.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.